Ας συστηθούμε και εμείς!

trelllos

Member
24 Ιουνίου 2010
5
0
Γεια σας, είμαι ο Θανάσης και σε δύο μέρες (Σάββατο) θα αποκτήσω την Vida μου.

VidaWeb..jpg
Η Vida είναι από γέννα BYB (εδώ έμαθα ότι το λένε έτσι) όπου η μαμά είναι κάτι σαν ελληνικός ποιμενικός και ο μπαμπάς, δεν ξέρω πώς να τον περιγράψω. Η Vida γεννήθηκε 1η Μαΐου και όταν πρωτοαντίκρισα τα κουταβάκια, μου μπήκαν έντονα οι ιδέες να αποκτήσω ένα. Μετά από πολύ ώριμη (πιστέψτε με) σκέψη, αποφασίσαμε, εγώ και η σύζυγός, μου να υιοθετήσουμε ένα. Η εμπειρία μας ΜΗΔΕΝ. Τώρα είμαι σε φάση να «ρουφάω» ότι μπορώ.
Έχω προμηθευτεί τροφή Canidae μετά από πολύ ψάξιμο. Φαίνεται καλή και είναι και οικονομική. Επίσης μου αρέσει πολύ και η ιδέα της διατροφής BARF. Ίδωμεν. Θα την πάρω τώρα και έχω κανονίσει και άδεια, αλλά ευτυχώς και δυστυχώς, θα είμαι στο χωριό. Έτσι θα πρέπει να ξαναπροσαρμοστεί όταν έρθει εδώ.
Sorry για το μεγάλο post. :rolleyes:

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Καλώς ήρθες!!

Η Vida για να καταλάβω είναι ακόμα στον σκυλέμπορα ή την έχεις ήδη πάρει?
ή σκέφτεσαι να την πάρεις παρότι ξέρεις τι εστί byb?

trelllos

Member
24 Ιουνίου 2010
5
0
Μάλλον κάτι έχω καταλάβει λάθος, όσον αφορά το BYB. Ooops. ΔΕΝ είναι σε έμπορα, βρίσκεται στο χωριό, με την μαμά της και τα αδερφάκια της στο σπίτι ενός ξάδερφού μου. Θα την πάρω με το που θα γίνει 8 εβδομάδων περίπου.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Καλως ηρθες
Το σκυλακι θα το πληρωσεις?
Αν αποφασισεις εσυ να μη το παρεις τελικα, τι θα γινει?

trelllos

Member
24 Ιουνίου 2010
5
0
Όχι δεν θα το πληρώσω, και ήδη έχω αποφασίσει να την πάρω. Το περιμένουμε όλοι, μικροί και μεγάλοι, με μεγάλη χαρά.

trelllos

Member
24 Ιουνίου 2010
5
0
[FONT=&quot]Έλα ντε?????? Πάντως σίγουρα όχι για να πουλήσει τα κουτάβια. Όλα τα κουτάβια τα χαρίζει. Εγώ απλά ερωτεύτηκα την μικρούλα και έτσι μπήκαμε στην διαδικασία να αποκτήσουμε σκύλο.[/FONT]

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Λοιπον για να μη σε ταλαιπωρω, θα προσπαθησω να σου εξηγησω τι θελω να πω...
Εαν ο ξαδελφος σου ζευγαρωσε τη σκυλα του επειδη "πρεπει να γινει μανα", "ειναι το φυσιολογικο να ζευγαρωσει" και ολες αυτες τις βλακειες καλα θα κανεις να μην παρεις κουταβι αφου θα περασει σε αυτον ποσο ευκολα μπορεσαν να βρουνε σπιτια αρα γιατι να μη τη ζευγαρωσω ξανα... πιθανον βεβαια τα μισα απο αυτα τα κουταβια που χαρισε να καταληξουν παλι στο δρομο κ παμε παλι απο την αρχη....
Εαν εγινε "ατυχημα" τοτε πεισε τον να τη στειρωσει οταν δωσει ολα τα μικρα.... παρε και εσυ το κουταβακι και ευχησου να ειναι υγιες και να μην εχει θεματα συμπεριφορας.

τελος αν δε σταματησουν ολα αυτα τα ανευθυνα ζευγαρωματα... εγω θα εξακολουθω να ζω αυτο που εξησα και σημερα το πρωι.. Για ριξε μια ματια...
http://www.dogforum.gr/v3/showthread.php?10566-Πρωινη-συναντηση-με-μια-χνουδομπαλιτσα.

Last edited:

trelllos

Member
24 Ιουνίου 2010
5
0
Ο.κ. Μήνυμα ελήφθη! ;) Θα κάνω μια εκτενή συζήτηση με τον ξάδελφό μου πάνω σε αυτό το θέμα. Απλά παιδιά δεν έχω ξαναασχοληθεί με το θέμα. Τώρα μαθαίνω και εγώ. Πάντως με έναν κτηνίατρο-φίλο μου ήμαστε σε συνεχή επαφή. Με το που θα την φέρω θα πάει αμέσως να εξεταστεί εξονυχιστικά. :-|

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Εμπειρίες από pet shops / bybs

γιατι ΔΕΝ ζευγαρωνουμε τα σκυλια

Αυτά..:)

Στην περίπτωση σου βεβαια πρόκειται για ημίαιμο οπότε καταλαβαίνεις πως δεν μπορείς να αναμένεις τίποτα από χαρακτήρα και μορφολογία ετσι και αλλίως.., το μέλλον θα δείξει..

Αν ήθελες ημίαιμακι τόσα περιμένουν ένα σπίτι στα καταφύγια αλλά και στους δρόμους..

Τώρα ενισχύεις την ανεύθυνη πράξη εκείνου που μπορεί στο μέλλον να το ξανά κάνει..

frankidem

Well-Known Member
24 Φεβρουαρίου 2010
66
0
Νομιζω οτι καλα κανει ο φιλος μας και ερωτευτηκε το σκυλακι .Και μονο το αγχος του ,δειχνει ποσο ενδιαφερεται για το σκυλακι .Με το καλο να το παρεις και να περασετε ευτυχισμενες στιγμες .Βεβαιως αυτο δεν παυει να σημαινει οτιο ξαδερφος δεν ειναι ανευθυνος .