ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΕΡΓΙΚΟ

20 Νοεμβρίου 2017
2
0
34
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ,

Θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει. Θελω να πάρω ενα havanese αλλα ειμαι αλλεργική ! Ξερω οτι ειναι ράτσα που δεν δημιουργεί τόσα προβλήματα σε αλλεργικούς αλλα θα ήθελα αν κάποιος εχει havanese να ερθω σε επαφή μαζί του για κανενα τέταρτο για να διαπυστωσω οτι οντως δε με ενοχλεί . Σας παρακαλώ ειναι σημαντικό θέμα ! Ειμαι στην Αθηνα !

haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ,

Θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει. Θελω να πάρω ενα havanese αλλα ειμαι αλλεργική ! Ξερω οτι ειναι ράτσα που δεν δημιουργεί τόσα προβλήματα σε αλλεργικούς αλλα θα ήθελα αν κάποιος εχει havanese να ερθω σε επαφή μαζί του για κανενα τέταρτο για να διαπυστωσω οτι οντως δε με ενοχλεί . Σας παρακαλώ ειναι σημαντικό θέμα ! Ειμαι στην Αθηνα !
Καλησπέρα,
στην Αθήνα ζουν 4 από τα κουτάβια μου. Αν σε ενδιαφέρει μπορώ να μιλήσω με τους ιδιοκτήτες αν θέλουν να σου δώσω τα τηλ. τους και θα συνεννοηθείς μαζί τους για μια συνάντηση.

20 Νοεμβρίου 2017
2
0
34
Ναι τελεια !!!! Θα με εξυπηρετούσε πολυ αυτο !!! Αν θέλετε επικοινωνήστε με κάποιον απο αυτούς να μου στείλουν το τηλ τους για να περασω να δω το σκυλάκι για λιγο! Ευχαριστω παρα πολυ!

haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
Ναι τελεια !!!! Θα με εξυπηρετούσε πολυ αυτο !!! Αν θέλετε επικοινωνήστε με κάποιον απο αυτούς να μου στείλουν το τηλ τους για να περασω να δω το σκυλάκι για λιγο! Ευχαριστω παρα πολυ!
Οκ, αύριο θα μιλήσω :)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν