Αχ, να κέρδιζα το JOKER ...

Falko

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2007
552
0
Χαλκιδικη
www.rottweilers-gr.com
Διαβεβαιώ τους φίλους συνφορουμίτες ότι σε όλες τις φωτο κοιμάται του καλού καιρού, δεν τεντώνεται - τρίβεται - χαριεντίζεται κλπ[/quote]

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Γλυκα ειναι!! :lol: :lol: :wink: :wink:

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
sofiaklv said:
Άσε Luna07, στο....... άπλωμα είμαστε εκτός συναγωνισμού!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Διαβεβαιώ τους φίλους συνφορουμίτες ότι σε όλες τις φωτο κοιμάται του καλού καιρού, δεν τεντώνεται - τρίβεται - χαριεντίζεται κλπ
καλα.. αυτος ειναι υπνος ετσι...? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
Σκυλισια ζωη...πραγματικα :!: :!: :!: που να το εγκαταλειψει το πουφ αφου την εχει καταβρει.... :lol:

magi

Well-Known Member
15 Ιουνίου 2006
607
2
Athens
Keyman, το άλογο είναι στο κρεβάτι του – δίπλα στο δικό μου, άλλα μόνο το χειμώνα κοιμάται κουκουλωμένη 8) .

keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr

κοιμάται εν ώρα δουλειάς.....θα της γίνουν κρατήσεις από το μισθό της :evil:

και δεν φτάνει που κοιμάται της τρέχουν και τα σάλια....πάλι σουβλάκια θα ονειρεύτεται :shock: (μα τι κάθομαι και φωτοργαφίζω η τρελή....)

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
:lol: :lol: :lol:
Μου φαίνεται ότι είμαστε όλοι για δέσιμο και ομαδική ψυχανάλυση φίλοι μου! :mrgreen:

sofiaklv

Well-Known Member
4 Μαϊου 2007
1.362
3
Athens
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαααααα!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ Lonewolf!!!!!!!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: =D> =D>=D>=D>

lone wolf

Well-Known Member
13 Οκτωβρίου 2006
706
3
Athens
keyman τι να πω για την μάνα μου έχω σηκώσει τα χέρια ψηλά... έλειψα 3 μέρες και τις άφησα τα σκυλιά... γύρισα και βρήκα τον Άρη τουλάχιστον 4 κιλά βαρύτερο... χρειάστηκε να προσθέσω 1 κρίκο στο κολάρο του.... :twisted: