Πρώτον, η οδοντόκρεμα ήταν σκυλίσια και έτσι κι αλλιώς την τρώει όταν του πλένω τα δόντια. Έλπιζα ότι σκοτώνει και τίποτα βακτήρια και εννοείται ότι το Μουφ την καταβρόχθισε.
Δεύτερον, άνοιξε σήμερα η κτηνίατρος, καθότι αργία χτες, και την πήρα τηλέφωνο πρωί-πρωί με το πουρνό. Μου είπε να μην ανησυχώ διότι συνηθίζουν, λέει, τα σκυλιά να τρώνε καβαλίνες και γενικά τα παράσιτα των αλόγων δεν περνάνε εύκολα στους σκύλους. Βέβαια πρέπει να κάνουμε έτσι κι αλλιώς κοπρανολογική εξέταση στο Μουφ τον επόμενο μήνα που είναι να πάει για εμβόλια και τσεκάπ, οπότε θα βρούμε τα σκουλήκια αν σκουληκιάσει. Αλλιώς να κοιτάζω λέει μην τσιρλιστεί ή αρχίσει να ξερνοβολάει, στην οποία περίπτωση πρέπει να της τον κουβαλήσω πάραυτα για θεραπεία.
Για την ώρα πρέπει να τον πάω στο νοσοκομείο για τρεις μέρες που έχει πανσιόν αφού ο αδερφός μου θέλει να πάμε στο Σικάγο. Αν είναι να πάθει τίποτα έχουνε πρώτων βοηθειών κλπ. και θα το γιατροπορέψουν. Να δούμε εγώ πώς θα τη βγάλω μέχρι την Παρασκευή το απόγευμα χωρίς το Μουφ...