Ασκηση

evi-s

Active Member
18 Δεκεμβρίου 2006
27
0
καλησπερα η μικρη ειναι γκολντεν ριτριβερ οι σκανταλιες που εχει κανει μεχρι στιγμης ειναι οτι εχει μαδησει το χαλι μου και ολα τα φυτα σε μπαλκονι και ταρατσα κατα τα αλλα ειναι πολυ υπακουη και μαθαινει αρκετα γρηγορα μεχρι στιγμης ξερει το κατσε το κατω το μεινε και το στοπ δινει το χερακι της και εχουμε ακομα να μαθουμε πολλα. τελικα πηγαμε στο βουνο η μικρη ξετρελαθηκε απο την χαρα της βεβαια κατσαμε μονο 20 λεπτα

23 Απριλίου 2014
16
2
48
καλησπέρα η αληθεια ειναι οτι δεν ηξερα που επρεπε να το καταταξω αυτο το ερωτημα μου και το εγραψα εδω.

Ηθελα την γνωμη σας για κατι. Εχω τον τάκη 4 χρονια , οπως σας ανεφερα , είναι πολυ καλος και υπάκουος, το θέμα μου ειναι ότι μου εχουν πει οτι το συγκεκριμένο σκύλι λόγω της δυνατής οσφρησης του δεν μπορεί να είναι χωρίς λουρί στην βόλτα γιατι αν κάτι του κεντρηση την μυτη ακολουθεί την μυρωδιά αντι να ακούει εσενα που το καλείς .

Αληθεύει...... δεν το εχω επιχειρήσει γιατι φοβάμε μην τον χάσω, και η αληθεια είναι οτι δεν εχουμε και σωστα περιφραμένους χώρους για να αφήσεις το σκυλι ελεύθερο να χαρεί και αυτό.

Αρα δυστυχως αυτό το σκύλι πάντα στην βόλτα πρέπει να είναι με λουρί;

Last edited:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog