Ας συστηθούμε κι εμείς

fotispap83

Well-Known Member
10 Απριλίου 2012
560
1
Πετρουπολη,Αθηνα
Και ναι καναμε το πρωτο μας μπανιο!!!δυστυχως δεν εβγαλα φωτο μεσα στην θαλασσα γιατι ηταν λιγο δυσκολο για πρωτη φορα!!!Αλλα εχουμε απεξω!!Καλα πηγε το κολυμπι αν και δεν κολυμπησαμε πολυ βεβαια,διοτι ειχε ενα κρυο να το πω!!!

SAM_0893.jpgSAM_0899.jpg

Τελικα δεν παιζει ρολο η ηλικια απο οτι φανηκε!!!περιπου στα 20-30 μετρα δεξια ηταν 2 50αρηδες με μια γυναικα και δεν ηθελα να τον βαλω χυμα μεσα!!!ετσι τον εβαζα σιγα σιγα!!καποια στιγμη τον αφησα στην σκηνη να παω να βουτηξω κι εγω!!!αρχισε να γαυγιζει!!!και μου κανουν οι ανθρωποι δεν του αρεσει θελει να φυγει,λεω να μπει θελει αλλα που να τον βαλω τωρα!!!και μου λενε ολοι μαζι βρε βαλτον μεσα,ειμαστε εμεις εδω,σιγα!!!!ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ 2012!!!!! :cool:

Last edited:

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
κουκλος !!να σου ζησει και να χαιρεστε αμετρητα καλοκαιρια μαζι.

panagiotisgp

Well-Known Member
3 Μαϊου 2012
1.003
436
53
Β.Α Αττική
Τελικα δεν παιζει ρολο η ηλικια απο οτι φανηκε!!!περιπου στα 20-30 μετρα δεξια ηταν 2 50αρηδες με μια γυναικα και δεν ηθελα να τον βαλω χυμα μεσα!!!ετσι τον εβαζα σιγα σιγα!!καποια στιγμη τον αφησα στην σκηνη να παω να βουτηξω κι εγω!!!αρχισε να γαυγιζει!!!και μου κανουν οι ανθρωποι δεν του αρεσει θελει να φυγει,λεω να μπει θελει αλλα που να τον βαλω τωρα!!!και μου λενε ολοι μαζι βρε βαλτον μεσα,ειμαστε εμεις εδω,σιγα!!!!ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ 2012!!!!! :cool:
Κούκλος!
Μακάρι να ήταν όλοι σαν αυτούς, να μας παροτρύνουν να το βάλουμε μέσα.

Sent from my XT910 using Tapatalk 2

Last edited:

fotispap83

Well-Known Member
10 Απριλίου 2012
560
1
Πετρουπολη,Αθηνα
Δευτερη μερα αναβυσσο για μπανακι πηγα να τον βαλω,δεν ηθελε γτ ηταν λιγο κρυο αλλα δεν ειδα αντιδρασεις εκτος απο την ιδια χθεσινη παρεα που κοιταγανε αν θα μπει!!!ολα καλα!!!!

Ευχαριστουμε για τα καλα λογια!!!!

Που να δειτε χθες(ξεχασα να πω) οταν βγηκε απο την θαλασσα ελιωσε ολη η παρλια στο γελιο μαζι μας!!!!βγηκε και σερνοταν στην αμμο και επαιζε!!!πολυ γελιο!! :cool:

fotispap83

Well-Known Member
10 Απριλίου 2012
560
1
Πετρουπολη,Αθηνα
Σημερα καναμε την στειρωση μας!ακομα ειμαστε ζαβλακωμενοι απο την ολη επεμβαση!ολα πηγανε καλα!!αυριο ξεκιναμε την αντιβιωση μας για μερικες μερες!!!!

panagiotisgp

Well-Known Member
3 Μαϊου 2012
1.003
436
53
Β.Α Αττική
Σήμερα κάναμε την στείρωση μας! Ακόμα είμαστε ζαβλακωμένοι από την όλη επέμβαση! Όλα πήγανε καλά!! Αύριο ξεκινάμε την αντιβίωση μας για μερικές ήμερες!!!!
Καλή ανάρρωση!
Για λέγε αντιδράσεις να είμαστε προετοιμασμένοι!

barbie_s2k

Well-Known Member
8 Ιανουαρίου 2012
241
3
45
Αθήνα - Μαρούσι
Μπράβο, μπράβο. Καλή ανάρρωση στον Ερμάκο!
Κι εμείς σε κανένα μήνα θα κάνουμε στείρωση και αγχώνομαι λίγο γιατί με τις βραχυκέφαλες φυλές είναι λίγο κάπως τα πράγματα. Εδώ με πιάνει άγχος με τα διάφορα δερματικά της, δεν θα με πιάσει με αυτό?

fotispap83

Well-Known Member
10 Απριλίου 2012
560
1
Πετρουπολη,Αθηνα
Παναγιωτη η πρωτη μερα κυλησε πιο πολυ σε sleep mode!!δεν εφαγε καθολου βεβαια χθες αλλα σημερα ξεκινησε σιγα σιγα να τρωει για να περνει και τις αντιβιοσεις!!Ακομα ειναι ζαβλακωμενος αλλα σημερα εχει λιγη πιο ζωντανια απο χθες!αυτο το ξυρισμα στο ποδι για τον ορο ρε παιδακι μου μου βγαζει το ματι οποτε τον κοιταω..ειναι και μαυρος!!! :mad:

Σας ευχαριστουμε ολους για τις ευχες!

Barbie μια χαρα θα παει μην αγχωνεσαι!!! :D

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.244
Μέλη
20.024
Νεότερο μέλος
BaNi