Α ρε negro που σας χρειάζεται!

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.422
10.634
Athens
Μιας και τρέχουν 2 άλλα παρόμοια νήματα, με το τι ακούμε να μας σούρνουν σε βόλτες και παραλίες με τους σκύλους μας, δράττομαι της ευκαιρίας να καταγράψω εδώ συμπεριφορές «μη σκυλόβιων» προς σκυλόβιους, ανάλογα όμως με το «μοντέλο» του σκύλου που κυκλοφοράει κανείς. Εδώ από τα πρώτα που μου έρχονται στο μυαλό...

Αν λοιπόν κυκλοφορείς με:

1. Bandog, κατά προτίμηση μαύρο (γειά σου Negro!):
    Φαντάζομαι ότι δεν σου μιλάει και δεν σε ενοχλεί κανείς!
  2. Ροτβάιλερ ή Ντόπερμαν (μαύρο πύρινο):
    Πάλι δεν σου μιλάει κανείς – εντάξει δεν φαίνονται τόσο killers όσο το bandog και είναι και πιο τετριμμένες φυλές, αλλά τη δουλειά τους την κάνουν.
  3. Κανίς μικρό λευκό ή μαλτζοειδές:
    Κατά προτίμηση γκρουμαρισμένα και με ροζ κορδελάκια. Περιέργως δεν δέχονται βολές, ίσως επειδή είναι άσπρα και θεωρούνται καθαρά, πλυμένα στη χλωρίνη. Δεν κουβαλάνε ας πούμε βρώμα και αρρώστιες όπως τα καφέ ή τα μαύρα «βρωμόσκυλα».
  4. Golden retriever/Lab:
    Όσο είναι κουτάβια, δηλαδή “softex” είναι εντάξει. Μετά γίνονται και αυτά «βρωμόσκυλα» που μεταδίδουν την πανώλη.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Δεν βλέπω αναφορά στα γιορκις και πληγωνομαι....
Παρόλο το μαυρο χρώμα του κουταβιου: "Αχου το μωρεεεεεεε, δες τι γλυκούλι" και ακολουθείται από επιδρομη χεριών στο κεφάλι του κουταβιου και την ιδιοκτητρια να βγάζει καπνους.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.806
20.129
Αν κυκλοφορείς με γαλλάκια, στα λένε και...γουρούνια...:D

Ακόμη να το ξεπεράσεις ε; :rolleyes:

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.422
10.634
Athens
:D
Σε βόλτα με τη Mareco συναντάμε οικογένεια και λέει το πιτσιρίκι "Μαμά γουρούνια!"

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
:D
Σε βόλτα με τη Mareco συναντάμε οικογένεια και λέει το πιτσιρίκι "Μαμά γουρούνια!"
Ε ας σκουντούσες το Μαρέκο να πεις "κοιτααααααα Χομπιτ"
χαχαχαχαχχα μα γουρούνια? ελεος θεε μου!

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...συμπεριφορές «μη σκυλόβιων» προς σκυλόβιους, ανάλογα όμως με το «μοντέλο» του σκύλου που κυκλοφοράει κανείς....

1. Bandog, κατά προτίμηση μαύρο (γειά σου Negro!):
    Φαντάζομαι ότι δεν σου μιλάει και δεν σε ενοχλεί κανείς!
1. Η Vrmode έχει κέφια!!! έτσι έπρεπε να τιτλοφορείται το thread...

2. Και που να δεις (απ' ότι έμαθα από φήμες) ένα "ετεροθαλή" αδελφό του Negro... κατάμαυρό κι αυτόν... και 1,5 φορά μεγαλύτερο!!!
Ναι, συμφωνώ... απλά, του "μη σκυλόβιου" (αλλά και των περισσότερων "σκυλόβιων") του κόβεται η μιλιά, άμα τη εμφανίσει...

3. Στις υπόλοιπες "συνομοταξίες" σκυλιών, συμφωνώ, με έμφαση στα Rottweiler (κυρίως, στα βασιλικά!) και στα Doberman... και ειδικά, αν είναι "τούμπανα"...
Οτι ειπωθεί, θα ειπωθεί ψυθιριστά, αδύνατον να ακούσεις...

4. Τώρα, αν έλθουμε στα "βρωμόσκυλα"... νομίζω ότι τα ημίαιμα (που τα έχει υιοθετήσει ο ιδιοκτήτης, με όλη την αγάπη, το δάκρυ του και την αφοσίωση - και συνήθως είναι τα πιο καθαρά σκυλάκια) έχουν την τιμητική τους... εκεί να δεις τι ακούς... άκουγα κι εγώ, με τη Νίνα μου...

Kathrinf1

Well-Known Member
11 Ιουνίου 2012
330
0
Μια μέρα είμασταν με κάτι γνωστούς μας που είχαν ένα σκύλο, τον Πλούτο( ωραίο όνομα!!) και είμασταν έξω. Ξαφνικά έρχεται μια κυρία και μας λέει: Τι ωραίο σκυλάκι!! Πώς το λένε;;
-Πλούτο, τους λέμε.
-Πλούτωνα;; Ο θεός του κάτω κόσμου;; Άπαπαπαπα!!!
Κι έφυγε τρέχοντας!!:eyecrazy:

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
36
Ξεσσαλονίκη
Για τον Κάρλος ποτέ δεν μου έχουν πει τίποτα, μάλλον γιατί μοιάζει με μη-ανεπτυγμένο λαμπ, οπότε δεν είναι πολύ βρωμόσκυλο... :p

H Μπουμπού είναι στην κατηγορία των κανισοειδών, μικρούλα, λευκούλα και αφρατούλα, οπότε και εκεί λίγες κουβέντες! :)

Με τον Κίλλερ πάντως (μίνι πίνσερ), άκουγα πολλά κουφά!

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.422
10.634
Athens
Johnk συμφωνώ - αυτά που υποθέτω ότι δέχονται τις περισσότερες βολές είναι τα "απροσδιόριστα" ημίαιμα :( "Μη ρατσάτα - μπάσταρδα - βρωμόσκυλα που κουβαλάνε αρρώστειες".

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
36
Ξεσσαλονίκη
Johnk συμφωνώ - αυτά που υποθέτω ότι δέχονται τις περισσότερες βολές είναι τα "απροσδιόριστα" ημίαιμα :( "Μη ρατσάτα - μπάσταρδα - βρωμόσκυλα που κουβαλάνε αρρώστειες".
Νομίζω ότι έχει να κάνει περισσότερο με το μέγεθος, όσο μεγαλύτερο, τόσο πιο βρωμόσκυλο...εξάλλου, δεν νομίζω ότι ο μέσος Έλληνας γνωρίζει πάνω από 10 (μάξιμουμ) ράτσες.

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.422
10.634
Athens
Εκτός αν είναι μεγάλα, μαύρα και μαλλιαρά :-\"
Σωστά - διότι τα μαύρα, μαλλιαρά και μεγάλα είναι επίσης "επικίνδυνα". Νομίζω ότι ο Σωτήρης πλησιάζει να καταταγεί στην κατηγορία 2, δηλαδή "ροτβάιλερ / ντόπερμαν". Ή ίσως πάει σε άλλη κατηγορία μαζί με βέλγικα ποιμενικά όπου 8 στους 10 δεν μιλάνε?

LenaBorderCollie

Well-Known Member
17 Μαϊου 2012
489
0
34
Θεσσαλονίκη
Αυτό με τα Ντοπ δεν ισχύει πάντα...!Υπάρχουν και πολλοί που έχουν αυτή την αντίδραση...
Όπου Χ=Άγνωστος όπου Λ=Εγώ
Χ-Ντοπερμαν είναι αυτό?
Λ-Ναι
Χ=Πόσο χρονών είναι?
Λ=6(πχ)
Χ=Να μην το κρατήσετε!Να το κάνετε ευθανασία ή πάτε να το αφήσετε στο ποτάμι γιατί αυτά όταν γίνονται 7 χρονών τρελαίνονται και ορμάνε στο αφεντικό τους!:confused:

Fanzina

Well-Known Member
6 Νοεμβρίου 2011
607
8
Αυτό με τα Ντοπ δεν ισχύει πάντα...!Υπάρχουν και πολλοί που έχουν αυτή την αντίδραση...
Όπου Χ=Άγνωστος όπου Λ=Εγώ
Χ-Ντοπερμαν είναι αυτό?
Λ-Ναι
Χ=Πόσο χρονών είναι?
Λ=6(πχ)
Χ=Να μην το κρατήσετε!Να το κάνετε ευθανασία ή πάτε να το αφήσετε στο ποτάμι γιατί αυτά όταν γίνονται 7 χρονών τρελαίνονται και ορμάνε στο αφεντικό τους!:confused:
καλα πως τα πιστεύουν αυτα; Ημαρτον !!!

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...Να μην το κρατήσετε!Να το κάνετε ευθανασία ή πάτε να το αφήσετε στο ποτάμι γιατί αυτά όταν γίνονται 7 χρονών τρελαίνονται και ορμάνε στο αφεντικό τους!:confused:
Γιατί δεν τούλεγες κι εσύ 9 χρονών, να μην έχει να πει τίποτα???

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.806
20.129
Κάτσε να δεις οσονούπω, με το μαλακιστήρι [Μάρκος :mad:] τι θα γίνεται.
Που για να σου μιλήσει άνθρωπος μπροστά του, πρέπει να είναι ή κουφός ή τρελλός...:rolleyes:
Μόλις φτάσει στο κατάλληλο μέγεθος, θα τον πάμε μία βόλτα στην Κριθαριά *demonio*

ASFE

Well-Known Member
11 Μαϊου 2011
926
53
46
Αθηνα..Δυστυχως.
Γενικα παντως πιστευω εχει να κανει και με τον σκυλο αλλα και με τον ιδιοκτητη.
Δλδ εξηγω

Αν ειναι ενας ντουλαπας 1,95 και βγαζει βολτα ενα παγκ δυσκολα να του πει κανεις κατι.
Αν ενα κοριτσακι νορμαλ σε διαστασεις κυκλοφορει με ενα μπουλμαστιφ παλι δυσκολα να ακουσει κατι..

Αν στο πρωτο σεναριο βαλεις κανενα παιδαρελι η κοριτσακι και στο 2ο σεναριο ενα μικροσωμο στανταρ ο παραξενος θα μιλησει...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ