Αστείες συνήθειες των σκύλων μας

rudy

Well-Known Member
27 Ιουνίου 2011
155
11
θεσ-νικη
ο ρουντυ ειναι σκετος κλοουν!το τελευταιο που μας κανει να πεθαινουμε απο τα γελια εχει να κανει με το κρυφτο.συνηθως του κριβω το μπαλακι κ με το "ρουντυ που ειναι το μπαλακι" ψαχνει οοοοολο το σπιτι.ετσι μια μερα που συζητουσαμε για την κρυψορχια του γελασα εγω κ του ειπα:ρουντυ,που ειναι το αρχιδακι????????κ αυτος αρχισε να ψαχνει για ωωωρες ολο το σπιτι.τωρα οποτε με πρηζει κ θελω την ησυχια μου του κανω την συγκεκριμενη ερωτηση κ τον αφηνω να ψαχνει μεχρι να ηρεμησω.(μην με ρωτησει κανεις αν το βρισκει!χαχα!)

• Like
Reactions: d-friend

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Κατι παρομοιο γινεται και με τον Diego.. Καθε φορα που γυρναει ο μπαμπας μου σπιτι, του λεει "Φερ'το εδω!!". Οποτε ψαχνει και βουταει ο Ντιεγκο οποιο παιχνιδακι του βρει πρωτο κατω και τρεχει για να μην τον πιασει ο μπαμπας, τρεχει και ο μπαμπας απο πισω για να του παρει και καλα και το σκυλι κανει απιστευτες χαρες. Οποτε μια μερα ηθελα να δω τι θα γινει και του μαζεψα ολα τα παιχνιδια ωστε να μην μπορει να βρει κανενα. Μπαινει λοιπον στο σπιτι ο μπαμπας του λεει "φερ'το εδω", κοιταει γυρω ο Ντιεγκο, τπτ!! Ψαχνει τρεχοντας ολο το σαλονι, κανενα παιχνιδι!! Οποτε παιρνει το ματι του στην ακρη ενα καρπουζι και ορμαει να το πιασει. Εννοειται πως ουτε στο στομα του χωραγε να το πιασει ουτε τπτ. Οποτε αφου ειδε πως δεν μπορουσε να το σηκωσει, αρχισε να το κυλαει μεσα στο σπιτι, να προσπαθει να το κρυψει απο το μπαμπα μου, προσπαθουσε να το δαγκωσει για να το σηκωσει με το στομα... Κλαψαμε ολοι απο τα γελια και ακομα το μετανιωνω που δεν το τραβηξα video..

• Like

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Εχω πεθάνει στα γέλια με τα χαζόσκυλα! :D

Εμένα λοιπόν η δική μου δν κλέβει, αλλά κοιμάται περίεργα κ πηδάει επί τόπου όπως όλα τα Τζακ. Επειδή όμως είναι κ πονηρή όταν την πιάνουν αγαπούλες ή όταν γυρνάς σπίτι κ είναι ενθουσιασμένη, για να μην χοροπηδάει τσάμπα, ψάχνει να ανέβει σε ψηλό σημείο -συνήθως την πλάτη του καναπέ- για να πηδήξει στον ώμο μου κ να κάνει τον παπαγάλο.

Δν χρειάζεται να πας πολύ κοντά. Αν δει ότι πας προς τα κει απογειώνεται κ προσγειώνεται ακριβώς εκεί που θέλει! Μετά κάνει το κασκώλ: κύκλους γύρω από τον λαιμό μου - το καλοκαίρι έχω σημάδια...- αφού ξέρει ότι θα βάλω από κάτω τα χέρια μου για να την κρατήσω. :D
Το ίδιο κάνει κ όταν βλέπει ότι πάω για το λουρί: σημαίνει βόλτα οπότε ανεβαίνει στη μεριά της κ περιμένει να της πω βόλτα για να απογειωθεί. Εκεί ευτυχώς δν έχει κασκώλ!

Επίσης τώρα που πλέον έχουμε μάθει να καθόμαστε κ να περιμένουμε να κατέβει το μπωλ με το φαγητό, για να μην σπάσει τη εντολή κ της το πάρω, συνεχίζει να κάθεται, αλλά αν αργήσω να το κατεβάσω "μιλάει". Οχι γαύγισμα, ούτε γρύλισμα. Ανοιγοκλείνει το στόμα κ είμαι σίγουρη ότι κάτι μου λέει! :p

Ή όταν έχει κάνει βλακεία. Ακόμα κ αν δν τν έχω πάρει χαμπάρι, γυρνάει στο σπίτι περπατώντας γρήγορα με την ουρά κάτω από τα σκέλια κ το κεφάλι κάτω μουρμουρίζοντας. Οταν τν δω -γτ καρφώνεται!- κ καταλάβω κ τι έκανε, με το "Τσίιιιιλι???" έρχεται στα πόδια μου κ πέφτει ανάσκελα κ καλά για χάδια αλλά σε αργή κίνηση. Αν γελάσω κ σκύψω, δίνει φιλάκια για καλόπιασμα... Το βλαμμένο!!! :p

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
36
Ξεσσαλονίκη
Αυτά που είχα γράψει στην αρχή του νήματος αφορούσαν τον Κιλλερούλη μου, οπότε πιστεύω πως και ο Καρλίτο αξίζει ένα ποστ με μερικές από τις κατσικανιές του...

Εκτός από την λατρεία του να μασουλάει κάλτσες και παπούτσια, αυτό που τον κατενθουσιάζει είναι το πιγκάλ! Με το που δει την πόρτα του μπάνιου ανοιχτή, τρέχει κατευθείαν να το αρπάξει! Κανά δυο φορές που δεν τον πρόλαβα το έτρεχε σαν τρόπαιο πέρα δώθε μέσα στο σπίτι....μπλιαχ.....

Επίσης, τρελένεται όταν του λέω "πάμε να απλώσουμε τα ρούχα" γιατί ξέρει ότι αυτόματα ανοίγει και η πόρτα του μπαλκονιού και μπορεί να βγει να γαυγίσει τον κόσμο...Πλέον έχει ανεβεί level, και με το που με βλέπει με την λεκάνη τρέχει στην μπαλκονόπορτα, οι λεκτικές εισαγωγές είναι περιττές...

Κάτι άλλο που του αρέσει πολύ, είναι να έρχεται εκεί που κάθομαι στον καναπέ και όταν αρχίσω να τον χαιδέυω σκύβει τόοοσο πολύ που στο τέλος κάνει μια κωλοτούμπα και είναι ανάσκελα δίπλα μου...Χαχαχαχα! Πρέπει να το τραβήξω βίντεο αυτό για να καταλάβετε...έχει πολύ πλάκα γιατί βάζει δύναμη και ανασηκώνει τον κώλο μέχρι να γυρίσει τούμπα! Χαζόσκυλο.... :D

• Like

vaggelo

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
1.229
1.065
στας ευρώπας
που γυρνάς στο σπίτι και πηδάει στο λαιμό σου και κάθεται εκεί ρε σύ
όλο αυτό το "αχ, ήρθες; αχ ποσο χαίρομαι, αχ ασε με να έρθω κοντά σου και να σε ακουμπάω..."
πςςςςςςς

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
που γυρνάς στο σπίτι και πηδάει στο λαιμό σου και κάθεται εκεί ρε σύ
όλο αυτό το "αχ, ήρθες; αχ ποσο χαίρομαι, αχ ασε με να έρθω κοντά σου και να σε ακουμπάω..."
πςςςςςςς
Ολα τα σκυλάκια το έχουν αυτό - χαίρονται πιο πολύ από τον καθένα που σε βλέπουν πάλι πίσω στο σπίτι μαζί τους!

Αλλά ναι, η δική μου γίνεται κ ιπτάμενη για χάρη μου η μελένια μου μωρέ μου

jac

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2011
800
2
Italia
Η κέλλυ τον πρώτο καιρό όταν γυρίζαμε απο την βόλτα έτρεχε να ανέβει της σκάλες της πολικατοικίας και έσκαγε με την μούρη πάνω στην πόρτα!!! Μετά ντρεπόταν για κανένα 2λεπτο....
Η άλλη αγαπημένη της συνήθεια ειναι να κλέβει παπούτσια και να τα κάνει συλλογή στο κρεβάτι της, δεν τα δαγκώνει μόνο κοιμάται με την μούρη μέσα στο παπούτσι....το αστείο είναι οτι πάντα τα κλέβει σωστά σε ζευγάρια!!
το άλλο που κάνει είναι οτι εαν εχουμε κόσμο και δεν υπάρχει ελευθερη καρέκλα να ανεβεί για ύπνο πάει και φέρνει το κρεβάτι της και στηνέται δίπλα στο τραπέζι!!!!
α! και το οτι πριν ξαπλώσει σε χαλί το ''σκουπίζει''!!

• Like

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Κατι αλλο που θυμηθηκα τωρα. Μου εχει λατρεια αυτο το σκυλι και δεν θελει να φευγω απο το σπιτι, τον πιανει καταθλιψη. Οποτε καθε φορα που ειναι να βγω, παει στεκεται μπροστα απο την πορτα και δεν φευγει, με τραβαει και αλλα σχετικα. Αφου λοιπον ειδε οτι τπτ απ ολα αυτα δεν πιανει, βρηκε νεο κολπο. Παει και ξαπλωνει πανω στα παπουτσια μου, τα κρυβει τελειως και κανει σαν να ειναι ετοιμος να κοιμηθει. Φυσικα δεν κουνιεται με τπτ απο πανω τους για να τα παρω και αντε τωρα να μετακινησω 45+ κιλα σκυλι...
Οταν γυρναω κανει τετοιες χαρες, που τρεχει με τρελη μανια μεσα στο σπιτι. Ουτε να στριψει προλαβαινει απο τη φορα του ουτε τπτ. Κουτουλαει σε πορτες, παπουτσοθηκες, συρταριερες, αλλα συνεχιζει απτοητος! Θα τον βγαλω video μια μερα και θα το ανεβασω, εχει απιστευτη πλακα.
Επισης εχει ενα συνηθειο οταν ακουει σειρηνες να γαβγιζει και να ουρλιαζει σαν λυκος. Οταν ομως ακουσει καποια σειρηνα τα βραδια που εμεις κοιμομαστε, θελει και να φωναξει αλλα δεν θελει και να μας ξυπνησει. Οποτε γαβγιζει με κλειστο το στομα. Παιδια δεν ξερω πως το κανει αυτο, αλλα ειναι απιστευτο. Σαν να προσπαθει να γαβγισει χαμηλοφωνα να μην μας ενοχλησει.
Kody the Cockapoo- The Closed Mouth Bark - YouTube περιπου ετσι

• Like

dimitra1971!

Banned
Banned
29 Σεπτεμβρίου 2011
171
2
Εγώ δεν θα πω κάτι αστειο θα πω κάτι συγκινητικο.Την έννοια ΔΙΚΟ ΜΟΥ την ξέρει γιατι οταν τρώω του δειχνω το πιατο μου και του λέω ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΚΤΟΡΑ.Και 7 στις 10 φορες που θα του πω οτι ειναι ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ και οτι τον αγαπώ θα ...βουρκώσει!!! (Γενικά ομως ειναι κλάψας ε? Και την κάλτσα σου να του πάρεις απο το στομα μπορει να βουρκώσει οταν την 100η πια φορά πια δεν αντέξεις και του φωνάξεις λιγο. Και παιχνιδι οταν του δώσεις καινουριο απο την υπερένταση τα μάτια του θα κοκκινήσουν.)

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Δήμητρα, φαντάζομαι ότι έχεις καταλάβει ότι το κάνει απο υπερένταση (όπως έγραψες), ενθουσιασμού, ακόμα και άγχος που του το πέρνεις.

dimitra1971!

Banned
Banned
29 Σεπτεμβρίου 2011
171
2
Δήμητρα, φαντάζομαι ότι έχεις καταλάβει ότι το κάνει απο υπερένταση (όπως έγραψες), ενθουσιασμού, ακόμα και άγχος που του το πέρνεις.
Στην πρωτη περιπτωση θέλω να πιστευω οτι το κάνει επειδή συγκινειται που του λέω οτι τον αγαπώ.Αλλωστε τα σκυλιά καταλαβαινουν μέχρι 550 λέξεις.Και 200 να καταλαβαινει ο δικος μου ήμαστε μέσα στη λέξη αγάπη.
Στη δευτερη περιπτωση ναι συμφωνω μαζί σου, κοκκινιζουν τα μάτια του απο την έξαψη γιατι ειναι ενθουσιώδης και αντιλαμβάνεται τα πάντα υπερβολικά.Και οταν του δινεις ένα παιχνίδι και οταν του το παιρνεις. Οταν μεγαλώσει λιγο ακομα και φτάσει στην ώριμη ηλικία για τα σκυλιά των 2μιση χρονων, ελπιζω να έχει κατανοήσει οτι έχει τα δικά του παιχνίδια και δεν του ανήκει ολο το σπιτι.Μέχρι τοτε ολα κλεισμένα στις ντουλάπες μας.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ