Μην μπερδευόμαστε δεν ηπα ότι ζει καλά αλλα ότι έχει επαρκή προς τα ζην και πιστεύω ότι σε μέρος που μαζεύουν αδέσποτα δεν τα είχε και καλύτερη ποιότητα ζωής με προϋπόθεση να μπει σκιά και να κάνουν καθαριότητα κάθε μέρα!
Αν γινόταν κάτι γρήγορα... θα λείπει η μάνα μου απ' το σπίτι το επόμενο Σ/Κ. Θα τον έπαιρνα κρυφά (από τη μάνα μου έτσι?) και ο Θεός βοηθός (αν και αμφιβάλω, συνήθως δε βοηθάει :lol: ). Δε θα τον έκλεβα όμως. Θα μπορούσα να τον κρατήσω για δυο μέρες το πολύ, μέχρι να δω τι άλλο θα γίνει. Στην κουζίνα θα τον είχα με παρέα όλη μέρα (τον εαυτό μου και άλλους δύο "εθελοντές" για τη δουλειά αυτή). Είχα μια ελπίδα λοιπόν (γι' αυτό και η ερώτηση περί καθαροαιμίας) ότι θα μπορούσε να φύγει από κει γρήγορα και να βρει σπίτι εξίσου γρήγορα. Βλακεία θα μου πεις... σιγά μην πήγαινα στη νομαρχία κι έβγαινε τέτοια απόφαση αυθημερόν κιόλας!!!!δύσκολη κατάσταση - θα το άφηνα εκεί - υπάρχουν πολύ χειρότερα να ''κλέψεις'' και να τα πάς σπίτι σου ...
ακριβως.τα παραδειγματα π εχω να σ δωσω εχουν να κανουν με χωρους π αντιστοιχουν στο 1/4 εκεινου π ζει το σκυλι π πετυχες εσυ...και ειναι κ συγγενεις μου εκεινοι...αστο... :evil:είναι υπερπολυτελείς