Ασβέστιο και παιχνίδι!

jimboGS

Well-Known Member
10 Οκτωβρίου 2011
1.629
581
New Peramos City a.k.a Megalo Peuko
Καλησπέρα,
Έχω τον κύριο από εδώ http://www.dogforum.gr/v3/showthread.php?18385-%CE%95%CE%BC%CE%B5%CE%AF%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF-Alpen-(%CE%9D%CE%AD%CE%B1-%CE%BC%CE%AD%CE%BB%CE%B7) πρέπει και αν ναι , απο τη ηλικία να του δώσω ασβέστιο η κάποιο άλλο συμπλήρωμα διατροφής. και 2ον τώρα παίζουμε με μία πλεξούδα.απο την μια τραβάει ο Alpen απο την άλλη εγώ ελαφρά, υπάρχει κάνα άλλο παίχνιδι για την ηλικία του ωστε να παίζουμε μαζί?

Πετρος+Μαρια

Well-Known Member
8 Ιουλίου 2011
201
0
Αθήνα
γεια σου μεγιστε alpen:D!!!σχετικα με το συμπληρωμα,επειδη εχουμε την ιδια ρατσα θα σου πω αυτο που μας ειπε ο κτηνιατρος μου,εφοσον δεν υπαρχει καποιο προβλημα δε χρειαζεται να τον επιβαρυνεις με κατι,δε λεω οτι θα του εκενε κακο η γνωμη μου απλα,προσεχε οσο μπορεις να μη χοροπηδαει και να μην ανεβοκατεβαινει σκαλια για τα ποδαρακια του αν και ειμαι σιγουρος οτι τρεχει σαν τρελος,σχετικα με παιχνιδια,οταν παιζεται αυτο με το σχοινι να μην το τραβας καθολου απλα κρατα μια κοντρα και επειδη ειναι μικρος οσο λιγοτερο γινεται τετοιου ειδους παιχνιδια...παρε του αρκετα μασουλητηρια γιατι σε λιγο καιρο θα αρχισει ο εφιαλτης σου με τα δαγκωματα λογω των δοντιων,εκει δεν πρεπει να χασεις την υπομονη σου...τι τον ταιζεις?

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.530
781
Ξεσσαλονικη!!!
αν δινεις καλη τροφη ,δεν χρειαζεται τιποτα αλλο.δινε κ κανα αυγο κ γιαουρτακια κ εισαι σουπερ.το ασβεστιο μπορει να κανει μεγαλο κακο.οσο για το παιχνιδι,προσοχη πολυ.δεν τραβας,οπως σου ειπε κ ο φιλος πιο πανω.εκτος ομως απο το τραβηγμα που δεν πρεπει να κανεις,δεν πρεπει να τον αφηνεις να εξιταρεται κ πολυ με το παιχνιδι.οταν τον βλεπεις οτι παει να ξεφυγει ,να αγριεψει ,να γρυλισει εστω κτλ,σταματας τα παντα.

jimboGS

Well-Known Member
10 Οκτωβρίου 2011
1.629
581
τροφή του δίνω την hills science plan για κουτάβια.μου την πρότεινε η κτηνίατρος ,εδώ μέσα βέβαια δεν έχω διαβάσει και τα καλύτερα.είμαι σε σκέψη για την τροφή γιατί η αλήθεια είναι οτι δεν μπορώ να δίνω πάνω απο 40-50 ευρώ για σακί 12,5-15 kg.απο δάγκωμα τα πάμε καλά, σε κάνα 2 μήνες θα θέλω πλαστική στα χέρια :)Μασουλητήρια έχει αλλά προτιμάει (δεν ξέρω για πιο λόγο) μία συγκεκριμένη φόρμα μου και μία συγκεκριμένη μπλούζα μου.Τα όποια στην κατάσταση που βρίσκονται πλέον τα φοράω μονο για καμμιά δουλειά στον κήπο.
δινε κ κανα αυγο κ γιαουρτακια κ εισαι σουπερ
βραστό να φανταστώ? τι γιαούρτια? και κάθε πότε? σόρυ αν σας πρήζω με τις ερωτήσεις μου απλά δεν ξέρω πολλά πράματα και θέλω όσο το δυνατόν το καλύτερο για το σκυλάκο μου

jimboGS

Well-Known Member
10 Οκτωβρίου 2011
1.629
581
γεια σου μεγιστε alpen:D!!!σχετικα με το συμπληρωμα,επειδη εχουμε την ιδια ρατσα θα σου πω αυτο που μας ειπε ο κτηνιατρος μου,εφοσον δεν υπαρχει καποιο προβλημα δε χρειαζεται να τον επιβαρυνεις με κατι,δε λεω οτι θα του εκενε κακο η γνωμη μου απλα,προσεχε οσο μπορεις να μη χοροπηδαει και να μην ανεβοκατεβαινει σκαλια για τα ποδαρακια του αν και ειμαι σιγουρος οτι τρεχει σαν τρελος,σχετικα με παιχνιδια,οταν παιζεται αυτο με το σχοινι να μην το τραβας καθολου απλα κρατα μια κοντρα και επειδη ειναι μικρος οσο λιγοτερο γινεται τετοιου ειδους παιχνιδια...παρε του αρκετα μασουλητηρια γιατι σε λιγο καιρο θα αρχισει ο εφιαλτης σου με τα δαγκωματα λογω των δοντιων,εκει δεν πρεπει να χασεις την υπομονη σου...τι τον ταιζεις?
μιας και έχουμε την ίδια ράτσα να σε ρωτήσω,θα ανοίξει το χρώμα του η θα μείνει έτσι σκούρος?οι γονείς του είχαν πολύ καφέ

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
δίκροκο η μονόκροκο, άσπρο η κόκκινο? γιαούρτι με προβίοτικα σαν την διαφήμιση με την Σ.καρύδη η αυτό με τον ρουβά? :)))) Πλάκα κάνω
Το σίγουρο είναι ότι θα τρελαθεί με το αυγό! Τους αρέσει πάρα πολύ! Κ το γιαούρτι έχει πλάκα. Η δική μου πασαλείβει τη μύτη της πάντα!

αμα ξεκινησει να σου ζηταει i phone, μην ανοιξεις θεμα κ ρωτας γιατι....
Χαχαχαχα! Λες γι' αυτό η Τσίλι να κυνηγάει να βρει εκτεθειμένο το δικό μου???

Πετρος+Μαρια

Well-Known Member
8 Ιουλίου 2011
201
0
Αθήνα
το χρωμα του μερα με τη μερα θα αρχισει να ανοιγει θα το δεις...στα ιδια χρωματα με τους γονεις του θα ειναι....μην ανησυχεις...