Αυτό είναι φύλαξη/σωματοφυλακη; Video - Ροτβάιλερ

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
Πολύ σωστά εν μέρη τα λες κουρο.κάπως έτσι γίνεται και με τους λύκους. Αλλά όπως είπες αυτό γινόταν πολλά χρόνια πριν.τώρα όμως τα πράγματα είναι αλλιώς και γιαυτό το ποσοστό που λέγαμε παραπάνω είναι τόσο μικρό.
Εκεί που διαφωνούμε είναι στην δύναμη της εκπαίδευσης.που κατ εμένα κανείς πολύ μεγάλο λάθος που το αφορίζεις. Και πίστεψε με είμαι από τους ανθρώπους που θα ήθελε να συναντήσει ένα ροτ,η ένα Ντοπ όπως το περιγράφεις,μέχρι τώρα όμως δυστυχώς ποτέ.

Kouros

Banned
Banned
25 Μαρτίου 2014
757
529
Πολύ σωστά εν μέρη τα λες κουρο.κάπως έτσι γίνεται και με τους λύκους. Αλλά όπως είπες αυτό γινόταν πολλά χρόνια πριν.τώρα όμως τα πράγματα είναι αλλιώς και γιαυτό το ποσοστό που λέγαμε παραπάνω είναι τόσο μικρό.
Εκεί που διαφωνούμε είναι στην δύναμη της εκπαίδευσης.που κατ εμένα κανείς πολύ μεγάλο λάθος που το αφορίζεις. Και πίστεψε με είμαι από τους ανθρώπους που θα ήθελε να συναντήσει ένα ροτ,η ένα Ντοπ όπως το περιγράφεις,μέχρι τώρα όμως δυστυχώς ποτέ.
Οντως ειναι ποιο σπανια πλεον.Αν ψαξει κανεις με γνωμονα μονο το ταπεραμεντο σιγουρα θα βρει.Για ντομπερμαν δεν ξερω,μου ειναι αδιαφορα,ροτβαιλερ ομως θα βρει σιγουρα.Δυστυχως η πλειοψηφια ψαχνει βασει πεντιγκρι και κιλων με αποτελεσμα να αποκταει μουσκαροσκυλα κ οι εκτροφεις αφου αυτο πουλαει να εκτρεφουν μουσκαροσκυλα(αν και θα ηταν επικινδυνο να πουλανε πριονια γιατι ειναι εμφανες οτι δεν μπορει να τα διαχειριστει ο καθενας).Το σωστο για μενα θα ηταν να εκτρεφαν πριονια κ να τα πουλουσαν μονο σε ορισμενους.Θελεις κυριε σκυλο?Αυτος δεν σου κανει παρε λαμπραντορ..Δυστυχως ομως δεν ειναι ετσι..η ανευθυνοτητα κυριαρχει οπως ειδαμε προσφατα στην κοζανη..
Ο αλλος σε αλλο thread δεν ειχε ποτε σκυλο και θελει να παρει καυκασιο...τι να λεμε τωρα..