καλα ΠΕΘΑΝΑ στο γελιο με τη περιγραφη!!!!Έτσι νόμιζα κι εγώ αλλά σε κάθε χάδι έριχνε κι ένα ρέψιμο σαν κάτι κοιλαράδες που αφού τρώνε το καταπέτασμα έχουν και προβλήματα δυσπεψίας και με κοίταζε με ένα βλέμμα σαν μοσχάρι..Το πεντιγκρί τον μάρανε..!!!
θα κερδιζε παντως την ωρα που ηταν χωμενος στο σακι και ετρωγε τον διαγωνισμο φωτογραφιας, "dogs in action"!!Bρε Kyveli,τι λιγουρης ειναι αυτος????
Αφου ειναι καλα λοιπον,ολα οκ,αλλα να ομολογησω και γω οτι γελασα πολυ
Να φανταστω οτι μεσα στην ανυσηχια σου δεν τραβηξες κανενα βιντεακι με την χοντροκοιλαρα,η εστω καμια φωτο??
μια απο τα ιδια κι η δικια μου....και στο τελος θα φτυσει τα χερουλιαΣτον δικο μου σκυλο αν τον αφησω μονο του με το τσουβαλι της ξηρας ανοιχτο μπορει να φαει το πολυ 50-70 γραμμαρια η καθολου.Αν τον αφησω μπροστα σε 1 κατσαρολα με φαγητο θα μπει μεσα στην κατσαρολα και θα φαει ολο το φαγητο.
εγω δοξάζω το θεό που γύρισα εγκαίρως, αυτός θα σκαγε και δεν κάνω πλάκα..Στον δικο μου σκυλο αν τον αφησω μονο του με το τσουβαλι της ξηρας ανοιχτο μπορει να φαει το πολυ 50-70 γραμμαρια η καθολου.Αν τον αφησω μπροστα σε 1 κατσαρολα με φαγητο θα μπει μεσα στην κατσαρολα και θα φαει ολο το φαγητο.