Ας πούμε όλοι πόσο όμορφος είναι ο Δίας

Mariosgs

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2017
1.465
1.599
31
Τί ωραία χαίτη!!! Η έξοχη πάντα θα είναι αγαπημένο μέρος!!
Που να δεις τι χτενισμα θελει..
Χαχαχαχαχχαχαχ

Ευτυχως ζούμε σε αγροτικη περιοχη οπουε την εξοχή την χαίρεται συχνα.

Lettie

Well-Known Member
15 Απριλίου 2018
51
142
Καβάλα
Που να δεις τι χτενισμα θελει..
Χαχαχαχαχχαχαχ
Φαντάζομαι...ο προηγούμενος πού είχα ηταν τέτοια φαση περίπου με άσπρο τρίχωμα...sad sad story...
Πάντως είναι ολόκληρος κούκλος όχι μόνο τό κεφαλάκι του!! Να σέ ζαλίζει όσο τό δυνατόν περισσότερο σου εύχομαι γιατί έτσι θα τόν ζεις περισσότερο!!

• Like
Reactions: Mariosgs

Mariosgs

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2017
1.465
1.599
31
Ο Δίας έχει ηρεμησει πλέον αρκετα στα περισσότερα θέματα.Βεβαια παραμένει γερομπισμπικης και θέλει χαδια μόνο από 2-3 άτομα.Τους υπολοιπους απλά τους ανέχεται αλλά ευτυχώς πλέον δε τους κόβει το αίμα για ένα χαδι.
Περαν αυτού έχει αποκτήσει μια εμμονή με τα σιελ rizzla.Καθε φορά που θα τα βρει θα τα πάρει.Αλλες φορές απλά θα τα αφήσει δίπλα του και θα ξαπλωσει και άλλες θα τα ψιλομασησει.Του έχω φωνάξει την ώρα που πάει να τα πάρει τον έχω ψεκάσει με ένα vaporizer την ώρα που τα παίρνει ,μηδέν εις το πηλικο ομως.
Η λύση που βρήκα είναι να τον μάθω να τα παίρνει με εντολή.
Οποτε πλέον περιμενω να τελειώσουν,του τα πεταω και του λέω πάρτο και μετά από λίγο τα αφήνει μόνος του και τα εξαφανίζω

Mariosgs

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2017
1.465
1.599
31
Κάποιες ακόμα πληροφορίες τώρα στα ψιλοτελειωματα της εφηβειας.
Καταρχήν έχουμε ξεκινήσει τη μπαρφ εδώ και περίπου 6 μήνες και τα κόπρανα έχουν μειωθεί και βελτιωθεί (έχω ανεβάσει φωτό).

Στο θέμα εκπαίδευση έχουμε κόψει τελείως τις υλικές επιβραβεύσεις και πλέον έχει μόνο μπράβο η χάδι.Αν και ομολογώ ότι 1 στις 20 θα τσιμπήσει καμία λιχουδια.Το θέμα είναι όμως ότι πλέον βλέπω ότι ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ να εκτελεί εντολές.Επισης του αρέσει πολύ να μαθαίνει νέα πραγματα π.χ περπάτημα με συνεχές ενναλαγες πορείας,περπάτημα ανάμεσα στα πόδια κλπ.
Οφείλω όμως να ομολογήσω ότι έχουμε ένα μικρό θέμα με το τράβηγμα αραιό βέβαια και κυριως όταν προτοβγαινει έξω αλλά το δουλεύουμε.

Στο θέμα γαύγισμα,έχει σταματησει αρκετά.Πλεον γρυλιζει πολύ και βαθιά όταν κάτι δε του αρέσει.

Δεν έχει συνηθίσει ακόμα το μέγεθος του.συχνα έρχεται να ξαπλώσει και απλά σωριάζεται πάνω σου ή πηδαει στην αγκαλιά σου νομίζοντας ότι είναι κουτάβι.

Τους ανθρώπους εξακολουθεί να μη τους πολύ θέλει (δε με χαλάει),δεν είναι επιθετικός αλλά μάλλον αδιάφορος εκτός εάν παραβιαστεί το comfort zone.

Τα σκυλιά τα συμπαθεί αρκετά αλλά έχει τη κακή συνήθεια να προσπαθεί να επιβληθεί είτε καβαλώντας είτε με το κεφάλι του στη ράχη του άλλου είτε με το ποδι.Καθε φορά που το κάνει έχει διορθώση αλλά δεν αλλάζουν πολλά.

Τελειώνοντας θεωρώ ότι παρά το πολύ μεγάλο λαθος στο τρόπο απόκτησης του σκυλου ο Δίας έχει όλα οσα θα ζητούσα.
Ακολουθεί σε όποια δραστηριοτητα κάνω ,ακόμα και πρωτόγνωρη για αυτον και συνηθίζει γρηγορα.
Είναι ένας τεραστιος λουκουμάς με εμένα και τη κοπέλα μ κ λύκος με τους υπόλοιπους.

Υ.Γ το μόνο πρόβλημα είναι η εξυπνάδα του.Εχει μάθει το κολοπαιδο και ανοίγει τα συρτάρια.

Υ.Γ2 φωτό έρχονται

Mariosgs

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2017
1.465
1.599
31
αν δεν βαλεις βιντεο δεν πιστευω τιποτα
Απιστε Θωμά θα σου ανεβάσω και βίντεο όχι για κανέναν αλλο λόγο αλλά μήπως καταφέρω και σε βάλω στον ίσιο (Γερμανικό) δρόμο.

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.564
Απιστε Θωμά θα σου ανεβάσω και βίντεο όχι για κανέναν αλλο λόγο αλλά μήπως καταφέρω και σε βάλω στον ίσιο (Γερμανικό) δρόμο.
εχω ορεξεις σημερα,κατι κακο θα γινει
δυσκολα να με βαλεις στον ισιο γερμανικο δρομο,δεν μου κανουν αισθηση
βεβαια ενα εργασιακο ισως να το γουσταρα αλλα δεν,δυσκολα παλι
αυτα ειναι παιχνιδακια και τα παιχνιδακια τα δινω για να παιζει η γυναικα μου χαχα
αλητεια ε;παρε τωρα
upload_2018-7-5_16-40-26.png

Mariosgs

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2017
1.465
1.599
31
εχω ορεξεις σημερα,κατι κακο θα γινει
δυσκολα να με βαλεις στον ισιο γερμανικο δρομο,δεν μου κανουν αισθηση
βεβαια ενα εργασιακο ισως να το γουσταρα αλλα δεν,δυσκολα παλι
αυτα ειναι παιχνιδακια και τα παιχνιδακια τα δινω για να παιζει η γυναικα μου χαχα
αλητεια ε;παρε τωρα
View attachment 68282
Χαχαχαχαχαχα...Βρήκες τη κατάλληλη φωτογραφία ε?
Κοίτα να δεις τώρα αυτο εργασιακο δεν είναι αλλά και πάλι ή φωτό εναντίον σ είναι.

Ναι το γερμανικό το καλό το πρόστυχο μπορεί να το πάει βολτα και η γυναίκα σου και το 2 χρονο παιδί σ 180χρονος παππους σου και μετά το ίδιο σκυλι μπορεί να μπει στο στοιβο να σκίσει 3-4 Μάλι και μετά να πατήσει το κουμπί και να πάει να χουζουρεψει με το δίχρονο παιδί σ.

Υ.Γ προς νέα μέλη, το παρών αποτελεί κανιβαλισμό δύο ανθρώπων και όχι official αναμέτρηση η κάτι

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.564
Χαχαχαχαχαχα...Βρήκες τη κατάλληλη φωτογραφία ε?
Κοίτα να δεις τώρα αυτο εργασιακο δεν είναι αλλά και πάλι ή φωτό εναντίον σ είναι.

Ναι το γερμανικό το καλό το πρόστυχο μπορεί να το πάει βολτα και η γυναίκα σου και το 2 χρονο παιδί σ 180χρονος παππους σου και μετά το ίδιο σκυλι μπορεί να μπει στο στοιβο να σκίσει 3-4 Μάλι και μετά να πατήσει το κουμπί και να πάει να χουζουρεψει με το δίχρονο παιδί σ.

Υ.Γ προς νέα μέλη, το παρών αποτελεί κανιβαλισμό δύο ανθρώπων και όχι official αναμέτρηση η κάτι
χαχαχα
εχω και βιντιο,παμε μια βολτα;χαχαχα
περα την πλακα μεσα επεσες περιπου..επειδη δεν πιστευω και δεν εχω δει ολ αραουντ (πως το λεν) σκλια και επειδη εχω πειστει οτι δεν υπαρχουν σκλια που εγραψες προτιμω τα μαλια που κανουν μονο ενα πραγμα παρα τα ισιοδρομητικα που θεωρητικα τα κανουν ολα και συμφερουν.

Mariosgs

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2017
1.465
1.599
31
χαχαχα
εχω και βιντιο,παμε μια βολτα;χαχαχα
περα την πλακα μεσα επεσες περιπου..επειδη δεν πιστευω και δεν εχω δει ολ αραουντ (πως το λεν) σκλια και επειδη εχω πειστει οτι δεν υπαρχουν σκλια που εγραψες προτιμω τα μαλια που κανουν μονο ενα πραγμα παρα τα ισιοδρομητικα που θεωρητικα τα κανουν ολα και συμφερουν.
Βίντεο εχω και εγώ αλλά είναι 7-8 μηνών ο διας και ξερει μόνο κάτσε κάτω και μεινε...Άσε που είναι σα σκιάχτρο.

Γενικά συμφωνώ μαζί σου.Με όσα έχω δει μεχρι τώρα θεωρω ότι το γερμανικό ποιμενικό είναι ένα σκυλί που μπορεί να κάνει τα πάντα καλά και αξιοπρεπέστατα αλλά τπτ τέλεια.

Δλδ ένα γ.π μπορεί να φυλάξει προβατα αλλά μάλλον ενα καγκαλ η Ε.Π θα το κάνει καλύτερα.

Μπορεί να κάνει αξιοπρεπέστατο ατζιλιτι αλλά μάλλον ένα μπορντερ θα είναι καλύτερο.

Είναι ευκολα μαν στόπερ με τα 40κιλα του το δυνατο του δάγκωμα αλλά ένα πρέσα Κανάριο είναι καλύτερος μαν στόπερ.

Μπορεί να γίνει οδηγός τυφλών αλλά ίσως όχι τόσο επιτυχημενος όσο ένα λαμπραντορ.

Το καταπληκτικό με το γ.π ομως είναι ότι μπορεί να κάνει όλες τις παραπάνω δουλειές αξιοπρεπέστατα.

Τα Μάλι πάλι τα θεωρώ πολύ ενεργητικα σκυλια,πολύ εξυπνα αλλά κάπως ευαίσθητα για τα γούστα μου.Επισης θεωρώ ότι θέλουν ιδιαίτερη μεταχείριση.

Τέλος με θεωρώ τελείως ακατάλληλο για Μάλι.Η θα με έτρωγε η θα το έτρωγα

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.564
εμ ειδες;τα ιδια λεμε
ειναι σαν να σε ρωταω...πως λενε στο χωριο σου μια ισια στροφη;;ισια η ευθεια;;
ε αν βρεις εσυ τετοια στροφη θα παρω και εγω γπ.

• Like

ΑΡΓΟΣ & ΕΓΩ

Well-Known Member
26 Μαρτίου 2018
1.150
2.016
Τα Μάλι πάλι τα θεωρώ πολύ ενεργητικα σκυλια,πολύ εξυπνα αλλά κάπως ευαίσθητα για τα γούστα μου.Επισης θεωρώ ότι θέλουν ιδιαίτερη μεταχείριση.
Μην του λες τέτοια και καμαρώνει ο ηπειρώτης :p, είπαμε έχει μεταξωτά, είναι επιδέξιος, αλλά μέχρι εκεί.

* Αμα του στείλεις λίγο καλό χόρτο θα δει αλλιώς τα Γ.Π.

• Like

Mariosgs

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2017
1.465
1.599
31
Μην του λες τέτοια και καμαρώνει ο ηπειρώτης :p, είπαμε έχει μεταξωτά, είναι επιδέξιος, αλλά μέχρι εκεί.

* Αμα του στείλεις λίγο καλό χόρτο θα δει αλλιώς τα Γ.Π.
Δε ξέρω που τα πουλανε αυτά...έχεις καμία άκρη??Χαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχχαχααχχ

• Like
Reactions: ΑΡΓΟΣ & ΕΓΩ

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν