Ναι ειναι και αυτές οι εξετασεις που λέει η Orilis.
Για μένα οι εξετασεις εχουν καταντήσει ο φερετζές του εκτροφέα.
Τα είδαμε και αυτα και τα έχουμε συζητήσει πολλές φορές. Εδω υπάρχουν φυλές που πρεπει να σταματήσουν να εκτρέφονται.
Βλέπεις ενα σκυλο και χωρις να του κανεις καμία εξέταση λες
"μα γιατι!!!" και αυτος πέρνει πχ ελεύθερος δυσπλασίας. Και πόσες ειναι οι υποχρεωτικές για καθε φυλη και πόσες θα έπρεπε να ηταν; Και πιο ειναι το αποτέλεσα αυτών των εξετάσεων; Και σε αυτο απο τις συζητήσεις μας προκύπτει οτι ειναι μηδαμινό οχι ομως οτι δεν ειναι μια καλη αρχη.
Και μην ξεχνάμε οτι η εκτροφή ειναι ψώρα, τζόγος (χόμπι το λέτε εσείς) και ο ψωριάρης δύσκολα θα το βαλει κατω θα συνεχίσει να τζογάρει εχει παίξει εχει χάσει εχει κανει πατάτα θα προσπαθήσει να την κρύψει.
Δεν λεω τα τελευταία χρονια εχουν μπει στην εκτροφή άνθρωποι
μορφωμένοι με καλη θέληση που διάβασαν ασχολήθηκαν σοβαρά
αλλα τους πρόλαβε η κρίση και αναγκαστικά ή σταμάτησαν ή πέσαν
πολλοί απο αυτους στην λουμπα. ΟΧΙ ΟΛΟΙ
Είμαι απο αυτους που δεν θελουν να βλέπουν τα προβληματα του σκυλου ξεκομμένα απο τα υπόλοιπα προβληματα που βασανίζουν
την κοινωνία. Θεωρω οτι πολλα απο αυτα θα λύνονταν αν βρισκόταν λυση και στα υπόλοιπα προβληματα που μας βασανίζουν. Θα μπεναν δηλαδη στον αυτόματο. Αυτα ομως δεν ειναι του παρόντος φορουμ.
Τι κανεις για να αλλαξει ο νόμος τους σκυλεμπορίου; Εδω δεν κανεις
τιποτα για αυτα που βασανίζουν εσένα. Απάθεια. Μαλθακότητα.
Περιμένουμε το ρολόι εκείνων των Νομπελιστων να χτυπήσει μεσάνυχτα. Αντιμετωπίζουμε την κρίση ως καιρικό φενόμενο. "Τι κακό ειναι αυτο που μας βρήκε" και αλλα τετοια. Μου θημιζει εκείνον τον ιερέα που φώναζε απο του βήματος: "υπάρχουν ανθρώποι που πεινάνε, υπάρχουν άνθρωποι που διψάνε" και βούρκωνε απο κατω το ποιμνιο αλλα ποτε δεν ελεγε γιατι πεινάνε και γιατι διψάνε και πιος φταίει. Το κακό τους ριζικό;
Εγω θα ρισκάρω και μια προταση.
Εντάξει τα κόκαλα μας μαλακώσαν παραπέμπουμε την επανάσταση
στις καλένδες και δεν μπορούμε να αλλάξουμε τον νόμο
αγοροπωλησίας κουταβιών. Γιατι δεν δινουμε αυτο το κομάτι στο
ποιο υγιές τμήμα της υπόθεσης σκυλος... στους εκτροφείς;
Γιατι το αφήνουμε στον καθε τυχάρπαστο σκυλέμπορα "πουλιατζή"
που τους λεω εγω; Ο νόμος υπάρχει αν δεν κανω λάθος. Βγαζει
άδεια ο εκτροφέας και πέρνει και μια έγκριση απο τον ΚΟΕ για
εμπορευτεί μονο την φυλη ή τις φυλές που εκτρέφει απο άλλους
επισήμους εκτροφείς και τίποτε αλλο.
Ποιος ειναι πιο ειδικός να σου προτείνει μια λυση οταν δεν μπορει
να σε εξυπηρετήσει; Να σε οδηγήσει κάπου πιο σωστά, ο εκτροφέας
ή ο πετσοπάς.
Ειναι καλητερα να τρέχει καποιος στα εκτροφεία της Βουλγαρίας,
της Ρουμανίας της Γερμανίας μέσο Ίντερνετ που δεν ξέρει την τυφλά
του με κυνδινο να την πατησει χοντρά;
Βεβεα αυτο μπορει να δημιουργήσει καποια προβληματα με κυριότερο να τους "χαλάσει". Αλλα αν ειναι τόσο επιρρεπής και χαλάνε εύκολα δεν θα ειναι και στην ιδια τους την εκτροφή;
ΥΓ.
@admin αν θέλεις κόψε απο κάπου το θεμα και κανε αλλο