ΒΡΕΘΗΚΕ Η AUDREY ('ΩΝΤΡΕΫ') -- ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΟΡΤΑΣΤΕ!

Gaara

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2014
824
649
42
Athens
Αυτό με τη μυρωδιά που ειπώθηκε, προτείνω να πάρεις τίποτα ό,τι να ΄ναι πανιά, και να τα ψεκάσεις με το άρωμά σου, να τα μοιράσεις σε όσα από τα παιδιά ψάχνουν, να το κρεμάσουν στιν κωλότσεπη του τζιν και ποτέ δεν ξέρεις. Ίσως περάσουν από σχετικά κοντά της, πάρει πρέφα τη μυρωδιά και την ακολουθήσει.

Μπορεί να είπα και βλακεία, αλλά δεν χάνεις να δοκιμάσεις !

Μακάρι να βρεθεί γρήγορα :)

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.061
Εγω αναρωτιεμαι για κατι αλλο.... δεν εχει κανεις σκυλο στο φορουμ που να ξερει να "ψαχνει" βαση μυρωδιας να βοηθησει??
Η δεν ειναι πραγματικα εφικτο με αυτες τις συνθηκες?

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Εγω αναρωτιεμαι για κατι αλλο.... δεν εχει κανεις σκυλο στο φορουμ που να ξερει να "ψαχνει" βαση μυρωδιας να βοηθησει??
Η δεν ειναι πραγματικα εφικτο με αυτες τις συνθηκες?
TO σκεφτηκα και εγω αυτο, αλλα ειναι τεραστια η εκταση που μπορει να βρισκεται ο σκυλος. Λογικα ειναι εφικτο ομως..

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.061
TO σκεφτηκα και εγω αυτο, αλλα ειναι τεραστια η εκταση που μπορει να βρισκεται ο σκυλος. Λογικα ειναι εφικτο ομως..
Τι σημασια εχει η εκταση αν ο σκυλος ξερει να ψαχνει?
Εχουνε αρχη (Σουλιου 21) ......
Long shot αλλα γιατι οχι?

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Τι σημασια εχει η εκταση αν ο σκυλος ξερει να ψαχνει?
Εχουνε αρχη (Σουλιου 21) ......
Long shot αλλα γιατι οχι?
Από τους συμμετέχοντες στις ερευνες δεν νομιζω. Οι περισσότεροι μαλιστα δεν εχουν σκυλο μαζι για να μην εμποδίζονται.
αν επαιζε να φτιαχτεί "διαδρομη κροκέτας" αλα κοντορεβυθουλη? θα ειναι πεινασμένη κιολας η μικρή, κάπως μπορει να την οδηγήσει αυτό.

nikol_te

Well-Known Member
15 Μαϊου 2011
74
104
εγω ειδα στο φεις κατι για ταυρο κ βγηκα,αλλα δεν την ειδα πουθενα κ ουτε την ειδε καποιος.θα εχω τον νου μου εδω κ θα ενημερωσω κ κοσμο.
ευχομαι να βρεθει η μικρουλα

Last edited:

Kimigaz

Well-Known Member
7 Απριλίου 2013
743
238
Goldenland
Από τους συμμετέχοντες στις ερευνες δεν νομιζω. Οι περισσότεροι μαλιστα δεν εχουν σκυλο μαζι για να μην εμποδίζονται.
αν επαιζε να φτιαχτεί "διαδρομη κροκέτας" αλα κοντορεβυθουλη? θα ειναι πεινασμένη κιολας η μικρή, κάπως μπορει να την οδηγήσει αυτό.
Ωραια ιδεα αλλα δε θα προσελκυσει πολλα αδεσποτα?

Και η ιδεα του east ειναι φοβερη!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Παιδιά θα πάει κανεις ακόμα για "βαρδια" τελικά μετά τις 12?
οι μισοι εχουν ηδη κουραστει, καποιοι ειναι μέσα το παρκο μήπως και παει παλι προς το σημείο που χαθηκε η μικρή, αλλοι ειναι απέξω και οι υπολοιποι περιφέρονται με αμάξια στις γειτονιες.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.758
7.919
Tίποτα ακόμη Έλενα.
Είναι πολύ εύκολο να μπερδέψεις έναν σκύλο με έναν αλλο. Είμαι σίγουρη ότι από αυτούς που ανέφεραν ότι την είδαν πολλοί λίγοι πραγματικά είδαν την Ώντρευ.

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
Στο σημειο κυκλοφορουν παρα πολλοι με λυτα σκυλια και το 80% αυτων ειναι πιτμπουλ. Οποτε ακομα και καποιος να την ειδε μεσα στο παρκο μπορει να νομιζε οτι ηταν καποιου και την εχει αφησει να τρεξει..

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden
Στο φμπ στη σελίδα "Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Κίνηση Περιστερίου" υπάρχει αγγελία χωρίς φωτογραφία ή στοιχεία επικοινωνίας που αναφέρει ότι βρέθηκε θηλυκο πιτμπουλ στο Περιστέρι. Γνωρίζει κανείς κάτι;; Δεν έχει τηλ επικοινωνίας η συγκεκριμένη οργάνωση. Άφησα σε σχόλιο το τηλέφωνό μου..

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Στο φμπ στη σελίδα "Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Κίνηση Περιστερίου" υπάρχει αγγελία χωρίς φωτογραφία ή στοιχεία επικοινωνίας που αναφέρει ότι βρέθηκε θηλυκο πιτμπουλ στο Περιστέρι. Γνωρίζει κανείς κάτι;; Δεν έχει τηλ επικοινωνίας η συγκεκριμένη οργάνωση. Άφησα σε σχόλιο το τηλέφωνό μου..
Καμια σχεση δυστυχως...
https://www.facebook.com/photo.php?...027.1073741833.100006659644220&type=1&theater

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden
άλλη είναι αυτή η αγγελία...έχει κι άλλη πριν απο 10 ώρες αναρτημένη που αναφέρει "φωτογραφίες προσεχώς" Εκτός και αν έχει ποστάρει το σωματείο την ίδια, διαφοροποιημένη..

εντιτ: επίσης λέει για Ανθούπολη και όχι για Κηπούπολη (έλεος αυτές οι περιοχές..τι μπέρδεμα)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.758
7.919
Eίναι σίγουρα αυτό που αναφέρει η "Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Κίνηση Περιστερίου" ?
Ρωτάω γιατί σ'αυτό που έβαλες Αμαλία δεν αναφέρεται χτυπημένο ποδαράκι.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.758
7.919
Άλλο πρέπει να είναι, διατηρούμε ακόμα τις ελπίδες μας γι'αυτό!

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
Σε καμια ωρα λεω να ξεκινησω να παω, οποιος θελει να ερθει για παρεα ας μου στειλει μηνυμα :)

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Χάθηκε εκει γύρω απ ότι βλέπω κι άλλο πιτμπουλάκι 7 μηνών χρώματος σοκολατί..ας έχουμε το νου μας..
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=373414932765473&id=173010332750468

βρεθηκε τετοου χρωματος και ηλικιας.

ελενα αν ειδες αγγελια για χαμένο αρσενικο, ειδοποιησε τους αμεσα με το λινκ που εβαλα γιατι βλέπω οτι προωθηθηκε και υιοθετηθηκε κιολας ο σκυλος.

Last edited: