Αυτη εδω η τροφη εχει προκαλεσει ποτε εμετο στο σκυλο σας ; εμετο στο σκυλο σας ;

TortoiseMan 2

Member
25 Ιουνίου 2020
23
8
26
Την ετρωγε 3 φορες την εβδομαδα piper κοτοπουλο και ρυζι μεχρι που τελευταια φορα εφαγε προχθες το βραδυ μετα το φαγητο του. Το σημερινο βραδυ ξερασε λιγο απο το φαγητο του στη βολτα και εκανε διαροια. Επισης μας ξυπνησε στις 4 και κατι γιατι ηθελε παλι διαρροια εξω.. Του εκανε ζημια αυτη η τροφη ; Μαλλον οσο υψηλης ποιοτητας και αν λενε οτι ηταν δεν μπορει να την αντεξει το στομαχι του. Ποια ειναι καλη κονσερβα για σκυλια που εχουν τετοια γαστρεντρικα θεματα ?

Attachments

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.787
4.073
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Προφανώς δεν του έκατσε. Επίσης, ξεκίνα να διαβάζεις συστατικά, άσε τις όμορφες φωτογραφίες πάνω στα σακιά/κονσέρβες και όταν δεις Meat and animal products - ΜΑΚΡΙΑ.

TortoiseMan 2

Member
25 Ιουνίου 2020
23
8
26
Προφανώς δεν του έκατσε. Επίσης, ξεκίνα να διαβάζεις συστατικά, άσε τις όμορφες φωτογραφίες πάνω στα σακιά/κονσέρβες και όταν δεις Meat and animal products - ΜΑΚΡΙΑ.
Τους ειχα ρωτησει γιατι δεν τα αναφερουν αλλα στο πετ σοπ μου λεγανε οτι λιγες κονσερβες θα βρεις να,μη λενε

TheBestBoi

Well-Known Member
23 Μαϊου 2020
1.024
1.086
28
γενικα κονσερβες και ειδικα κονσερβες απο μαρκες που δεν τις ξερει ουτε η μανα τους, καλο ειναι να τις αποφευγουμε. χιλιες φορες να του μαγειρευεις εσυ καποιες φορες σπιτικο στηθος κοτοπουλο και μερικα λαχανικα οπως μπροκολο και καροτο

• Like
Reactions: Estranged

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.410
8.365
Οπως ειπαν καλυτερα να δινεις λιγο κρεας αντι αυτου. Οι κονσερβες ακομα και οι ακριβες δεν προσφερουν και πολλα, πολλες φορες δε καθονται καλα, κανουν αερια, μαλακα κακα κτλ

• Like
Reactions: Estranged

Mava

Well-Known Member
4 Δεκεμβρίου 2022
493
304
46
Κι εγω το έπαθα προχθές ,είχε τελειώσει αυτή που παιρνω και λέω ας παρω ίδια μάρκα με την κροκέτα ,ο καημένος όπου φύγει φύγει.carnilove ηταν .

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.561
10.892
Athens
Κι εγω το έπαθα προχθές ,είχε τελειώσει αυτή που παιρνω και λέω ας παρω ίδια μάρκα με την κροκέτα ,ο καημένος όπου φύγει φύγει.carnilove ηταν .
Για Carnilove ξέρω ότι για τα γατιά είναι top- δεν θεωρείται μούφα.

• Like
Reactions: Mava

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.787
4.073
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Η Carnilove έχει καλές κονσέρβες. Το θέμα με τον σκύλο σου μάλλον είναι ότι το στομάχι του δεν έχει συνηθίσει κονσέρβες. Του δίνεις άλλα πράγματα εκτός από κροκέτα;

• Like
Reactions: Mava

Mava

Well-Known Member
4 Δεκεμβρίου 2022
493
304
46
Η Carnilove έχει καλές κονσέρβες. Το θέμα με τον σκύλο σου μάλλον είναι ότι το στομάχι του δεν έχει συνηθίσει κονσέρβες. Του δίνεις άλλα πράγματα εκτός από κροκέτα;
Εγω νομιζω έτυχε ,τρώει σχεδόν κάθε μέρα κονσερβα μαζί με κροκέτες ,αυτό που ήθελα να πω έχει να κάνει καθαρά με τον κάθε σκυλο πως θα κάτσει το κάθε τι.

Mava

Well-Known Member
4 Δεκεμβρίου 2022
493
304
46
Για Carnilove ξέρω ότι για τα γατιά είναι top- δεν θεωρείται μούφα.
Γι αυτό την πηρα :LOL: αλλά ευτυχώς κράτησε μια μέρα η διάρροια ,

Mava

Well-Known Member
4 Δεκεμβρίου 2022
493
304
46
Παντως παιδιά την καλύτερη που έχω πάρει μέχρι τώρα είναι η lukullus από το zooplus και σε πολύ καλές τιμές και λέει ότι τα συστατικά είναι για ανθρώπινη κατανάλωση.
IMG_2631.jpeg

• Like
Reactions: vrmode