Αgility Addicts - Ελάτε στην ομάδα μας!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.806
20.128
Η ομάδα λοιπόν, συμμετείχε με ελάχιστα από τα μέλη της, στην επίδειξη που έγινε στα πλαίσια του International Dog Festival, στην Θεσ/νίκη στο Helexpo.

Το δικό μου σχόλιο, ότι ήταν εμπειρία μοναδική και πρωτόγνωρη. Δυστυχώς, είχαμε μόνο την γνωστή Astra Blu [border collie], η οποία έτσι κι αλλιώς, είναι άνευ συναγωνισμού, τους εκπληκτικούς Cookie [westie], Μίνω [jack russell], Saya [akita] και το δικό μου το ζαβό outsider, το οποίο όμως, όπως έγραψα και στο θέμα του, μας άφησε όλους...παγωτά!!!

Πάμε να δούμε και καμμιά φωτό, όλες από την Stamatia [νομίζω] :)

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Μαρκουλακης power! Αθληταρας οχι αστεια! :D

Κριμα να μην εχω εδω κοντα κατι να παω και τα δικα μας.

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Ξέρεις πόσες φορές το έχω πει και εγώ αυτό ?
Όλα τα σκυλιά που πήραν μέρος ήταν πολύ καλά δεδομένου του κόσμου, των αντιπερισπασμών στο στίβο και της φασαρίας :)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.806
20.128
Είχαμε μια συζήτηση, μ'ένα πολύ πικραμένο παλληκάρι, εκεί στα μέρη σας κοντά, που ούτε εκπαιδευτή της προκοπής, για μια ρημαδοβασική δεν μπορούσε να βρει. Οχι για αθλήματα, που κι εκείνος, όπως και πολλοί άλλοι φαντάζομαι, ενδιαφερόταν :(

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.747
7.272
Ιπτάμενα σκυλιά, τρέλα! (Μάρκο θεέ κτλ κτλ)

Eκεί πάνω στον.. εξώστη, κάποιος τραβάει βίντεο. Πού είναι και το βίντεο (οεο)?!

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Είχαμε μια συζήτηση, μ'ένα πολύ πικραμένο παλληκάρι, εκεί στα μέρη σας κοντά, που ούτε εκπαιδευτή της προκοπής, για μια ρημαδοβασική δεν μπορούσε να βρει. Οχι για αθλήματα, που κι εκείνος, όπως και πολλοί άλλοι φαντάζομαι, ενδιαφερόταν :(
Ετσι ειναι δυστυχως!

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Περάσαμε ένα πολύ γεμάτο Σαββατοκύριακο, συνέχεια στο περίπτερο, επιδείξεις, άγχος, προετοιμασίες όλο τον τελευταίο καιρό, ταξίδι αστραπή... αλλά άξιζε μέχρι την τελευταία στιγμή!
Είχαμε μια υπεροχή παρέα, με τα... εργασιακά μας μαζί. Ο Μαρκούλης σίγουρα ήταν η έκπληξη του διημέρου αφού κατάφερε να ανταπεξέλθει πέραν του δέοντος κι ας ήταν το μόνο αρχάριο σκυλί! Οι συνθήκες για ακόμη μια φορά ήταν πολύ δύσκολες, καθώς τα σκυλιά πρέπει να ανταποκριθούν στις εντολές σε άγνωστο περιβάλλον, πλημμυρισμένο από κόσμο, απλωμένα χέρια που τα φωνάζουν, κλειστό χώρο... Ακόμα και η Μπλου που έχει κάποια εμπειρία σε τέτοιες επιδείξεις και όλη της η προσοχή είναι πάνω μου, κινούταν με τη μισή ταχύτητα. Παρολαυτά τα κατάφεραν απρόσμενα καλά και... εντυπωσίασαν τα πλήθη. ;)
Ο φίλος Μαρέκο και η Σταματία μας αποθανάτησαν με εντυπωσιακές φωτό και μόλις βρω χρόνο θα ακολουθήσει και βίντεο.
Ήταν μια πολλή όμορφη εμπειρία, που μας έδεσε ακόμα περισσότερο σαν ομάδα και θα μας μείνει αξέχαστη. Η δική μας "πενταήμερη". Πάμε γι' άλλα τώρα!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.806
20.128
"Οι αποτυχίες των Agility Addicts στον πρώτο τους αγώνα. Γελάμε με τα λάθη μας αλλά δεν το βάζουμε κάτω! 9 μήνες μετά κάποια σκυλιά έχουν φτάσει Α3, κάποια Α2, κάποια πήραν πόντους για Α2 και με κάποια... ακόμα προσπαθούμε να μην ακυρωθούμε :whistle: Δε ξεχνάμε ότι το agility είναι διασκέδαση!" ;)

Εφη Παπαδοπούλου > η πιο ζεν εκπαιδεύτρια ever! Που την αγαπάμε και την ευχαριστούμε όλοι στην ομάδα, τα μάλλα. Κάποιοι :whistle: κυρίως για την αστείρευτη υπομονή της :p

Πλάκα μας κάνεις. Από περιγραφές σου, εγώ νόμιζα ότι το σκυλί είναι απροσάρμοστο. Ειδικά στην αρχή όταν τον λύνεις, λέω θα πάρει τα χωράφια τώρα, και αυτός κάνει τα ΠΑΝΤΑ. Στο Β μέρος ίσως τον αποσυντόνιζε το σκοτάδι. Μπράβο σας.(y)
Υπομονή, μέχρι την τελευταία σκηνή :ROFLMAO:

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Το πως μ' αρέσει και γελάω όταν βλέπω τα σκυλιά να σας "γράφουν" και να κάνουν πιο ενδιαφέροντα πράγματα ..:LOL:....ο Μάρκος πήγε για σουβλάκια στο τέλος ε?:D

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.806
20.128
Ο Μάρκος φίλη μου, το είχε σχεδιάσει από πριν. Γιατί δεν μπορεί να είναι τυχαίο, που έκανε [λέμε τώρα] σχετικά ικανοποιητικά την διαδρομή μέχρι εκείνο το σημείο, που ήταν το τραπέζι μας. Εφτασε μέχρι εκεί, έκανε ΚΑΙ το τούνελ που τον έβγαζε στην ευθεία μας, και...χοπ...το φρακτάκι. Ε...από τότε κιόλας, έχουμε γίνει το ανέκδοτο του agilitόκοσμου. Και το χαιρόμαστε κι εμείς :D

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.253
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97