Ασχολίαστο.... πλυντήριο σκύλων

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Επιτέλους, το σχολίασε κάποιος. Εγώ κρατιέμαι πολύ ώρα...

alexan2dros

Active Member
24 Σεπτεμβρίου 2009
34
0
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ/ΡΟΔΟ
εδω στην κρητη στο ηρακλειο εχει ενα τετοιο.. το καλο ειναι οτι κανεις δεν το χρησιμοποιση..περνα αρκετα συχνα απο εξω και παντα ειναι αδειο. ασε π νομιζω οτι εχει βαλει πραγματα μεσα το εχει σαν αποθηκη γιατι δεν παει κανενας..

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Aπαράδεκτο! Και τραυματικό για το σκυλί.:mad::mad::mad::mad::mad: Ούτε που θα μπορούσα να αντέξω στη σκέψη να βάλω το Μουφ μέσα σε τέτοιο πράμα για μισή ώρα!! Ο κόσμος πρέπει να το πάρει απόφαση: ο σκύλος θέλει περιποίηση, είναι φασαρία και έχει ντράβαλα και λερώματα. Αν δεν το αντέχει κανείς, ας μην πάρει σκύλο. Πολύ απλό!!:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Προσωπικά μόλις μπει καλοκαίρι θα πλένω το Μουφ έξω στον κήπο και σε σκάφη με το λάστιχο και τα σαμπουάνια του. Του αρέσει η θερμοκρασία του νερού και απλώς θα φέρνω λίγο ζεστό στην αρχή για να κάνω καλή σαπουνάδα. Και ο Μιλλάν έτσι τα πλένει τα σκυλιά του. Μετά θα μπορεί να τιναχτεί όσο θέλει. Όσο για μένα, θα βρέχομαι ακριβώς όσο βρέχομαι όταν πλένω το αυτοκίνητό μου! Σιγά τα λάχανα!

Τέλος, Γεωργία, υπάρχουν ειδικοί κανόνες για φοβικά σκυλιά που πρέπει να βουρτσιστούν και να τους κόψουν τα νύχια. Πρέπει οπωσδήποτε να εκπαιδεύσεις το δικό σου διότι θεωρείται σοβαρό θέμα αυτό.

Last edited:

g3org1a

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2010
105
0
mareco εσυ γενικα απο ο,τι εχω δει σε απαντησεις σου εισαι πολυ της υπερβολης και της ερριστικοτητας. Χαλαρωσε λιγακι, θα παθεις τιποτα!
Sara, αν καταφερω να βρω καποιον ειδικο να με βοηθησει καλο θα ειναι. Μεχρι στιγμης εχω πανω απο μια μερα που εβαλα θεμα στο οποιο ζηταω πληροφοριες για καποιον ειδικο αλλα δυστυχως δεν εχω παρει ακομη απαντηση.

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
georg1a,,, Σου απαντήσανε στο θέμα σου να ψάξεις να βρείς εκπαιδευτή. Τι περιμένεις να σου τον στείλουν στο σπίτι? Μόνη σου πρέπει να ψάξεις να πάρεις τηλέφωνα να μιλήσεις μαζί τους. Εσύ θα πρέπει να κρίνεις ποιός μπορεί να κάνει δουλεία στο σκυλάκι σου. Δεν ξέρεις πως να βρείς εκπαιδευτή? Και με μια απλή αναζήτηση στο google θα μπορούσες να ξεκινήσεις εφόσον έχεις διαβάσει το θέμα που σου έχουν παραθέσει "Πως διαλέγω εκπαιδευτή" ...... Και καλές οι συμβουλές περί "χαλάρωσης" που έδωσες αλλά το πρόβλημα εσύ το έχεις και όχι οι άνθρωποι που σου απαντάνε και είναι πολύ σοβαρό. Εσύ θα έπρεπε να είσαι υπερβολική με όλα αυτά που περιγράφεις ότι έχει ο σκύλος σου και όχι να το αντιμετωπίζεις τόσο cool (αυτό αντιλαμβάνομαι εγώ από τα γραφόμενά σου).

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
mareco εσυ γενικα απο ο,τι εχω δει σε απαντησεις σου εισαι πολυ της υπερβολης και της ερριστικοτητας. Χαλαρωσε λιγακι, θα παθεις τιποτα!
Θα σε στενοχωρήσω, αλλά είμαι εξαιρετικά καλά στην υγεία μου και ακόμη περισσότερο στην ψυχολογία μου. Το ίδιο και τα σκυλιά μου. Το δικό σου το φουκαριάρικο, μάλλον θα χρειαστεί τεράστια προσπάθεια να χαλαρώσει, αν τα καταφέρει και ποτέ, μια και είσαι ήδη σε πολύ κακό δρόμο.

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
στον ευοσμο ειναι κανονικο πλυντηριο,απο την αποψη οτι δεν κανεις εσυ τιποτα.το παλικαρι που το εχει ειναι εξαιρετικο παιδι κ δεν πιεζει καθολου για το πλυντηριο.ισα ισα που λεει οτι αν δεν τον φερεις απο μικρο για να το μαθει θα στρεσαριστει κ καλο ειναι να μην το βαλεις.παντως εχω δει σκυλια εκει που το απολαμβανουν παιδια πραγματικα.εχω βαλει κ τον δικο μου εκει.στην αρχη λιγο χεστηκε πανω του,αλλα δεν εχω προβλημα να τον στρεσαρω,του κανει καλο κ λιγο στρες,κ τις επομενες φορες ηταν κοολ!για να μην βιαστει κανεις να πει κακια,δεν βαριεμαι κ τον παω εκει,τον λουζω κανονικα κ στο σπιτι κ δεν βαριεμαι που εχω σκυλο.

mathousalix

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2009
803
1
συγνωμη προκαταβολικα για το οφ τοπικ..
g3org1a εμενα παντως εχεις αρχισει λιγο και μου την δινεις στα νευρα..
ασε που ακολουθεις τα χναρια του πολυστροφου του φιλου μας..εσεις βρε παιδια δηλαδη το βλεπετε φυσιολογικο να εχει καποιος ενα σκυλι με τετοια συμπεριφορα και να καθεται και να τα αναλυει ξανα και ξανα????να του δινουν τοσες συμβουλες και να μην κανει τιποτα αλλο απ'το να μπαινει σε διαφορα θεματα και να διατυμπανιζει,πως το σκυλι της φοβαται,γλυφει τον αερα,κατουριεται απο τον φοβο του και πολλα αλλα ξανα και ξανα και να μην κανει τιποτα για αυτο???
εμενα μου ακουγεται τραγικο....
και αν οντως ειναι αληθεια λυπαμαι το σκυλι που επεσε στα χερια σου...

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Ωχ, αρχίσαμε....
georgia...είναι φως φανάρι από αυτά που γράφεις γενικά, ότι ο σκύλος έχει σοβαρό πρόβλημα. Τώρα αν του το δημιουργησες εσύ η ήταν έτσι όταν το πήρες..δεν μπορώ να ξέρω. Το θέμα είναι πως πρέπει να κάνεις κάτι για αυτό και ΓΡΗΓΟΡΑ, είναι κρίμα για το σκυλάκι. Αντι να κάθεσαι να γράφεις εδω μέσα φρόντισε να βρεις λύση για το θέμα συμπεριφοράς του μικρού. Αλλιώς βρέστου σπίτι.
Και οι εκπαιδευτές , όπως είπαν και οι άλλοι, δεν έρχονται με courier.

g3org1a

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2010
105
0
Ο foivos εχει δικιο, αρχισατε να παρεκτρεπεστε. Katerina εννοειται οτι κανω ο,τι μπορω για το σκυλακι μου και πιστεψε με, εχω χασει κυριολεκτικα 3 μηνες απο τη ζωη μου. Δεν κοιμαμαι, δε βγαινω, παρα ειμαι μονιμως με το κουταβι και προσπαθω να το παρακολουθω και να το βαλω σε μια σειρα. Παντως μετα το Μαιο, θα αρχισω να σκεφτομαι και σοβαρα και να ψαχνω καποιο καλο σπιτι για να το δωσω σε περιπτωση που δω οτι εξακολουθω να μην τα βγαζω περα. Θελω το καλυτερο και για το σκυλακι μου και για εμενα.

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
εχω βαλει κ τον δικο μου εκει.στην αρχη λιγο χεστηκε πανω του,αλλα δεν εχω προβλημα να τον στρεσαρω,του κανει καλο κ λιγο στρες,κ τις επομενες φορες ηταν κοολ!
:confused:
Θα ήθελες να το αναλύσεις λίγο περισσότερο? Πώς ακριβώς κάνει καλό λίγο στρες?

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Η αλήθεια είναι ότι όταν πρωτομπήκα σε πλυντήριο αυτοκινήτων μαζί με το Μουφ (εννοείται ήμαστε ΜΕΣΑ στο αυτοκίνητο), το πείραξε πάρα πολύ και άρχισε να γκρινιάζει/κλαίει. Δεν του αρέσει που καλύπτονται τα τζάμια με κείνα τα ζουμιά. Τώρα όμως έχει συνηθίσει και κάθεται, απλώς θέλει να παρακολουθεί τα πάντα. Ούτε σκέψη φυσικά να τον βάλω ποτέ σε αυτόματο πλυντήριο σκύλων, καλύτερα να τον πλένω στην μπανιέρα που ηδη το απεχθάνεται.

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
δεν ειναι το ιδιο ενα πληντυριο αυτοκινητων με αυτο ρε παιδια.μην το ισοπεδωσουμε.
σχετικα με το στρες τωρα.πιστευεις οτι μπορεις να το αποφυγεις η κ αν καταφερεις να αποφυγεις οποιαδηποτε πηγη στρες για το σκυλι θα του κανεις καλο?την πρωτη φορα που του εβαλες λουρι κ τον εβγαλες εξω δεν στρεσαριστηκε νομιζεις?αν δεν το ξαναεπεδιωκες,πιστευεις οτι θα εβγαινε τωρα ο σκυλος σου εξω ,βολτα με λουρι?

σιγουρα το πλυντηριο δεν ειναι απαραιτητο οπως η βολτα,αλλα παρολα αυτα μπορεις να μπεις στην λογικη του τι συμβαινει με το στρες το οποιο δεν υπαρχει απο μονο του σαν εννοια.υπαρχουν διαφορων ειδων στρες κ ολα συντελουν μια προσαρμοστικη αντιδραση του οργανισμου προς τα νεα δεδομενα κ σε αυτο συμβαλουν ορμονες κ νευρικο συστημα.

πολλα απο τα πραγματα γυρο μας τους προκαλουν στρες,αλλα δεν πρεπει να τα προσπερναμε.πρεπει να τα ξεπερναμε.στρες μπορει να εχουν απο πραγματα που ουτε μπορουμε να φανταστουμε οτι υπαρχουν εκει γυρο.μπορει ο σκυλος σου να μυριζει μια θυληκια που εσυ φυσικα δεν μπορεις,κ επειδη δεν μπορει να "κλεισει δουλειες" μαζι της,αυτο του προκαλει στρες.απισης στρες εχει η μανα την περιοδο θυλασμου.στρες εχει ο σκυλος,αν εσυ μαζεψεις ενα ακομη αδεσποτο απο τον δρομο.υπαρχει παντου γυρο μας το στρες προς τα σκυλια κ με το να τους κλεινουμε ματια κ αυτια δεν θα βρουμε σωστη λυση.

επισης εχω αναφερειι κ πιο πριν,οτι ερευνες εχουν δειξει οτι κουταβια που εκτεθεικαν σε καταστασεις στρες μεχρι την ηλικια των 8 εβδομαδων,εχουν αντιδρασει καλυτερα σε καταστασεις στρες σε μεγαλυτερη ηλικια απο οτι κουταβια που δεν αντιμετωπησαν τιποτα διαφορετικο για αυτα.
σε καθε τι καινουριο στρεσαρονται.αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα πρεπει να σταματησουν να το κανουν η να βγουμε εμεις απο καποιον ρυθμο μας.πρεπει να αντιμετωπιστει.πρεπει να τους δειξουμε το πως.εχει να κανει κ με κοινωνικοποιηση κ με εκπαιδευση κ φυσικα με τον χαρακτηρα του σκυλου.

kostas.larisa

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2010
156
0
Σε χωριο εξω απο τη Λαρισα
Μαλιστα.
Ας μπουμε στο πετσι του ρολου.

Ειμαι εγω και καποιος απο εσας, και κανουμε βολτα στα μαγαζια.
Σε καποια στιγμη σε βουταω και σε βαζω μεσα σε ενα κουτι που εσυ απο μεσα δεν μπορεις να το ανοιξεις και αρχιζει ενα πραμα (νερα απο πανο, κατω, αριστερα και δεξια. Μετα αρχιζουν κατι τρελα μποφορια).
Τελειωνουν ολα αυτα και σου ανοιγω το κουτι.
εσυ τι θα πεις????
Μ@μ@το παμε παλι???

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
αυτη ειναι απλα μια δικη σου προσεγγιση στο θεμα η οποια ταιριαζει κουτι σε ασχετο ,απειρο κ βαρεμενο ιδιοκτητη που δεν εχει ιδεα απο τροπους συμπεριφορας προς ζωα.για να μην το παρεις στραβα λογο γραποτου λογου,δεν χαρακτηριζω εσενα ,ουτε σε ειρωνευομαι.απλα αυτο που περιεγραψες,αυτο μου κανει.

kostas.larisa

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2010
156
0
Σε χωριο εξω απο τη Λαρισα
Δηλαδη τι ειδους εμπειρια χρειαζετε ενας αξειος ιδιοκτητης για να κανει κατι τετοιο??
Εμενα μου φαινεται οτι δεν πρεπει να εχει σκυλο ενας τετοιος ιδιοκτητης.
Αλλο το στρες για το κολαρο που περιγραφεις ποιο πανω και αλλο αυτο το θεμα.
Εδω δεν του προκαλεις σρες αλλα φοβια.

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
η διαφορα ενος πιο εμπειρου απο εναν ασχετο ειναι η προσεγγιση στο προβλημα κ τον σκοπο.δεν ειναι θεμα αξιας του ιδιοκτητη αλλα εμπειριας.προσπαθησε να καταλαβεις αυτο που λεω.η φοβιες δημιουργουντε με λαθος προσεγγιση.το στρες απο μονο του δεν δημιουργει φοβιες.η μηπως νομιζεις οτι η λαθος προσεγγιση στο λουρι δεν μπορει να προκαλεσει φοβιες?κ φυσικα αλλο το ενα θεμα κ αλλο το αλλο.το τονησα αν διαβασες προσεκτικα.