Ασυνήθιστη όρεξη

ΦΟΙΒΟΣ

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2007
181
0
www.petcorner.gr
τωρα ειδα οτι μαλλον θα τον παρεις μαζι σου. Οποτε αν συνεχισει μεχρι τοτε να σαβουριαζει, θα δεις τι θα γινει στη Ναξο.

vaso

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2008
1.197
1
Θεσσαλονίκη
Ναι ρε παιδιά λογικό είναι να ανησυχεί η κοπέλα..Και εγώ όταν με το καλό φτάσουμε την τρίτη ηλικία νομίζω ότι όλα θα μου φαίνονται ύποπτα, και δυστυχώς μάλλον θα είναι..

lone wolf

Well-Known Member
13 Οκτωβρίου 2006
706
3
Athens
Γλυκειά μου Chloe, πραγματικά δεν πιστεύω ότι συμβαίνει κάτι σοβαρό, η πιο πιθανή εξήγηση είναι η πιο απλή... ΠΕΙΝΑΕΙ, δεν θα ανησυχούσα στην θέση σου... τώρα αν συνεχιστεί για πολλες μέρες και αρχίσει να παχαινει πολύ και να μη σταματάει... το συζητάμε ξανά σίγουρα τότε θέλει γιατρό... :)

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
ΡΕ! Την ευχαρίστησα γιατί μου απάντησε ΠΑΛΙ καθώς εξέφρασα παραπονάκι! (Αν και η παραπονιάρα εδώ μέσα δεν είμαι εγώ φαίνεται! :D )
Κι εσένα σε φχαριστώ! Ντάξει τώρα?

kotsidas

Well-Known Member
16 Ιουνίου 2008
381
13
Και σ'εμενα η σχεση της Λαρας με το φαγητο ειναι περιεργη και νοημα δεν βγαζω.Συνηθως την "παρακαλαμε" να φαει και πολλες φορες μενει 1-2 μερες νηστικη.Εδω και 4 μερες μου θυμιζει την εποχη που ηταν κουταβι και δεν προλαβαινες να βαλεις πιατο κατω και το φαι ειχε γινει καπνος.Βλεποντας λοιπον αυτα:
ειναι εγκυος
εγκυμοσύνη
σκεφτηκα μηπως τωρα που αρχισε η περιοδος μεταοιστρου (ROTIE οι κοποι σου απεδωσαν το εμαθα) νομιζει οτι ειναι μαμα;Εχει τυχει κατι παρομοιο σε εσας;

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Αντε βρε που τησ κανετε πλακα της πατσαβουρομανας(μανα πατσαβοθριου οχι πατσαβουρα μανα.. να μην παρξηγηθουμε)!! Αφου το παιδι της ειναι της τριτης ηλικιας!! Να μην ανησυχει? Να μας δω τους υπολοιπους οταν μεγαλωσουν.. απαπαα τοτε θα δειτε τι θα πει υστερια!! Με το πιεσομετρο θα ειμαι ολη μερα:p:p¨μη μασας μανα Παιδιου και εννοειται οτι αν εχεις αλλα αγχη π.χ. ποσο νερο πινει ποσο κοιματι ποσο περπαταει αν πηρε κανα κιλο να τα μοιραστεις μαζι μας.. ε καποια πλακιτσα θα γινει.. αλλα σε καταλαβαινουμε κατα βαθος ολοι:).
. Αλλωστε τι σε νοιαζει? Και υστερικη να γινεις απο τ αγχος εχεις φιλη ψυχιατρο.. ξερει αυτη τι να κανει :p:p:p:p:p:D:D:D:D

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
ποσο νερο πινει ποσο κοιματι ποσο περπαταει αν πηρε κανα κιλο να τα μοιραστεις μαζι μας.. ε καποια πλακιτσα θα γινει..
Γιατί? Αστεία θέματα είναι αυτά? Δεν ξέρω αν ήσουν εδώ τότε που ρώτησα αν ασθενεί επειδή κρύβεται συνέχεια κάτω απ' το κρεβάτι μου :rolleyes:

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
:eek: ουχουχουχααχαχαχχιχιχι χο! παντως περα απο την πλακα σε καταλαβαινω απολυτα!! και εγω το ιδιο θα κανω σε λιγα χρονια.. και επειδη το γατο μου τον εχασα γιατι δεν ημουν υπερβολικη και υποχονδρια και ακουσα τις βλακειες των γιατρων.. εχω να πω.. καλυτερα υστερο και ασφαλης:D:D
υ.γ. επισης αλλο θεμα ειναι η διαμετρος κοιλιακης περιοχης.. διβασα καπου οτι σχετιζεται με προδιαθεση για εμφραγμα στους ανθρωπους.. οποτε μπορει και στα σκυλια.. να το ψαξεις!! να δω διαστασεις πατσαβουριου σε αυτο το φορουμ να τρελαθω:D:D:D:D:cool:

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Ελα μωρε απλα ετυχε..
Οριστε ξαναγυρισε στα παλια του..:):)
Και σε εμας γινεται αυτο..:):D

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
μανα πατσαβοθριου
ΚΑΙ πατσας ΚΑΙ βοθρος..τι καλα...:p

τελος παντων,κλοκλο,πρεπει να το κοιταξεις αυτο,γιατι μου φαινεται ανησυχητικο...οκ,ηταν ασυνηθιστο να εχει τοση ορεξη,ομως εφοσον την ειχε,τι φταιει και του κοπηκε>?:D

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
τελος παντων,κλοκλο,πρεπει να το κοιταξεις αυτο,γιατι μου φαινεται ανησυχητικο...οκ,ηταν ασυνηθιστο να εχει τοση ορεξη,ομως εφοσον την ειχε,τι φταιει και του κοπηκε>?:D
Έλα ντε!
Μάλλον θα σε άκουσε να γελάς ως μάγισσα χτες που μιλήσαμε στο phone! :mrgreen: :mrgreen: :cuniaoo:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog