Το flagyl δεν ενδείκνυται για σταφυλόκοκκουςΜήπως εννοείς το φλαζίλ? (Flagyl). Αν ναι, είναι πολύ καλό φάρμακο, οι γυναίκες το χρησιμοποιούν σε μορφή κάψουλας για κολπίτιδες ή άλλες γυναικολογικές λοιμώξεις.
Το flagyl δεν ενδείκνυται για σταφυλόκοκκουςΜήπως εννοείς το φλαζίλ? (Flagyl). Αν ναι, είναι πολύ καλό φάρμακο, οι γυναίκες το χρησιμοποιούν σε μορφή κάψουλας για κολπίτιδες ή άλλες γυναικολογικές λοιμώξεις.
το flagyl μου το προτεινε ο κτηνιατρος του εκτροφεα μου που μου ειπε οτι μπορει να ειναι κολπιτιδα....Το flagyl δεν ενδείκνυται για σταφυλόκοκκους
πηγήPuppy vaginitis
- Puppy vaginitis is commonly seen in pre-pubertal bitches and usually resolves at the first heat.
αν συνεχισω την καινουργια αντιβιωση, για 8 ημερες και συναμα το παρακολουθω και δω βελτιωση ας πουμε απο το τριτο χαπακι(αν κρινω οτι στους ανθρωπους η αντιβιωση αρχιζει και ενεργει με το τριτο χαπακι), συνεχιζω....αλλιως το αφηνω οπως ειπες και εσυ αλεξια.. ε;ε;ε;ε;ε;;;;;Από τα γραφόμενα σου πρέπει να είναι "juvenile (ή puppy) vaginitis" (δεν γνωρίζω την ορολογία στα Ελληνικά) και εφόσον δεν έχει κυστίτιδα δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα. Το πολύ να της πλένεις το πιπί της, αν και το καθαρίζει και η ίδια. Περνάει μετά το πρώτο οίστρο.
Οι κτηνίατροι σου δεν γνωρίζουν το φαινόμενο;
Ούτε η εκτροφέας μου, ούτε η κτηνίατρος μου δίνουν αντιβίωση σε τέτοια περίπτωση. Θα της καταστρέψεις την χλωρίδα του εντέρου και θα έχεις άλλα προβλήματα.
Άσε που συνήθως οφείλεται σε κρυστάλλους ούρων οι οποίοι εξαρτώνται από το pH των ούρων.
πηγή
τελικα μετα απο καμποσες ημερες αντιβιωσης ακομα τα ιδια....ΑΛΛΑ....Από τα γραφόμενα σου πρέπει να είναι "juvenile (ή puppy) vaginitis" (δεν γνωρίζω την ορολογία στα Ελληνικά) και εφόσον δεν έχει κυστίτιδα δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα. Το πολύ να της πλένεις το πιπί της, αν και το καθαρίζει και η ίδια. Περνάει μετά το πρώτο οίστρο.
Οι κτηνίατροι σου δεν γνωρίζουν το φαινόμενο;
Ούτε η εκτροφέας μου, ούτε η κτηνίατρος μου δίνουν αντιβίωση σε τέτοια περίπτωση. Θα της καταστρέψεις την χλωρίδα του εντέρου και θα έχεις άλλα προβλήματα.
Άσε που συνήθως οφείλεται σε κρυστάλλους ούρων οι οποίοι εξαρτώνται από το pH των ούρων.
πηγή
Δεν αποκλειω το γεγονος να την εχει πειραξει και η τοση αντιβιωση που πηρε και να εβγαλε τα αλλεργικα της μαζεμενα. Το θεμα ειναι πως καπως πρεπει να την ανακουφισεις.λοιπονννν
-το σκυλι ξυνεται συνεχεια ενω της εχω κανει αποπαρασιτωση με frontline αμπουλα και της εχω και scalibor. το αποτελεσμα απο το πολυ ξυσιμο ειναι να εχει ερεθιστει το δερμα της, στην κοιλια εκει που ειναι οι θηλες της.
Για αρχη βγαλε το scalibor και βαλε καποιο παρομοιο αλλα βιολογικο οπως bioband. Καποιου ειδους αλλεργια εχει μαλλον προσεξε που την πας βολτα, ισως την πειραζει και η τροφη αλλα απεκλεισε πρωτα γρασιδια και φυτα και βλεπεις μετα.
-στον δρομο εδω και εναν μηνα αρκετα συχνα, οχι καθε μερα, σερνει καπως το ποδι της ειτε το προστινο, ειτε το πισινο, λες και θελει να ξυστει, αλλα δεν ξυνεται.
Κατι την ενοχλει και το κανει αυτο, ισως τα δερματικα που εχει παρουσιασει
-προ ημερων της ειχα πιασει τα αυτια(μου εχει δειξει ο εκτροφεας πως, αλλα το ειχα κανει και στο πρωτο μποξερ μου) με ταινια γιατι αλλαζει δοντια και αρχιζαν να σηκωνονται και ηταν σαν ελικοπτερο. μολις εβγαλα την ταινια προσεκτικα ναι μεν τα αυτια ειχαν την σωστη θεση αλλα ειχε ερεθιστει το δερμα και σημερα ειχε πυον και ξυνταν πολυ και το ειχε ερεθισει παρα παρα πολυ...
Την πειραξε η κολλα της ταινιας, το πυον το ειχε εξωτερικα σωστα? Μπορει ο κτηνιατρος να σου συστησει καποια κρεμουλα οπως celestoderm with garamicyn.
-στο πιπι της, λογω του οτι τρεχει το υγρο που εχω αναφερει σε πιο πανω τοπικ, το γλυφει συνεχεια και απο το πολυ γλυψιμο εχει ερεθισει την περιοχη και εχουν βγει τρια σπυρακια λες και εχουν πυον, και πιο μικρα δροτσιλακια απο αυτα που βγαζουμε και εμεις οταν ιδρωνουμε..
Προσπαθησε οταν το κανει να της αποσπας την προσοχη. Ισως καλο θα ηταν για λιγες μερες να την πλενεις με λιγο
hibitane μεχρι να ηρεμησουν τα σπυρακια.
-τελος επισης κατα περιοδους το δερμα της ερεθιζεται και πεταει καπου καπου σαν μικρα σπυρακια και το καταλαβαινω γιατι το τριχωμα της ανασηκωνεται....
???????????????????????????????????????
και σκεφτομαι εγω ο απλος θνητος μηπως ολα αυτα εχουν γινει απο την αντιβιωση που μου ειχαν πει οι δυο προηγουμενοι κτηνιατροι; επειδη τα μποξερακια εχουν θεματακια με αλλεργιες......
σιγουρα θα μιλησω παλι με τον εκτροφεα, αλλα δεν μπορει καθε τοσο και λιγακι κατι να συμβαινει.... και μην μου επιτε οτι ειμαι υπερπροστατευτικος κτλ κτλ....απλος βλεπω τι γινεται και προσπαθω να το διορθωσω....
αυτα τα λιγα απο εμενα.....
πφφφφφφφφφφφ...