Αυτοκίνητο

Tony91

Well-Known Member
9 Μαϊου 2019
95
88
33
Αθήνα
Και το πολυσυζητημενο ταξίδι έγινε σήμερα!!!!
Πρωί πρωί νηστικός, βόλτα και μισό πριπεραν που είπε ο γιατρός.
3μιση ώρες ταξίδι, 3 φορές εμετό τα υγρά που έβγαζε, οπότε 3 στάσεις για αλλαγή πάνας στο κρεητ και τουαλέτα/ ξεπιασμα. Τίγκα τα σάλια όλη την ώρα εννοείται!
Βέβαια δεν έβγαλε άχνα, με κοίταζε με το κουταβο βλέμμα του τρεμαμενος απτό άγχος του.
Ηπιε το Βόσπορο σε νερό όταν φτάσαμε, έφαγε μικρή μερίδα και έλιωσε στον ύπνο να ηρεμήσει...
Σε μια βδομάδα τώρα πάλι!!!

• Like
Reactions: spyv and mareco

μαρέγκα

New Member
27 Δεκεμβρίου 2019
4
1
@μαρέγκα καλώς ήρθες στο φόρουμ και χρόνια σου πολλά!

Αρχίζοντας από το τέλος των σχολίων σου, προς την αρχή:
* Δεν δίνεις ποτέ τίποτα φαρμακευτικό, για κανέναν λόγο, αν δεν έχεις μιλήσεις και δεν στο έχει συστήσει ο γιατρός σου. Οποιος άλλος και να στο πει, και όσο και αν επιμένει, πως έχει δίκιο σ'αυτό που σου λέει.
* Η θέση "χύμα στο πάτωμα" δεν είναι ασφαλής για τον σκύλο σου. Η χρήση box επιβάλλεται και μετά αν χωράει, ας είναι και στο πάτωμα.
* Οι τρεις ώρες είναι πολύ λίγες για να έχει χωνέψει 100%, ειδικά αν τρώει ξηρά. Εφόσο γνωρίζεις ήδη ότι την πειράζει η διαδρομή με το αμάξι, προγραμμάτισε να μην έχει φάει ακόμη και 10-12 ώρες πριν. Μεγάλη οικονομία και στο νερό. Ελάχιστο, γιατί κι αυτό προκαλεί ναυτίες.

Ο canis παραπάνω, έχει γράψει ένα αναλυτικότατο "εκπαιδευτικό" του προβλήματος, κείμενο.
Πιθανότατα μεγαλώνοντας να το βελτιώσει/μειώσει/εξαλείψει. Μπορεί όμως και όχι. Θα δείξει :)

*** Μικρούλα, άσπρη και fluffy την βλέπω. Είναι κάποια ράτσα;
Ευχαριστω καλως σας βρήκα και καλή χρόνια!
Ευχαριστω πολύ για τις συμβουλές! Η κτηνιατρος δεν μας σύστησε κάτι φαρμακευτικό η αλήθεια είναι, επίσης η ίδια μας συνέστησε το 3 ωρο αποχής νερού κ φαγητού το οποίο διάστημα το έχουμε αύξηςει σε 5 ώρες μέχρι κ 12 ωρεσ την τελευταία φορά που ταλαιπωρήθηκε. Πράγματι στο 3ωρο δεν μπορεί να χωνέψει εντελώς ειδικά την ξηρά είναι λογικό, απλά κ θεονήστικη που ήταν για ωρεσ έβγαλε υγρά στον εμετό στην αρχή η καημενουλα μας.
Στο πάτωμα την έχουμε μεν, αλλά δεμένη με το σαμαράκι της κάτω από το κάθισμα για ασφάλεια. Ίσως θα πρέπει να δοκιμάσουμε το μποξ στο πίσω κάθισμα αλλά δεν θα έχουμε άμεση επαφη μαζί της ώστε αν δεν νιώθει καλά να σταματήσουμε.

Μακάρι να το ξεπεράσει μεγαλώνοντας!:(
Είναι μικρούλα κ φλαφυ κ είναι Μαλτέζουλα!

Tony91

Well-Known Member
9 Μαϊου 2019
95
88
33
Αθήνα
Παίδες καλή χρονιά! Για τον γυρισμό Αθήνα, πήγα στο κτηνίατρο πριν γυρίσω και μου έδωσε 2 καλμιβετ.. Του τα έδωσα κατά τς 9μιση..σε πόση ώρα θα φύγει η μαστούρα;;; σέρνεται ο καημένος, ούτε ισορροπία δεν έχει να σηκώσει το πόδι να κατουρησει

Lisa_the_rescue

Well-Known Member
29 Μαϊου 2019
113
62
22
Thessaloniki
Παίδες καλή χρονιά! Για τον γυρισμό Αθήνα, πήγα στο κτηνίατρο πριν γυρίσω και μου έδωσε 2 καλμιβετ.. Του τα έδωσα κατά τς 9μιση..σε πόση ώρα θα φύγει η μαστούρα;;; σέρνεται ο καημένος, ούτε ισορροπία δεν έχει να σηκώσει το πόδι να κατουρησει
Πόσα κιλά είναι και του έδωσε 2; για τη Λίζα Στα 27 Ο γιατρός μου είπε μέχρι 4 αλλά με μισό Θεσσαλονίκη-Καβάλα είναι καλά, η πρώτη γιατρός που την είδε όταν την βρήκα σε ένα χωριό μου έδωσε τέσσερα για ένα κουτάβι 4μηνών 8 κιλά και έκανε πάνω από 24 ώρες να συνέλθει, καλά που δεν έπαθε και τίποτα

• Wow
Reactions: Tony91

Tony91

Well-Known Member
9 Μαϊου 2019
95
88
33
Αθήνα
12 κιλά είναι... Και μένα έτσι μου είπε.. Ότι μπορεί μέχρι 4 και του λέω άστο καλύτερα με 2.. Αρα πήρε περισσότερο αποτι πρέπει... Πφφφφ

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.361
8.175
12 κιλά είναι... Και μένα έτσι μου είπε.. Ότι μπορεί μέχρι 4 και του λέω άστο καλύτερα με 2.. Αρα πήρε περισσότερο αποτι πρέπει... Πφφφφ
στον δικο μου (21 κιλα) δινω 2 για να παμε για εξετασεις αιματος και ειναι αρκετα ζαβλακωμενος.

οι οδηγιες λενε 1 ανα 5 κιλα, αλλα νομιζω ειναι δοση για να μεινουν εντελως μαστουρα. :LOL:

• Like
Reactions: Tony91

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
@Tony91 δεν θα πρέπει να σου γίνουν συνήθεια τα χάπια όμως.
Δώσε χρόνο στο σκυλάκι να συνηθίσει, και να το ξεπεράσει, έστω και με πολύ αργούς ρυθμούς, βοηθώντας το, χρησιμοποιώντας όλα τα άλλα μέσα, που προτείνονται γι'αυτές τις περιπτώσεις. Ο canis σου έχει γράψει πολλά και χρήσιμα.
To crate στο αμάξι, φρόντισες να μην κουνιέται; Το είχες σκεπασμένο;

Tony91

Well-Known Member
9 Μαϊου 2019
95
88
33
Αθήνα
@Tony91 δεν θα πρέπει να σου γίνουν συνήθεια τα χάπια όμως.
Δώσε χρόνο στο σκυλάκι να συνηθίσει, και να το ξεπεράσει, έστω και με πολύ αργούς ρυθμούς, βοηθώντας το, χρησιμοποιώντας όλα τα άλλα μέσα, που προτείνονται γι'αυτές τις περιπτώσεις. Ο canis σου έχει γράψει πολλά και χρήσιμα.
To crate στο αμάξι, φρόντισες να μην κουνιέται; Το είχες σκεπασμένο;
Ναι τα έκανα όλα αυτά... Είχα το κρεητ σε σταθερή θέση στο πίσω κάθισμα και σκεπασμένο με μια πετσετουλα.. Ίσα να τον βλέπω εγώ απτή μια πλευρά μόνο.
Τα χάπια τα πήρα γιατί πραγματικά το λυπήθηκε η ψυχή μου με όσα τράβηξε... Για 4 μέρες μετά, δεν έμπαινε καν στο κρεητ του στο σπίτι φαντάσου...

Σήμερα ας πούμε, που τον πήγα στο πάρκο, τον έβαλα έτσι και πήγαμε μια χαρά 5 λεπτά απόσταση... Χεσμενος βέβαια, αλλά δεν μου έκανε τίποτα

• Like
Reactions: spyv and mareco