Την γυναικα μου μικρή της την επεσαν ενα κοπαδι αδεσποτα και εφαγε και μία δαγκα ως αποτελεσμα ....βλέπει σκυλο από μακριά και είναι επιφυλακτική αν την ακουμπησει μπορεί και να πέσει ξέρεί ( μιλάμε για αγνωστο σκύλο και δει μεγαλοσωμα)
Παρά το δικό της το πρόβλημα και τα 2 παιδιά μας τα πηγαινε σε σκυλιά να παιζουν και να μαθαινουν , αν ειμασταν η 2 μας και περναγε κανενα στα 2 μέτρα μπορεί και να την έπερνα αγκαλιά και να ουρλιαζε με τα παιδιά το καταπίνη και δεν λεει τιποτα
Αλλο παραδοξο έχουμε την Λιζα στο σπίτι δεν ασχοληται καθόλου μα καθόλου με το σκυλί ( ταισμα , βολτα , παιχνιδι ) αλλά όταν ηταν μικρή η σκύλα μου μαζευε τα κακά της αλλά και τις τριχες ... Είναι η μόνη που της δίνει μεζέ ενώ το έχω απαγορεύσει
Θα μου πεις και τι γινεται μέσα στο σπίτι απλά τίποτα έχουν μάθει να μην ενοχλεί η μία την άλλη για παραδειγμα κάνει ηλεκτρική σκούπα και πάει προς το μέρος της Λιζας της λέει φυγε και της δειχνει το σημείο που πρέπει να παει παει η σκύλα και αφού τελειωσει από το σημείο της σκουπας ξαναπαι η σκύλα αν σηναντηθούν στον διάδρομο η μία πιανει την μία μεριά και η αλλη την αλλη και κοιταζοντε με νόημα
Εχει φοβία μεγαλη αλλά δεν τους κανει κακό τα βοηθαει και όλας