Βάλτε λουρί στο σκύλο σας

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Εμείς εδώ στην γειτονιά έχουμε μια 65χρονη που βγαίνει πρωί-μεσημέρι-βράδυ βόλτα με το χάσκι της ελεύθερο και απλά κρατάει τον οδηγό στο χέρι...της έχω πει άπειρες φορές να τον δένει και η απάντηση της ήταν .."ο σκύλος πρέπει να είναι ελεύθερος για να με προστατεύει"..ο συγκεκριμένος σκύλος όπως είχα αναφέρει και πιο παλιά εδώ είχε επιτεθεί στον Sun μια φορά..έχει φάει απίστευτο βρίσιμο και δεν βάζει μυαλό...έτσι άλλαξα τις ώρες που βγαίνω εγώ βόλτα και τελείωσε η υπόθεση..

Miss

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2009
278
0
Αργυρούπολη
Κι εγώ δηλώνω παράνομη. Βγαίνω με το σκύλο στο βουνό σε μέρη που δε συναντάς πολύ κόσμο ή που τους βλέπεις να έρχονται από μακρυά οπότε προλαβαίνω να δέσω το σκυλί. Και όχι δεν το κάνω για τον άλλο που έρχεται πεζός, με δεμένο σκυλί ή όχι, το κάνω για τον δικό μου, για την ασφάλειά του διότι όταν μια μέρα είμαστεν βόλτα με το Flexi και εγώ αφαιρέθηκα αυτός πλησίασε μια κυριούλα και αυτή από το φόβο της του πέταξε μια κοτρώνα ίσα με το μποϊ του!!!
Ναί τον προστατεύω μόνο από τους άλλους πανικόβλητους ιδιοκτήτες ή τους ζωόφοβους. Ακόμα κι αν κάποιοι κυκλοφορούν με "άγριες ράτσες" δεμένες σε αλυσίδα δε σημαίνει ότι θα μπορούν να συγκρατήσουν το σκυλί τους όταν πλησιάσουν στον δικό μου κι ας είναι με λουρί και μαζεμένος... όταν τους βλέπω αλλάζω πορεία, ανεβαίνω κάθετα το βουνό κάνω το οτιδήποτε να μη τους πετύχω!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97