Αρχίσαμε;;; - Μάλλον ουρολοίμωξη

cgri1976

Well-Known Member
ειχα παει με την μικρη τριημερο στο κιατο..... και καθως την καθαριζα στο πιπι της, το ανοιγω λιγο και ειδα οτι ειχε πυον, χρωματος πρασινοκιτρινο......αμεσως τηλ στην κτηνιατρο μου...δεν μπορουσε να κανει διαγνωση απο το τηλ, λογικο, και μου ειπε οτι το εμφανιζουν αυτο τα κουταβια.
σημερα την πηγα στην κτηνιατρο...της πηρε δειγμα και τα αποτελεσματα την παρασκευη. την ρωτησα πιο ειναι το χειροτερο σεναριο, και μου ειπε οτι το πολυ πολυ να εχει παθει καμια ουρολοιμωξη(γι αυτο ισως κατουραει συνεχεια οπου να 'ναι)...θα παρει θεραπεια και ολα καλα....
ας ελπισουμε να ειναι μονο αυτο και τιποτε αλλο...
:(:(:(

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Περαστικά!
Το κακό με τα θηλυκά είναι ότι κάθονται κάτω για να κάνουν τσίσα και ποτέ δεν ξέρεις που μπορεί να ακουμπήσουν..
Εύχομαι να είναι κάτι απλό και να ξεμπερδέψετε γρήγορα.

Annouko

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2011
1.197
9
Θεσσαλονικη
Περαστικα στην μικρη σου!
Κατα ποσον ισχυει οτι αν τα σκυλια κρατανε τα τσισα τους κ βγαινουν δυο φορες μονο τη μερα μπορει να παθουν ουρολοιμωξη? Ισως τα μεγαλα που πινουν κ πολυ νερο?

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Ενημέρωσε και τον εκτροφέα σου!

Μπορεί να σου πει κάτι που θα σε βοηθήσει παραπάνω!Γι'αυτό τον έχουμε αυτόν τον άνθρωπο!

Περαστικά στην μικρή σου!

cgri1976

Well-Known Member
Ειναι φυσιολογικό στα κουτάβια, μην ανησυχείς. Καλύτερα να μην δώσεις αντιβίωση χωρίς εξετάσεις ούρων.
εννοειτε οτι δεν θα κανω κατι απο μονος μου.....
και εννοειετε οτι πηρε δειγμα ο γιατρος και το πηγε για καλλιεργεια και θα εχω το αποτελεσμα την παρασκευη. και με βαση αυτο θα δουμε τι θα κανουμε....

cgri1976

Well-Known Member
Ενημέρωσε και τον εκτροφέα σου!

Μπορεί να σου πει κάτι που θα σε βοηθήσει παραπάνω!Γι'αυτό τον έχουμε αυτόν τον άνθρωπο!

Περαστικά στην μικρή σου!
ενημερωσα και τον εκτροφεα μου, μου ειπε να μην δωσω φαρμακα και να περιμενουμε το αποτελεσμα απο την καλλιεργεια...
ευχαριστω για τα περαστικα.

cgri1976

Well-Known Member
καλησπερα καλησπερα...
σημερα πηραμε την απαντηση απο την καλλιεργεια και η μικρη εχει σταφυλοκοκκο....
θα της δωσω αντιβιωση για 15 ημερες augmentin 625mg, ανα 12ωρο και το 1/4 του χαπιου.... :-(
τουλαχιστον δεν ειναι κατι σοβαρο....
δεν υπαρχει προβλημα να μεταδωθει στον ανθρωπο αλλα ουτε και σε αλλα σκυλια...

αυτα.

cgri1976

Well-Known Member
δεν ξερω πως κολλησε, αλλα τα θηλυκα επειδη το πιπι τους ειναι σε εμφανη σημειο, μαλλον κολλησε οταν εκανε την αναγκη της....
δεν ξερω τι αλλο να σκεφθω.....
ευχαριστω για τα περαστικα σας!!!

cgri1976

Well-Known Member
σημερα ειναι η 14η ημερα και το πυον ακομα να φυγει απι το πιπι της. μιλησα με την κτηνιατρο μου και μου ειπε να αφξησω την δοση της αντιβιωσης και να την παρατεινω για ακομα 5 ημερες. και αυτο γιατι πηρε βαρος το σκυλι και ισως δεν την επιασε οσο επρεπε. μιλησα με τον εκτροφεα μου και μου εδωσε το τηλ του κτηνιατρου του. μιλησα και με αυτον και μου ειπε οτι μαλλον εχει κολπιτιδα. μου ειπε να συνεχισω μαζι με την αντιβιωση να της δεινω και ενα σιροπι το φλοτζιν αν το λεω καλα... και να της κανω πλυσεις στο πιπι με το σιμπιταν.... με εχουν μουτζωσει μαλλον.....ή δεν με θελει το θεμα "σκυλος" ή ειμαι γκαντεμης....δεν ξερω....το σκυλι το πηρα και μετα απο 2 εβδομαδες παρουσιασε αυτο που σας ανεφερα πιο πανω....ελεος !!!!!!!!!!!!
ξερει κανεις κατι για ολα τα παραπανω;

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.883
20.261
Εγώ θα σου πω, να μην συνδιάσεις συμβουλές. Να κάνεις μόνο, ότι σου πει ο γιατρός που εμπιστεύεσαι.
Να ενημερώσεις την γιατρό σου, ότι σκοπεύεις να κάνεις κάποια έξτρα πράγματα, ή να πάρεις δεύτερη γνώμη. Οχι όμως τηλεφωνική.
Και μην το παίρνεις και τόσο βαριά. Αυτά είναι προβλήματα, που μπορεί να συμβούν και που αντιμετωπίζονται.