Δεν ξέρουμε τι ακριβώς έχει το σκυλί εκτός απ' ότι δεν μπορεί να περπατήσει και πως η κυρία, υποθέτω, τον πήγε σε κτηνίατρο ο οποίος είπε πως το σκυλί θέλει εγχείρηση. Και ξέρω πολύ καλά πως αυτά τα πράγματα κοστίζουν ΠΟΛΥ. Εγώ (είχα την τύχη) να έχω τα χρήματα, κι αν δεν τα είχα θα απευθυνόμουν σε φίλους και γνωστούς και όχι στη γειτωνιά μου, ή στην τελική θα έπαιρνα δάνειο από την τράπεζα, αλλά εγώ είμαι έτσι και δεν αγαπάνε όλοι το ίδιο τα σκυλιά τους, δυστυχώς...
Το θέμα είναι τι μπορεί να γίνει τώρα για το σκύλο και αν αληθεύει πως η κυρία είναι σε άσχημη οικονομική κατάσταση γιατί να μη βοηθήσουν άλλοι, αν έχουν τη δυνατότητα; Οι αστυνομίες, οι μηνύσεις, τα δικαστήρια παίρνουν ΠΟΛΥ χρόνο που ο συγκεκριμένος σκύλος ΔΕΝ τον έχει.
Το θέμα είναι τι μπορεί να γίνει τώρα για το σκύλο και αν αληθεύει πως η κυρία είναι σε άσχημη οικονομική κατάσταση γιατί να μη βοηθήσουν άλλοι, αν έχουν τη δυνατότητα; Οι αστυνομίες, οι μηνύσεις, τα δικαστήρια παίρνουν ΠΟΛΥ χρόνο που ο συγκεκριμένος σκύλος ΔΕΝ τον έχει.