ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΜΕΛΩΝ FORUM

Status
Κλειδωμένο θέμα

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Ο Gogol...ξέρω ότι θα βάλει το τούρμπο...όταν οι άλλοι θα έχουν πεσει κάτω!!!!!
Αγαπητοί μου...να φροντίσετε να βάλετε τάξη στα σκυλιά σας....γιατί θα "κριθείτε"...για τη σωστή εκπαίδευση!!!!!!!!!!! Και μετά ποιός σας σώζει...στο forum ...:D:D:D:D:D:D

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Άστα Κατερίνα μετεξετασταίοι θα μείνουμε εμείς!!! Μετά της γιορτές θα βάλουμε τάξη με επαγγελματική εκπαίδευση! Τουλάχιστον η δική μου χορταίνει με λίγο φαγητό και μετά αδιαφορεί

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
...και σκαει λεει μυτη ξαφνικα η διωξη οικονομικοηλεκτρονικου εγκληματος λογοτυπων , εκει που εχετε απλωσει την πιττα και φανταζομαι την κοπριταινα "ΓΚΛΟΥΠΠΠΤΠΤΠΤ...ποιο λογοτυπο καλε?:rolleyes:"
(αντε να το κανεις τωρα αυτο με τα σωβρακα και τα μπλουζακια...)

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
...και σκαει λεει μυτη ξαφνικα η διωξη οικονομικοηλεκτρονικου εγκληματος λογοτυπων , εκει που εχετε απλωσει την πιττα και φανταζομαι την κοπριταινα "ΓΚΛΟΥΠΠΠΤΠΤΠΤ...ποιο λογοτυπο καλε?:rolleyes:"
(αντε να το κανεις τωρα αυτο με τα σωβρακα και τα μπλουζακια...)
Λογότυπο? Ποιο λογότυπο?? ΣΦΑΦΑΠ θα λεει η πίτα...(Σύλλογος Φίλων Ακατονόμαστου Φόρουμ Αθηνών και Προαστείων). :p

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Αρη και συ προαστεια μας λες γ@μωτο.
Πλακα πλακα κανενας δεν ξερει που μενει ο Αντμιν οποτε τι Αθηνων?:):):)

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Αρη και συ προαστεια μας λες γ@μωτο.
Πλακα πλακα κανενας δεν ξερει που μενει ο Αντμιν οποτε τι Αθηνων?:):):)
Ποιος μίλησε για τους admin?? (καταρχήν που ξέρουμε ότι μενουν όλοι μαζί??:p). Εμείς λέμε για το σύλλογο μας!:D

admin

Administrator
Staff member
21 Ιουλίου 2005
2.181
930
Λόγο του ότι το θέμα αφορά κοπή πίτας συλλόγου που δεν έχει ακόμα συσταθεί (όχι ότι μας ενοχλεί να συσταθεί), αλλά σίγουρα δεν αφορά τα σκυλιά, το θέμα θα κλειδωθεί και μόλις έχετε κάτι προς ανακοίνωση ευχαρίστως να το ανακοινώσουμε.

Για τις λοιπές συνεννοήσεις προτείνονται οι εναλλακτικοί τρόποι επικοινωνίας, όπως π.μ., e-mails, msn, skype, etc.

Ευχαριστούμε πολύ!

Status
Κλειδωμένο θέμα