Αχ να υπηρχε ενα παρκο

nikos-oscar

New Member
31 Οκτωβρίου 2013
4
0
patra
καλησπέρα σε όλους όπως το λέει και ο τίτλος μακάρι να υπήρχε ενα πάρκο και εδω στην πατρα για σκυλους δυστυχώς οι αρμόδιοι ποτέ δεν το θέλανε ειναι κριμα ωμος γιατι πολύ ιδιοκτήτες σκύλων θα ήθελαν να πηγαίνουν σε ενα παρκο με διάφορα πράγματα μέσα εχω παει σε παρκο στο μαρουση ειχα μήνη με το στόμα ανοιχτο μέχρι και πισίνα ειχε εδω στην πατρα ποτε δεν θα έφτιαχναν κατι τετοιο απλα κριμα :(:(

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Ποιοί "αρμόδιοι" δεν θέλουν;
Το πάρκο στο Μαρούσι που πήγες, είναι ιδιωτικό.
Από καταθέσεις πως πας; Σου περισσεύει τίποτα; :D

nikos-oscar

New Member
31 Οκτωβρίου 2013
4
0
patra
αχ μακάρι να ειχα τα λεφτά να έφτιαχνα ενα και ας μην εβγαζα τιποτα το θεμα ειναι ωμος οτι δυστιχως εδω δεν τα θελουν τα σκυλια και το εχω παρατηρήσει σε πολλα πραγματα αυτο.
όπως ας πούμε ο δήμαρχος προτίμησε να παραχωρήσει ενα μεγαλο σε εκταση μερος για να γίνει πολυκαταστιμα παρα να φτιάξουν ενα μερος για σκυλους οπως και του ειχαν προτείνει πριν 1 χρόνω κάποια άτομα δυστυχώς αυτα γίνονται αλλα ειναι λιγο ψιλο αδικια :(

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
αχ μακάρι να ειχα τα λεφτά να έφτιαχνα ενα και ας μην εβγαζα τιποτα το θεμα ειναι ωμος οτι δυστιχως εδω δεν τα θελουν τα σκυλια και το εχω παρατηρήσει σε πολλα πραγματα αυτο.
όπως ας πούμε ο δήμαρχος προτίμησε να παραχωρήσει ενα μεγαλο σε εκταση μερος για να γίνει πολυκαταστιμα παρα να φτιάξουν ενα μερος για σκυλους οπως και του ειχαν προτείνει πριν 1 χρόνω κάποια άτομα δυστυχώς αυτα γίνονται αλλα ειναι λιγο ψιλο αδικια :(
απο το πολυκαταστημα ποσα λες να <<εβγαλε>> ? :cuniaoo: εδω σε εμας παντως υπαρχουν ατομα και κτηνιατροι που βοηθανε αρκετα και σε στειρωσεις και σε τροφη-εμβολια κτλ..ειχαμε και εκτροπα απο διαφορους ανθρωπους-τερατα,με κακοποιηση-θανατους..αλλα αυτοι υπηρχαν υπαρχουν και θα υπαρχουν..δυσκολα θα αλλαξει η κατασταση..παρκα εχει αρκετα,και με αρκετους σκυλους.. οχι οργανωμενα αλλα σε καλο βαθμο για βολτα..προσφατα ειδα και μεγαλο δανο,με μια κοπελα η οποια ηταν πιο μικρη απο τον σκυλο !!!! ;)