εμεις παμε καθημερινα στο ελικοδρομειο,αλλα δεν ερχομαστε απο το στεκι σας να κατσουμε γιατι η μικρη δεν το ευχαριστιετε με τα μεγαλοσωμα...περναμε ομως συχνα,ισως μας εχετε δει...
ερχονται και μικροσωμα εκει μαζι μας ομως και παιζουν ολα μια χαρα.....καθε μερα ελικοδρομειο μαζευομαστε μετα της 8-9 και καθομαστε μεχρι 10+...καααααθε μερα......εγω σημερα μπορει να μην παω γιατι θα τον παω για μπανακι στην θαλασσα μαζι με αλλα 3 σκυλια και φιλους
την εχω φερει καποιες φορες...
δεν φτενε τα αλλα σκυλια μιας και κανενα δεν την πηραζει... ειδικα με την σανελ(το σαρ πεϊ) εχει φοβο...αλλα ειναι και διπλα στο δρομο και δεν την εχω αφισει γιατι αν τρομαξει και περασει?
οποτε κανουμε μια βολτα ολο το παρκο(παμε και απο τη φιλοζωικη) και μετα την εφινω στην αλανα πανω απο τη λιμνη...
η σανελ ειναι πολυ ηρεμη σχετικα..ασε που πλεον δεν πολυερχονται αυτοι με την σανελ..οποτε πεδιο ελευθερο.αν και δεν πιστευω πως η σανελ ειναι λογος ανησυχιας
thortherot, βλεπω εισαι απο Αγρια! Εκεινο το ''περιπτερο'' μεσα στη θαλασσα στο δρομο προς Σουτραλι ο Ανεμος αν θυμαμαι καλα το ονομα δουλευει κανονικα? Και ο κοσμος σαν τα σταφυλια?