Βάλτην την γαμοκονκάρδα. Κάνει 5-8 γαμοευρώ στο γαμοπετσοπ. Και έτσι δεν γαμοτρέχει γαμοβραδιάτικα ο ταλαίπωρος μαλάκας που αποφάσισε να γυρίσει την περιοχή του με τα πόδια για να δει μπας και αναγνωρίσει πουθενά ο οικόσιτος σκύλος που βρήκε στο δρόμο κάποια πολυκατοικία, κάποιο σπίτι, κάπου που να ανήκει τελοσπάντων. Θα κάνει απλά ένα γαμοτηλέφωνο και θα την βρει την άκρη. Και δεν θα μπει στον πειρασμό να αφήσει το σκύλο στη μοίρα του επειδή δεν μπορεί να τον φιλοξενήσει ο ίδιος. Και δεν θα χρειάζεται να τρέχει σε κτηνιατρείο για να σκανάρει το γαμοτσιπ (που σιγά μην υπάρχει). Που νυχτιάτικα κητνιατρείο δεν υπάρχει κιόλας.
Ξεποδαριάστηκα γυρίζοντας τη μισή περιοχή μου με ένα λαμπ καλά συντηρημένο (μου φαινόταν από σπίτι, με περιλαίμιο) για να μάθω τελικά ότι είναι του βενζινάδικου τάδε. Και πως το έμαθα? Έρχεται κατά πάνω μας λυτό μπιγκλ (το γράπωσα) και πίσω του ιδιοκτήτης (που μιλούσε στο γαμοκινητό) και ο οποίος εν πάσει περιπτώσει με ενημέρωσε που ανήκει το λαμπ - το ήξερε. Χωρίς γαμοκονκάρδα και το γαμομπιγκλ ε?
Αυτά.
Ξεποδαριάστηκα γυρίζοντας τη μισή περιοχή μου με ένα λαμπ καλά συντηρημένο (μου φαινόταν από σπίτι, με περιλαίμιο) για να μάθω τελικά ότι είναι του βενζινάδικου τάδε. Και πως το έμαθα? Έρχεται κατά πάνω μας λυτό μπιγκλ (το γράπωσα) και πίσω του ιδιοκτήτης (που μιλούσε στο γαμοκινητό) και ο οποίος εν πάσει περιπτώσει με ενημέρωσε που ανήκει το λαμπ - το ήξερε. Χωρίς γαμοκονκάρδα και το γαμομπιγκλ ε?
Αυτά.