ΒΟΗΘΕΙΑ! Έφαγε περιττώματα αλόγου!!!!!

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Πάντως καλού κακού κάνε μια βόλτα αύριο στο πάρκο και κάνε μια ερώτηση στους υπεύθυνους για το πότε έκαναν αποπαρασιτωση στα άλογα.

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
φταιει το χρωμα κ τα μπαχαρικα....

Εν πάση περιπτώσει....
Τα σκατά τα έφαγε πριν από 40 περίπου λεπτά.....

με πεθανες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! χαχαχαχαχα!!!!!!!το σκυλι μου με κοιταει σαν χαζο!!!!!!!!!!χαχαχαχαχαχα

Last edited:

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Θα τραβήξω ένα βίντεο με τη channel όταν πάμε βόλτα στα βουνά και κάνουμε στάση σε ιππικό όμιλο φίλου για καφέ , μετά από αυτό πιστεύω να μην έχεις καμιά ανησυχία.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Γαμώτο, πάει και μου γλύφει το πόδι το αηδιαστικό πλάσμα! Πρέπει να το απολυμάνω κι αυτό. Συν το ότι για κάποιο λόγο έχει γίνει αερόστατο και βρωμοκοπάει ο τόπος, μας ταραξε στις κ***ιές!! :mad:

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Τελικά εγώ από όλο αυτό ξέρεις τι κατάλαβα;
Ότι το μουφ σε έχει κάνει ΑΛΟΓΟ

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
:( Κι αν μου μείνει καμιά ώρα, αφήστε που θα είμαι χάλια, αλλά ΠΩΣ θα το εξηγήσω αυτό στο Μίσιγκαν?! :(

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Αν ο μη γένοιτο συμβεί κάτι, θα κάνουν τοξικολογική και θα φανεί τι σκατά έχει φάει. Και μετά θα τους δείξεις και το πάρκο όπου βρίσκονται αυτά. Μην ανησυχείς για αυτό.

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.770
4.046
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Ο δικός μου έχει αδυναμία τα ανθρώπινα, και μου τη δίνει ειδικά όταν ξερογλείφεται μετά ενώ εγώ ανοίγω το στόμα του και έρχεται μια μπόχα ΜΠΛΙΑΧ!!!

Μετά σπίτι και καλό καλό βούρτσισμα δοντιών :D :D :D

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Σάρα το μουφίδιον δεν θα πάθει τίποτα. Μην του δίνεις όμως οδοντόκρεμα στο φαί, μπορεί να πάθει από αυτό κάτι. Μην πανικοβάλεσαι, συμβαίνουν αυτά, δεν νομίζω ότι συντρέχει λόγος να τον πας στα επείγοντα. :)

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
παιδια το θεμα ειναι βαθυτερο απο οτι φανταζομαστε....μηπως το μουφ αναθεωρει την μουφοθεωρια του κ θα καταληξει βετζετεριαν?

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Πρώτον, η οδοντόκρεμα ήταν σκυλίσια και έτσι κι αλλιώς την τρώει όταν του πλένω τα δόντια. Έλπιζα ότι σκοτώνει και τίποτα βακτήρια και εννοείται ότι το Μουφ την καταβρόχθισε.

Δεύτερον, άνοιξε σήμερα η κτηνίατρος, καθότι αργία χτες, και την πήρα τηλέφωνο πρωί-πρωί με το πουρνό. Μου είπε να μην ανησυχώ διότι συνηθίζουν, λέει, τα σκυλιά να τρώνε καβαλίνες και γενικά τα παράσιτα των αλόγων δεν περνάνε εύκολα στους σκύλους. Βέβαια πρέπει να κάνουμε έτσι κι αλλιώς κοπρανολογική εξέταση στο Μουφ τον επόμενο μήνα που είναι να πάει για εμβόλια και τσεκάπ, οπότε θα βρούμε τα σκουλήκια αν σκουληκιάσει. Αλλιώς να κοιτάζω λέει μην τσιρλιστεί ή αρχίσει να ξερνοβολάει, στην οποία περίπτωση πρέπει να της τον κουβαλήσω πάραυτα για θεραπεία.

Για την ώρα πρέπει να τον πάω στο νοσοκομείο για τρεις μέρες που έχει πανσιόν αφού ο αδερφός μου θέλει να πάμε στο Σικάγο. Αν είναι να πάθει τίποτα έχουνε πρώτων βοηθειών κλπ. και θα το γιατροπορέψουν. Να δούμε εγώ πώς θα τη βγάλω μέχρι την Παρασκευή το απόγευμα χωρίς το Μουφ...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97