Αgility Addicts - Ελάτε στην ομάδα μας!

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Σου λειπει η μουστακαλου εσενα και την πεθυμησες?
:pΑν ναι καλα κανεις, ειναι ο καλυτερος χαρακτηρας που εχει υπαρξει ever.:)Οχι σαν τον αλλον:mad:....τεσπα.
Ναι ναι θα σας ερθουμε συντομα, αλλα να κανουμε λιγο δουλεια πριν, μην ''καψω'' την αθληταρου μου εκει.

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Ένας σκύλος με αρκετές φοβίες και κάπως επιφυλακτικός μπορεί να συμμετέχει?
Θα του προσφέρει κάτι αυτό το άθλημα?

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
Νομίζω ότι ίσα ίσα θα του ανεβάσει την αυτοπεποίθηση το να δοκιμάσει διάφορα πράγματα και σίγουρα θα τον ανεβάσει στην μεταξύ σας σχέση...
Εκεί δεν υπάρχουν ούτε διορθώσεις, ούτε εκπαιδευτική ρουτίνα...
Παιχνιδοεκπαίδευση! Τι καλύτερο για έναν επιφυλακτικό σκύλο?
Αλλά καλύτερα να σου πουν τα κορίτσια...

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Νομίζω ότι ίσα ίσα θα του ανεβάσει την αυτοπεποίθηση το να δοκιμάσει διάφορα πράγματα και σίγουρα θα τον ανεβάσει στην μεταξύ σας σχέση...
Εκεί δεν υπάρχουν ούτε διορθώσεις, ούτε εκπαιδευτική ρουτίνα...
Παιχνιδοεκπαίδευση! Τι καλύτερο για έναν επιφυλακτικό σκύλο?
Αλλά καλύτερα να σου πουν τα κορίτσια...
Προσπαθώ να βρω έναν τρόπο να ξεπεράσει κάποιες χαζοφοβίες που έχει..
π.χ μέσα στο σπίτι φοβάται να περάσει ανάμεσα από ένα στενό χώρο, ή φοβάται να πλησιάσει κοντά σε κάποιο τραπεζάκι..
Στο δρόμο φοβάται τα ποδήλατα και τα καρότσια.. και γαβγίζει (από φόβο) όταν βλέπει κάποιον/κάτι..
Σηκώνει τρίχα με το παραμικρό..

Αυτό σκεφτόμουν και εγώ! Να της ανεβάσω κάπως την αυτοπεποίθηση! Να κοινωνικοποιηθεί και καλύτερα!!

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
Αν έχει θέματα κοινωνικότητας με άλλα σκυλιά..ίσως θα πρέπει να το δεις νωρίτερα...
Δεν νομίζω ότι θα βοηθήσει σε αυτό το Agility.
Τα σκυλιά στον χώρο παραμένουν σε κοντινή απόσταση μέχρι να έρθει η σειρά τους για το στίβο, και μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις αν το σκυλί έχει θέματα.
Στο θέμα των εμποδίων κλπ...σίγουρα θα βοηθηθεί.
Περίμενε καλύτερα την Noela για περισσότερα :rolleyes:

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Βασική υπακοή έχει κάνει και είναι μια χαρά!
Με τα σκυλιά ίσως γαβγίζει το πρώτο 5λεπτο! Όταν δει πως είναι στην παρέα μας δεν ασχολείται καθόλου!
Δεν υπάρχει δηλαδή θέμα επίθεσης!

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
εμεις το καλοκαιρι.. λογω συνωστισμου , παιρναμε την καρεκλιτσα μας, το φραπεδακι μας και καθομασταν απ'εξω κατω απο την ελιτσα.. μια χαρα! αμφιθεατρικα!

και ΜΟΛΙΣ ΞΑΝΑΡΕΘΕΙ ΤΟ ΘΕΡΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ (ξαναλεω..) παλι εκει θα μας βρεις.. κατω απο την ελιτσα!

edit : δεν ειναι ολα τα σκυλια τα σκυλια μια παρεα.. ειναι δεμενα και ολοι προσεχουμε για να εχουμε.. θα γαυγισει , θα γαυγισει θα σταματησει.. δε μασαμε!

Last edited:

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
Καλη αρχη και ευχομαι να πανε ολα καλα με τον ομιλο και να δουμε τους πρωτους αγωνες!
μπραβο σε ολη την ομαδα.
Ειμαστε διπλα σας και σας στηριζουμε γιατι το αξιζετε(φωτης-ντινα-ρουντ):D

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Ένας σκύλος με αρκετές φοβίες και κάπως επιφυλακτικός μπορεί να συμμετέχει?
Θα του προσφέρει κάτι αυτό το άθλημα?

Αυτό το νόμισμα έχει δύο πλευρές. Το agility πιθανότατα θα βοηθήσει ένα φοβικό σκύλο. Από την άλλη, ένας φοβικός σκύλος δε θα γίνει πολύ καλός στο agility.
Σε κάθε σκύλο ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση όταν καταφέρνει να περάσει εμπόδια που αρχικά φοβάται. Μια φορά είχε έρθει μια φοβική σκυλίτσα που είμαι αρκετά πεπεισμένη ότι δε θα κατάφερνε ποτέ τίποτα και να ξαναρχόταν. Είχε αρκετά θέματα τα οποία έπρεπε να δουλευτούν ξεχωριστά και όχι στο agility. Μια άλλη έχει έρθει 3 φορές τώρα και το τελευταίο Σάββατο έκανε αρκετή πρόοδο. Σίγουρα θα τσουλήσει πολύ πιο αργά αλλά είπαμε να τη δοκιμάσουμε ένα μήνα.
Τα σκυλιά στο χώρο αναμονής είναι σε κοντινές αποστάσεις, δεμένα, αλλά όσα έχουν θέμα κρατάνε τις αποστάσεις τους, είτε έξω είτε στο αυτοκίνητο. Δεν είναι δυνατόν να τα πηγαίνουν όλα καλά μεταξύ τους. Μπαίνουν στο στίβο ανά ζευγάρια και φυσικά γίνεται επιλογή ποιος θα μπει με ποιόν.
Πιστεύω ότι μαζί με την ομάδα θα μπορέσω να κάνω τη διαφορά και να φέρω το agility ως επίσημο αγώνισμα στη χώρα μας. :)

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
nai bre paidi moy,epidi eipes oti thes na fereis to agility os episimo athlima fantazomai oti tha to exeis psaxi,giayto kai rotisa.sory gia ta greeklish ala efage gkaoy to pliktrologio
Ξέρω μόνο ότι μου έχουν πει προφορικά κάποιοι εκτός ΚΟΕ οπότε δεν έχω επίσημη απάντηση.
Η αρχή είναι ο όμιλος πάντως. Όταν και αν πάρουμε απάντηση, προχωράμε παρακάτω.

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Πολλές ευχές για μια όμορφη χρονιά με εξέλιξη, επιτυχίες, υγεία και πολλές προπονήσεις που είναι και η διασκέδασή μας! Agility Addicts Team!

Last edited by a moderator:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.806
20.129
Καλή Χρονιαααααααά :)

Και με έναν πολύ δραστήριο όμιλο σας εύχομαι :rolleyes:

Last edited:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.253