κοντα εισαιδε γνωρίζω γλώσσα σώματος των καγκουρών, μου φαινόταν λες και προσπαθούσε να βαλει τον σκύλο στο σάκο του!
Όπως λέμε, "αυτή θα σε βάλει στο βρακί της";λες και προσπαθούσε να βαλει τον σκύλο στο σάκο του!
αυτη στο βιντεακι δε φοραει σιγουρα, ειναι naughty by nature..hip hopατζουΧΑΧΑΧΑ ατακα επικής έμπνευσης
υποψιν βέβαια οτι μερικές δε φοράνε
Στο επομενο βιντεο θα τον βάλει να ξυρίσει το μουστάκι
" Έπινα και κάτι μπ@φους πιο πριν.. Παραείσαι κι εσύ γρήγορος αδερφάκι μου.. Για το Νικοπολίδη με πέρασες; Είμαι εγώ για εκτινάξεις; Την όρεξη σου είχα νομίζεις; Δεν πεινάω ρε ΑΘΡΩΠΑ.. Και χάρη σου κάνω που ασχολούμαι.. Τι γεύση έχει, ΓΛΥΚΙΑ; Άντε καλά.. Επειδή είσαι εσύ, αν την πετάξεις βολικά θα την πιάσω τη γ@μημένη τη λιχουδιά.. ΛΥΣΣΑΞΕΣ μες στη μούρη μου τόση ώρα..! "πιανει πουλια ατον αερα!
ντροπη να κοροιδευετε τα αθωα λευκα αρκουδοσκυλα.πιανει πουλια ατον αερα!
Καλά, το τελευταίο δεν είναι σκύλος, σκίουρος είναι!
Είναι προφανές ότι προσπαθεί να του επιβληθεί ... με επιτυχία!Η Salve ξεκουράζεται επάνω στον Savio!
Άντε, ελπίζω, αυτό να είναι και το θέμα στο επόμενο βιντεάκι, που θα ανεβάσεις εδώ.Είναι αυτή μία, ότι θέλει τον κάνει! Για να ανέβει στο κρεβάτι ο Savio όταν είναι ήδη εκείνη, ανεβάζει τα μπροστινά πόδια, περιμένει έγκριση με τα μάτια της Salve και δειλά δειλά ανεβαίνει και αυτός! Πολύ γέλιο οι γκριμάτσες τους!