και μαλιστα serial !!ice εναν δολοφόνο έχεις στο σπίτι σου !!
"Ήταν κάποτε δύο τετράποδα αδερφάκια. Το ένα ήταν πολύύύ υπάκουο και έκανε ό,τι του έλεγαν, με αποτέλεσμα να το ανταμείβουν με χάδια και λαχταριστές λιχουδιές! Το δεύτερο, επειδή ήταν πιο ελεύθερο πνεύμα, δεν δεχόταν να περιοριστεί σε κοινωνικές νόρμες και έκανε του κεφαλιού του. Μια μέρα όμως, τα πήρε στο κρανίο που το είχαν στην απ έξω και όλα τα καλά σχόλια τα άκουγε το πρώτο και βάλθηκε, με ύπουλο και καταχθόνιο τρόπο, να του τη φέρει...πισώπλατα! Δεν πρόσεξε όμως όταν εκτελούσε τα....δόλια σχέδιά του, πως τον αποθανάτιζαν σε φωτογραφία!"View attachment 32971
Εχει στραβώσει πολύ άσχημα γιατί του πήραν το μπαλάκι!!
όταν έβγαλα τη μεσαία φωτό, την φώναζα μαφιόζο την υπόλοιπη ημέρα!!Η μεσαία φωτογραφία είναι ΑΚΡΩΣ κινηματογραφική όμως!! Λες και το πέτυχες με εφέ στο Pc! Πολύ γελάω!!
Άμα ήξερα ποιος είναι ποιος, θα τη συνέχιζα την ιστορία! Ωστόσο, οφείλω να ομολογήσω πως όσο "αλά ενόργανη γυμναστική" κι αν είναι η πόζα του ιπτάμενου τετραποδακίου, την παράσταση κλέβει η απόλυτα ευθυγραμμισμένη ουρά του άλλου, στο φόντο!!View attachment 32972
΄Βρε θα το πάρω εγω το μπαλάκιιιι!!!Μπουχαχαχαχαχα!!!
Άρα, ο ιπτάμενος είναι ο "καλός σκύλος"? Και ο πονηρός είναι το free spirit της ιστορίας ??:-kΟ πονηρός είναι ο δικός μου ο Iron!!Ο ιπτάμενος είναι ο Ρόκο και είναι του αδερφού μου!!
Ετσι ακριβώς!!Άρα, ο ιπτάμενος είναι ο "καλός σκύλος"? Και ο πονηρός είναι το free spirit της ιστορίας ??:-k