Γεια σας θα ήθελα την βοήθειά σας στο πώς να αυξήσω σε μυϊκό όγκο το pitbull μου με πάντα φυσικούς τρόπους!!! Ειναι 1 χρόνον και μου φαίνεται πολύ μικρόσωμος για την ηλικία του..!!
αυτό δεν είναι ακριβές, ούτε είναι ιδιαίτερα εύκολο σε περίπτωση που είναι άγνωστοι οι γονείς ή προέρχεται από ανεξέλεγκτη γέννα.Φιλε οι γονεις απο το σκυλο σου πως ειναι ? Ετσι θα κρινεις αν ειναι καλος ο ογκος του. Σε συγκριση με τα γονιδια του .
Τον δίνω josera σκυλοτροφη...ο σκύλος τρέχει καθημερινά το ελάχιστο χιλιόμετρα...για τα κιλά τώρα θα σε γελάσω γτ δεν ξέρω πόσα είναι ακριβόςΠοσα κιλά ειναι ? Τι τροφή του δίνεις?το σκυλί σου τρέχει , παίζει ..?
Αυτες ειναι κάποιες ερωτήσεις .
Ταπεινή μου γνωμη το θέμα όγκος σε αυτα τα σκυλιά ειναι ολα τα παραπάνω που έχουνε γράψει παλιότερα.
Για εμανα σην φωτογραφία που έχεις μια χαρα ειναι .
Τον δίνω josera σκυλοτροφη...ο σκύλος τρέχει καθημερινά το ελάχιστο 5 χιλιόμετρα...για τα κιλά τώρα θα σε γελάσω γτ δεν ξέρω πόσα είναι ακριβός
Δε μπορώ να βρω την αναλυτική συσταση..την εχεις??Εγώ φίλοι μου έχω σωθεί με την TOP LINE.
Δείτε την αξίζει.
Τεράστια διαφορά στην ακαθαρσίες και στην τρίχα και από ενέργεια.....φουλ! Πάντα γεμάτος. Πιτμπουλ 5 ετών