Αυτός είναι ο Πάκο

Georgia & Pako

Active Member
17 Ιανουαρίου 2019
37
34
26
IMG_20181225_205726_447.jpg
Μετα από καιρό αναγνώστες του φόρουμ σας είπαμε να γίνουμε κι εμείς μέλος ! Είμαι η Γεωργία άρρωστη σκυλομαμα και το μικρό μου αγοράκι ο Πακο. Είναι ημίαιμο πιτμπουλάκι , δε ξέρουμε με τι άλλο. Η μαμά του βρέθηκε στον δρόμο όσο ήταν έγκυος αλλά τη βρήκαν γνωστοί μας κι έτσι υιοθέτησαμε αυτό το αγορακι, που σήμερα γίνεται 7!
IMG_20181227_160455_628.jpg
Μας αρέσουν οι βολτες, τα μπαλάκια, το φαγητό ( ΠΟΛΎ!!), οι αγκαλιτσες και φυσικα ο ύπνος..
Είναι ακόμη κουτάβι !
IMG_20181129_141531_197.jpg IMG_20180206_122510_638.jpg IMG_20181121_115737_892.jpg

sis

Well-Known Member
10 Μαϊου 2015
1.453
3.255
Αθήνα
Είναι πιτμπουλάκος, έχει καφέ βούλα στο μάτι, περισσεύει και λίγο μαγουλάκι για τράβηγμα... δε νομίζω ότι χρειάζεται να πω κάτι άλλο :p Να τον χαίρεσαι και να σε χαίρεται ο πανέμορφος, και να παραμείνει χαζοκούταβος μέχρι τα βαθειά γεράματα! Καλώς μας ήρθατε :)

Georgia & Pako

Active Member
17 Ιανουαρίου 2019
37
34
26
Είναι πιτμπουλάκος, έχει καφέ βούλα στο μάτι, περισσεύει και λίγο μαγουλάκι για τράβηγμα... δε νομίζω ότι χρειάζεται να πω κάτι άλλο :p Να τον χαίρεσαι και να σε χαίρεται ο πανέμορφος, και να παραμείνει χαζοκούταβος μέχρι τα βαθειά γεράματα! Καλώς μας ήρθατε :)
Αυτο το μαγουλακι είναι πραγματικά αδυναμία !!!
Καλώς σας βρήκαμε! :)

sis

Well-Known Member
10 Μαϊου 2015
1.453
3.255
Αθήνα
Βλέπω σκύλο να κρατάει το κίτρινο μπαλάκι στο στόμα χωρίς να το έχει σκάσει κι αισθάνομαι μια μικρή ζήλεια! Πως είναι η καθημερινότητά σας με τον μικρό;

• Like
Reactions: Georgia & Pako

Georgia & Pako

Active Member
17 Ιανουαρίου 2019
37
34
26
Βλέπω σκύλο να κρατάει το κίτρινο μπαλάκι στο στόμα χωρίς να το έχει σκάσει κι αισθάνομαι μια μικρή ζήλεια! Πως είναι η καθημερινότητά σας με τον μικρό;
Είναι λες και δεν έχω σκυλο ! Το πρωί θα πάμε τη βόλτα μας γύρω στο μισάωρο αν ευνοεί ο καιρός ( βόλτα και εκπαίδευση πλεον πανε μαζί) , μετά στο σπίτι θα είμαστε μαζι λιγο με τα παιχνίδια μας, το μεσημέρι αφού φεύγω για δουλειά κοιμαται από ότι μου λενε οι υπόλοιποι του σπιτιού, μετά τη δουλειά μου παμε τη μεγαλη μας βολτα και νάνι μετά. Είναι πολύ ήσυχος θα γαβγίσει μονο όταν θέλει βόλτα ή όταν θα δει αλλά σκυλια να περνάνε από κατω. Είναι πολυ φιλικός με ανθρώπους που ξέρει, μέχρι αηδιας! Δε θέλει σκυλια κοντά του κι αυτός ήταν ένας λόγος που ξεκινήσαμε εκπαίδευση και το τράβηγμα στο λουρί. Κάθε 15 μέρες έχουμε μάθημα με την εκπαιδεύτρια του, την οποία λατρεύει..! Αγαπημενο του αθλημα είναι να γλύφει μουρες
Είναι ο μπέμπης μου πράγματικα .. Με τους ανθρώπους είναι επιφυλακτικός όχι όμως για πολύ.. λατρεία μας ο καναπές και όταν τον χτενιζω το ευχαριστιεται απίστευτα! Όσο για τα παιχνίδια μη νομίζεις έχω χαλάσει μισθούς ολόκληρους .. καταστροφή είναι τα δοντακια μας !

Last edited:

elinapol2

Well-Known Member
13 Δεκεμβρίου 2018
326
405
36
View attachment 70462
Μετα από καιρό αναγνώστες του φόρουμ σας είπαμε να γίνουμε κι εμείς μέλος ! Είμαι η Γεωργία άρρωστη σκυλομαμα και το μικρό μου αγοράκι ο Πακο. Είναι ημίαιμο πιτμπουλάκι , δε ξέρουμε με τι άλλο. Η μαμά του βρέθηκε στον δρόμο όσο ήταν έγκυος αλλά τη βρήκαν γνωστοί μας κι έτσι υιοθέτησαμε αυτό το αγορακι, που σήμερα γίνεται 7!
View attachment 70463
Μας αρέσουν οι βολτες, τα μπαλάκια, το φαγητό ( ΠΟΛΎ!!), οι αγκαλιτσες και φυσικα ο ύπνος..
Είναι ακόμη κουτάβι !
View attachment 70464 View attachment 70465 View attachment 70466
Μπραβο σου! Τα γλυκολογα σου γι αυτον τα λενε ολα!!! Να σου ζησει, να ειναι υγιείς κ να περνατε τελεια:love:

• Like
Reactions: Georgia & Pako

Georgia & Pako

Active Member
17 Ιανουαρίου 2019
37
34
26
Μπραβο σου! Τα γλυκολογα σου γι αυτον τα λενε ολα!!! Να σου ζησει, να ειναι υγιείς κ να περνατε τελεια:love:
Ευχαριστούμε ! Η αλήθεια είναι ότι τον έχω κακομαθημένο λιιιγο αλλά έτσι είναι οι αδυναμίες :D:love:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν