Αφίσα....

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Μήπως είναι λίγο μονόπλευρη κ απόλυτη?
Εννοώ... Στην -δίκαιη- προσπάθεια να υποστηριχθεί η υιοθεσία αδεσπότων είναι ωραίο να τσουβαλιάζονται όλα τα εκτροφεία μαζί?

Θέλω να πω εμένα η μάνα μου δεν ξέρει τί πάει να πει puppy mill. Αν της αναφέρω τον όρο εκτροφείο, έχοντας δει αυτή την αφίσα θα φέρει στο μυαλό της αυτήν την εικόνα.
Είναι λίγο κάπως...

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
χρησιμοποιειστε την βαζοντας στη θεση του "εκτροφειου" τις "φαρμες ζωων / puppy mills" Και απο κατω "παρε ζωο απο εκτροφεα ή υιοθετησε ενα αδεσποτο"...βαζοντας μια φωτο ενος ωραιου χαμογελαστου τυπου αγκαλια με το σκυλο του...

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Μήπως θυμάστε μια παλαιοτερη συζήτηση περί τσουβαλοποίησης;
Αυτή είναι δυστυχώς ένα βήμα παραπέρα...

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Δυστυχως, σε αυτη τη χωρα δυσκολα θα παμε μπροστα οταν ανθρωποι που υποτιθεται ασχολουνται σοβαρα με την ζωοφιλια-κυνοφιλια, κανουν τετοιες απαραδεκτες-μίζερες-ασχετες και συναμμα παραπλανητικες τοποθετησεις.
Η λεξη εκτροφεια, δεν θα επρεπε να υπαρχει στην αφισσα...:(

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
δεν είναι μόνο σε αυτήν την χώρα, στην αμερική μερικές πολύ ισχυρές "φιλοζωΪκες" βρίσκονται σε κανονικό πόλεμο με AKC και χομπίστες εκτροφείς.

miminoula

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2011
1.339
9
44
Κερατσίνι - Νίκαια
www.facebook.com
Λάθος... αυτή η αφίσα είναι λάθος!!!!!!!!!

Καμία σχέση με αυτό που συζητούσαμε για την άλλη αφίσα και έγινε ο χαμός! ;)

Δεν θα τους έκανε κόπο, αφού κάνουν αναφορά σε συγκεκριμένο σημείο αγοράς, αντί για την λέξη ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ έβαζαν την λέξη ΠΑΡΑΝΟΜΑ εκτροφεία.

Αν και για όσους ξέρουν το κάτι παραπάνω.... σαφώς καταλαβαίνουν ότι αυτή δεν είναι εικόνα σωστού εκτροφείου....
ο απλός ο κόσμος όμως που δυστυχώς δεν ξέρει... taggarei λέξεις... και θα του μείνει η εικόνα και η λέξη εκτροφείο.

Στην προηγούμενη "τσακωνόμασταν" για την ελλειπή πληροφόρηση.... εδώ όμως έχουμε να κάνουμε με καθαρή ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ.

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Για μένα το πρόβλημα εξακολουθεί να είναι το "μην αγοράζεις".
Εδώ, απλώς, στοχοποιούνται και τσουβαλιάζονται τα εκτροφεία. Όλα...
Θέλω να πω ότι κάποιος που δεν έχει ιδέα και βλέπει την αφίσα για την οποία συζητούσαμε miminoula και αυτήν εδώ την αφίσα, δεν καταλαβαίνει πιστεύω και καμιά σπουδαία διαφορά.
Το ίδιο μήνυμα περνούν.

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Δε νομίζω chloe... Προ διετίας δεν ήμουν και το πιό ενημερωμένο άτομα στα κυνολογικά(όχι ότι είμαι τώρα, αλλά μια μυρωδιά την παίρνω πιά)

Αν έβλεπά την άλλη αφίσα, προ διετίας και ήθελα ότι να'ναι σκύλο θα έψαχνα για αδέσποτο, απευθείας από το δρόμο(αφού ούτε για τις φιλοζωικές ήξερα πολλά). Αν ήθελα καθαρόαιμο, με την προηγούμενη αφίσα θα σκεφτόμουνα "χμμμ όχι από πετ σοπ, αλλά από που???" και μάλλον θα το έψαχνα...

Με αυτην εδώ την αφίσα, απλά θα έφτυνα κατάμουτρα όσους είναι ακόμα και απλοί κάτοχοι καθαρόαιμου πόσο μάλλον τους εκτροφείς, σωστούς ή όχι.... Ή ή ή θα οδηγούμουν σε... ΒΥΒ!

miminoula

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2011
1.339
9
44
Κερατσίνι - Νίκαια
www.facebook.com
Δυστυχως, σε αυτη τη χωρα δυσκολα θα παμε μπροστα οταν ανθρωποι που υποτιθεται ασχολουνται σοβαρα με την ζωοφιλια-κυνοφιλια, κανουν τετοιες απαραδεκτες-μίζερες-ασχετες και συναμμα παραπλανητικες τοποθετησεις.
Η λεξη εκτροφεια, δεν θα επρεπε να υπαρχει στην αφισσα...:(
Δυστυχώς αυτοί οι άνθρωποι προκειμένου να προωθήσουν τα δικά τους φιλοζωικά "συμφέροντα", που δεν έχουμε λόγω να μην πιστεύουμε ότι είναι όντως φιλοζωικά, χρησιμοποιούν αθέμιτα μέσα.
Ονοματίζοντας - στιγματίζοντας και δίνοντας λάθος πληροφόρηση.
Επειδή είμαι σίγουρη ότι αυτοί ξέρουν τι διαφορές υπάρχουν ανάμεσα στα ζευγαρώματα ιδιωτών, στα πετ σοπ, στα παπι μιλς και στα εκτροφεία - θα συμφωνήσω ότι οι τοποθετήσεις τους στην αφίσα αυτή είναι όπως ακριβώς το είπες "απαραδεκτες-μίζερες-ασχετες και συναμμα παραπλανητικές".

ΑΝ ξέρετε ποίος την προωθεί ας επιχειρήσει κάποιος να κάνει μια επαφή για να διορθώσουν τα κακώς κείμενα.
θέλω να πιστεύω ότι θα καταλάβουν το λάθος που υπάρχει.

tangerin

Well-Known Member
25 Μαϊου 2008
741
1
copy Peta...............................ξύπνησαν και οι δικοί μας:):):):)

αλλα οι κάθε πικραμένοι-ανέραστοι μέχρι εκεί τους κόβει!!!!

miminoula

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2011
1.339
9
44
Κερατσίνι - Νίκαια
www.facebook.com
Για μένα το πρόβλημα εξακολουθεί να είναι το "μην αγοράζεις".
Εδώ, απλώς, στοχοποιούνται και τσουβαλιάζονται τα εκτροφεία. Όλα...
Θέλω να πω ότι κάποιος που δεν έχει ιδέα και βλέπει την αφίσα για την οποία συζητούσαμε miminoula και αυτήν εδώ την αφίσα, δεν καταλαβαίνει πιστεύω και καμιά σπουδαία διαφορά.
Το ίδιο μήνυμα περνούν.
Ε όχι Chloe... στην μια υπάρχει ένα σκυλί με ταμπελάκι τιμής λες κ ψωνίζεις ρούχο δίχως να αναφέρεται σημείο πώλησης
& στην άλλη στοιβαγμένα σκυλιά για τα οποία αναφέρονται ως σημείο πώλησης τα περισσότερα εκτροφεία.
Δεν μπορώ να δεχτώ ότι δεν υπάρχει σπουδαία διαφορά... ούτε πως περνούν το ίδιο μήνυμα ακριβώς.
Προσπαθούν να περάσουν εν μέρη το μήνυμα "Μην αγοράζεις" αλλά υπάρχουν και άλλα ξεκάθαρα μηνύματα.... ειδικά σε αυτήν!!!!!

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Αυτό το σύνθημα εκφράζει τους σκληροπυρηνικούς. "ΜΗΝ αγοράζεις" σημαίνει ΜΗΝ αγοράζεις από πουθενά.
Το πιστεύουν και δικαίωμά τους.
Είναι σαν το άλλο αντίστοιχο που ακούγεται επίσης "Πάρε φάτσα όχι ράτσα".

Αυτά τα πράγματα σημαίνουν κάτι πολύ συγκεκριμένο, και για τους ανθρώπους που τα υποστηρίζουν κάτι πολύ ΕΥΓΕΝΕΣ.

Αν εγώ κι άλλος κι ο δίπλα π.χ. διαφωνούμε είναι δικό μας πρόβλημα.

Άλλο σύνθημα ειναι "Don't buy don't breed". Ξεκάθαρα πράγματα, πιο ξεκάθαρα δεν γίνεται.

Δεν είναι άλλο το ένα άλλο το άλλο, συγγνώμη...

miminoula

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2011
1.339
9
44
Κερατσίνι - Νίκαια
www.facebook.com
οκ ... θα δεχτώ ότι θα διαφωνείς μαζί μου ακόμα και όταν συμφωνούμε για να το κλείσω εδώ :D
Ας μείνουμε στο ότι είναι απαράδεχτη η αφίσα - που εκεί τουλάχιστον δεν διίστανται οι απόψεις! ;)