Ναι είναι καλό να τρώει ο σκυλος αυγό !
Αν το δίνεις βραστό μπορείς να το δώσεις όλο , αν το δίνεις ώμο δίνε μόνο τον κρόκο .
Επίσης μπορούν να τρώνε κ γιαούρτι(κατσικίσιο κατά προτίμηση )! Κ στα περισσότερα αρέσει πολύ!
Επειδη εγω τρωω αγελαδινο,παιρνω αγελαδινο.γι αυτα(τα σκυλια) δεν κανει??Ναι είναι καλό να τρώει ο σκυλος αυγό !
Αν το δίνεις βραστό μπορείς να το δώσεις όλο , αν το δίνεις ώμο δίνε μόνο τον κρόκο .
Επίσης μπορούν να τρώνε κ γιαούρτι(κατσικίσιο κατά προτίμηση )! Κ στα περισσότερα αρέσει πολύ!
Δινεις κ εσυ γιαουρτι?Μια χαρα τα αυγα της δινω συχνα
Δινεις κ εσυ γιαουρτι?Μια χαρα τα αυγα της δινω συχνα
Τι γιαουρτι δινεις εσυ?Παιδιά εγώ το γιαούρτι της το κάνω παγάκια και τρελαίνεται 4-5 κσ γιαούρτι και ένα κεσεδάκι τόνο σε νερό τα ανακατεύω και μετά σε φόρμακια σιλικόνης και στην κατάψυξη και προσωπικά καμιά φορά προσθέτω και λαχανικά περασμένα από το μπλέντερ (για να είναι πιο εύπεπτα) γιατί αλλιώς δεν τα ακουμπάει...View attachment 64617
Στην φωτογραφία έχω προσθέσει κ λίγο σπανάκι και το καλοκαίρι συνήθως βάζω μόνο γιαούρτι και καρπούζι
Προσωπικά δεν είχα κάποιο πρόβλημα με το αγελαδινό αλλά αν το δικό σου έχει πιο ευαίσθητο στομάχι ίσως το πειράξει γενικά δίνω ότι έχω διαθέσιμο αλλά αν πάω να ψωνίσω αποκλειστικά για αυτό το σκοπό θα προτιμήσω κατσικίσιο και φυσικά κοιτάω να είναι καλή ποιότητα (δεν χρειάζεται να είναι το πιο ακριβό στο ράφι) να είναι ελληνικο και να μην έχει άλλα πρόσθετα και γλυκαντικάΤι γιαουρτι δινεις εσυ?
γιαουρτι δεν εχω δοκιμασει , εχω ταισει (μαγειρευτα) αυγο , καροτο (και ωμο) , ντοματα , αρακα , ρυζι , πατατα , μηλο , μπανανα , κιμα κοτοπουλο , μοσχαρι , χοιρινο , ελειολαδο (στο μειγμα) και λιγη ριγανηΔινεις κ εσυ γιαουρτι?
Δινεις κ εσυ γιαουρτι?
Οκ σ ευχαριστωΠροσωπικά δεν είχα κάποιο πρόβλημα με το αγελαδινό αλλά αν το δικό σου έχει πιο ευαίσθητο στομάχι ίσως το πειράξει γενικά δίνω ότι έχω διαθέσιμο αλλά αν πάω να ψωνίσω αποκλειστικά για αυτό το σκοπό θα προτιμήσω κατσικίσιο και φυσικά κοιτάω να είναι καλή ποιότητα (δεν χρειάζεται να είναι το πιο ακριβό στο ράφι) να είναι ελληνικο και να μην έχει άλλα πρόσθετα και γλυκαντικά
Σ ευχαριστωγιαουρτι δεν εχω δοκιμασει , εχω ταισει (μαγειρευτα) αυγο , καροτο (και ωμο) , ντοματα , αρακα , ρυζι , πατατα , μηλο , μπανανα , κιμα κοτοπουλο , μοσχαρι , χοιρινο , ελειολαδο (στο μειγμα) και λιγη ριγανη
Σ ευχαριστωΕγω συχνα προσθετω η ενα μικρο κουταλακι γιαουρτι ή μισο αυγο ψιλοκομμενο μεσα στο φαγητο.
Για τα ωμα αυγα ειχα διαβασει οτι καλο ειναι να αποφευγεται το ασπραδι λογω ενος ενζυμου κατι τετοιο.
Και τηγανιτο το αυγο η μονο βρασμενο?Εγω συχνα προσθετω η ενα μικρο κουταλακι γιαουρτι ή μισο αυγο ψιλοκομμενο μεσα στο φαγητο.
Για τα ωμα αυγα ειχα διαβασει οτι καλο ειναι να αποφευγεται το ασπραδι λογω ενος ενζυμου κατι τετοιο.
Kαι για εμας πιο υγειηνο ειναι βραστο και οχι τηγανιτο οποτε το ιδιο ισχυει και για τα σκυλιαΚαι τηγανιτο το αυγο η μονο βρασμενο?
Καλα σιγουρα πιο υγειηνο.που τους κανει καλο το αυγο?ασε που νομιζω οτι αν αρχισω να του δινω αυγο δεν θα πηγαινει στις κροκετες.Kαι για εμας πιο υγειηνο ειναι βραστο και οχι τηγανιτο οποτε το ιδιο ισχυει και για τα σκυλια
Καλα εσυ εχεις περασει σε αλλο επιπεδο. Μαστερ σεφ για σκυλους! Πολυ καλη ιδεα ομως.Παιδιά εγώ το γιαούρτι της το κάνω παγάκια και τρελαίνεται 4-5 κσ γιαούρτι και ένα κεσεδάκι τόνο σε νερό τα ανακατεύω και μετά σε φόρμακια σιλικόνης και στην κατάψυξη και προσωπικά καμιά φορά προσθέτω και λαχανικά περασμένα από το μπλέντερ (για να είναι πιο εύπεπτα) γιατί αλλιώς δεν τα ακουμπάει...View attachment 64617
Στην φωτογραφία έχω προσθέσει κ λίγο σπανάκι και το καλοκαίρι συνήθως βάζω μόνο γιαούρτι και καρπούζι