Αυτοκίνητο: η πρώτη μας φορά

LiliG

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2010
108
0
Ο δικός μου ο ένας, φοβάται να ανέβει. (Την άλλη δεν τολμώ να την βάλω χωρίς καποιον πίσω να την συγκρατήσει σε περιπτωση ανάγκης).
Εχετε δει γυναίκα 1 55 να σπρώχνει τον κ*λο ενός νταμαριου για να μπει στο Ατος;
Τελικά τον σήκωσα και τον εχωσα όπως χώνουμε τα παπλώματα σε μια ντουλάπα που δεν κλείνει.
Κάναμε ήρεμα την βόλτα μας. Δεν αντιμετώπισα πρόβλημα εκεί.
Μετά αλλη κρυάδα, να κατέβει... δέκα ώρες έκανε μέχρι που τελικά κατέβηκε με τον κ*λο. Πάλι.

posedon2468

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2010
372
0
Μωρε ο δικος μου μπαινει ωραιοτατα, καθεται ωραιοτατα, βγαινει ωραιοτατα... Αλλα αμα ακουσει τη μηχανη να αναβει ή το γκαζι του γυριζει το ματι! Εχουμε ιστορια με τετοιους θορυβους!

posedon2468

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2010
372
0
Εξελιξεις περι του θεματος! Φαινεται να συνηθισαμε το θορυβο του αυτοκινητου... Πλεον οταν ακουγεται το γκαζι ή αν ειμαι σταματημενος δεν γαυγιζει και δεν τρελενεται! Η συμπεριφορα του πλεον μετα απο σχεδον 10 φορες που εχει μπει στο αμαξι ειναι η εξης: μπαινει ανετα αλλα καθεται 'κατω' στο πατακι με μεγαλη αρνηση για να τον δεσω. Μολις τον δεσω και τον αφησω για να κλεισω την πορτα αρχιζει το γαυγισμα, κλεινω, μπαινω και εγω και ξεκιναμε.. ε, το πρωτο λεπτο συνεχιζει και γαυγιζει, κλαιει αλλα μετα καθεται σαν αρνι, τις πιο πολλες φορες ξαπλωνει πλαγια... Ειμαστε σε καλυτερο σταδιο τωρα μετα απο τοσες φορες? Παιζει να το συνηθισει τελειως ή αν ηταν θα ειχε ηδη γινει?

posedon2468

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2010
372
0
Απο την πρωτη φορα, δεν το συζητω, σιγουρα ειμαστε σε καλυτερο σταδιο.. αλλα να πω την αληθεια θα παω γονατιστος στην τηνο ετσι και ερθει η στιγμη που να μπαινει και να μην αντιδραει!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Ok
Το εκτύπωσα το post σου αυτό και μια φορά τον μήνα θα το ανακαλώ στην μνήμη του φόρουμ.
Και αν είσαι εντάξει, ελπίζω να μην λες ψέμματα, για να γλυτώσεις το τάμα :)

posedon2468

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2010
372
0
!!! χα! να γινει αυτο και θα παω μεχρι την Τηνο με τον Ερμη μαζι για το ταμα! :) Απλως οι διαδρομες που κανουμε δεν ειναι τεραστιες και σιγουρα ακομα στρεσαρεται (τουλαχιστον μπορει να σταματαει να γαυγιζει αλλα το λαχανιασμα παει συννεφο). Αντε να δουμε! Παραπονο δεν εχω παντως απλως να το συνηθισει τελειως, να μην στρεσαρεται, να μπορω να τον δενω λιγο πιο λασκα για να μην ειναι συνεχεια στο κατω, να μπορει πχ απλα να κατσει...

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Να το δω και αυτο!!!!!
Εσενα στα γονατα και τον δημοσιογραφο να σε ρωταει τι ταμα εχεις κανει, γιατι θα πας Δεκαπενταυγουστο ε????

posedon2468

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2010
372
0
αααα..... ε,ενταξει τοτε!!! αρα ειμαστε πολυ καλα! βεβαια εσας σε ποια χρονικη περιοδο? οταν ηταν μικρα,ε? οχι σαν το δικο μου που ειναι 3μιση! α, να πω οτι το δεσιμο δεν δεχεται πιο πολυ, δηλαδη αν προσπαθουσε αλλος να τον δεσει στο αμαξι, ειμαι 100% σιγουρος οτι θα τον ειχε αρπαξει χωρις δευτερη κουβεντα!

posedon2468

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2010
372
0
Να το δω και αυτο!!!!!
Εσενα στα γονατα και τον δημοσιογραφο να σε ρωταει τι ταμα εχεις κανει, γιατι θα πας Δεκαπενταυγουστο ε????

Ναι ναι, 15Αυγουστο για διακοπουλες κιολας! και μεχρι τοτε εχουμε χρονο να τον εκπαιδευσω πληρως, εγω στα γονατα και αυτος απο πανω μου καθιστος σαν την Κλεοπατρα! Ετοιμαστε τα βιντεο να γραφουνε τις ειδησεις του star εκεινη την ημερα! (θυμιστε μου να παρω κ την Πετρουλα για αποκλειστικο)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
αααα..... ε,ενταξει τοτε!!! αρα ειμαστε πολυ καλα! βεβαια εσας σε ποια χρονικη περιοδο? οταν ηταν μικρα,ε? οχι σαν το δικο μου που ειναι 3μιση! α, να πω οτι το δεσιμο δεν δεχεται πιο πολυ, δηλαδη αν προσπαθουσε αλλος να τον δεσει στο αμαξι, ειμαι 100% σιγουρος οτι θα τον ειχε αρπαξει χωρις δευτερη κουβεντα!
Η Δάφνη μόνο, στην ίδια περίπου ηλικία με τον δικό σου...
Ακόμη δεν νοιώθει άνετα, δηλαδή δεν κάθεται στο αυτοκίνητο, είναι μονίμως όρθια, αλλά τουλάχιστον μπαίνει αμέσως, χωρίς δεύτερη κουβέντα και δεν κάνει πλέον εμετούς και ενίοτε κακά...

posedon2468

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2010
372
0
Παλι καλα που δεν εχω τετοια προβληματα δηλαδη! Μαζι με το γαυγισμα να αρχιζει να μου ντεκοραρει κ το αμαξι.. (βεβαια εχω την εντυπωση οτι τα ριχνει τα αερια του που και που αλλα κρατιεται, μολις βγει απο το αμαξι παει κυριος και κανει κ τις δυο αναγκες του)

posedon2468

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2010
372
0
ε..... ενταξει..... αφου εχουμε θεματακια! λιγο το ενα, λιγο το αλλο.... δεν ξερω και καθολου πως συμπεριφερονται γενικως τα σκυλια στο αμαξι! γιαυτο ρωταω... αλλα ειπα, παραπονο δεν εχω!!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97