Αρσενικος vs Αρσενικου που μας δαγκωσε

posedon2468

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2010
372
0
Ναι αλλα θαναι κ ενα βημα αυτο.. αφου ο δικος μου πλεον κ να μυρισει αρσενικο αγριευει... ακομα κ σε απολυτως υπακουο αρσενικο αγριεψε που δεν του εδινε καμια σημασια! πραγμα το οποιο σημαινει οτι πλεον βλεπει σαν εχθρο ολα τα αρσενικα, αρα να βρεθει με αλλο αρσενικο δειχνοντας του οτι δεν αποτελει απειλη νομιζω ειναι πολυ καλο βημα...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Ε...εντάξει, ένα-ένα τα βήματα.
Σίγουρα είναι πιο πολύπλοκο και δεν λύνεται έτσι το πρόβλημά του, αλλά εγώ τουλάχιστον, ως εκεί μπορώ να προσφερθώ :)
Νομίζω το τι πρέπει να κάνει το ξέρει αλλά δεν μπορεί, γι' αυτό αυτοσχεδιάζουμε και ως ένα σημείο εννοείται. Δεν είμαστε ειδικοί και δεν θέλουμε να πάρουμε κανέναν στον λαιμό μας.

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
Στην πρωινη βολτα μας στο αμεσως επομενο στενο απο το σπιτι μας βρικαμε σε αποσταση το bulldog που μας ειχε δαγκωσε1
Ασχετο ή και σχετικο : bulldog ειχε δαγκωσει το σκυλο σου ή ροτβαιλερ ? ή μιλαμε για δυο ξεχωριστα δαγκωματα απο αρσενικους σκυλους ?

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
δοκίμασες να το διορθώσεις με σθένος και ορμή εξεφρασμένα στην φωνή σου σε σημείο να πεσουν τζάμια ,κάτι σε στύλ ΕΡΜΗ ΜΗ
και μόλις "ψαρώσει" και σταματήσει να κάνεις σαν "ροζ πεταλουδίτσα" όλο γλύκα και μέλι "μπραααβο το καλό μου το σκυλάκι το χρυσό μου το ακριβό μου γούτσου γούτσου το ζουζούνι μου ,να πάρε κι ένα μεζεδάκι!!!!"
και δεν έπιασε με την πρώτη?
με την δευτερη?
με την τρίτη?
:)

posedon2468

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2010
372
0
οχι, ενα δαγκωμα....κατσε να το googlαρω ομως γιατι τα μπερδευω, περιμενε να δω φωτο... μη γελατε!!

xμμμ, οκ.. λαθος.. ροτβαιλερ!!

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
δοκίμασες να το διορθώσεις με σθένος και ορμή εξεφρασμένα στην φωνή σου σε σημείο να πεσουν τζάμια ,κάτι σε στύλ ΕΡΜΗ ΜΗ
και μόλις "ψαρώσει" και σταματήσει να κάνεις σαν "ροζ πεταλουδίτσα" όλο γλύκα και μέλι "μπραααβο το καλό μου το σκυλάκι το χρυσό μου το ακριβό μου γούτσου γούτσου το ζουζούνι μου ,να πάρε κι ένα μεζεδάκι!!!!"
και δεν έπιασε με την πρώτη?
με την δευτερη?
με την τρίτη?
:)
αχαχαχαχα εμενα περιγραφεις ? Αν με βλεπει κανεις θα νομιζει οτι τον κακοποιω, βαζει πισω τα αυτια και μενει ακινητος κοιτωντας με με απορια... μετα τον αρχιζω στα μπραβο μωρο μου,χαδια, φιλιά .. σιγουρα αν δεν ηταν σκυλος θα αναρωτιοταν για το ποσο ανισσοροπη ψυχολογικα ειμαι:maria::rolleyes:

posedon2468

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2010
372
0
kokoni αυτη ειναι η βλακεια στο δρομο.. τσιτωνει ηδη με θορυβους, μηχανακια κτλ.. εχει τυχει να τον διορθωσω,να κανουμε ακομα κ στροφη για να συνεχισουμε αντιθετα κ ενω μπορει να αφησει το σκυλο δεν προλαβαινω για επιβραβευση κ θα τσιτωσει σε κατι αλλο! προχθες εγινε σωστη διορθωση και το μονο που προλαβα ηταν 'μπρα...' αντι για μπραβο και περασε μηχανη κ το σπασε... αμα τσιτωσει δηλαδη δεν εχω απο που να καλυφτω...

posedon2468

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2010
372
0
αυτα τα κανω κ εγω.. μετα απο ενα τεταρτο που ηρεμησε σημερα, περασε φορτηγο, 'ερμη μη','μπραβο',καπακι ντηλιβερας,'ερμη μη','μπραβο' και καπακι σκυλι που μας γαυγιζει αγρια απο μπαλκονι.. 'μπραβο ξανα', τον καθιζω και αρχιζω να τον χαιδευω κ να του λεω μπραβο κ ολες τις μπουρδες ωσπου με την ακρη των ματιων μου βλεπω μια γιαγια με σακουλα σκουπιδιων να μου λεει 'παλικαρι θελω να πεταξω τα σκουπιδια κ φοβαμαι τα σκυλια'.. κανω μια ετσι κ βλεπω οτι ειχα κατσει κ τον χαιδευα μπροστα απο καδο σκουπιδιων.. ε,ρεζιλικια!

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Καλο ειναι να προλαβαινεις και την αντιδραση πριν. Μολις βλεπεις να ερχεται η "απειλη" ξεκινας με εντολη. Ετσι αποφευγεις την αυστηρη διορθωση και του δινεις να καταλαβει τι θελεις απο εκεινον.
Ειναι στειρωμενος?

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
είναι και ενήλικος...θέλει επαναλήψεις και μεγαλύτερη σαφήνεια και διάκριση μεταξύ μη και μπράβο......
υπομονή κι επιμονή-και να πέφτουν τζάμια :lol:
το ρεζιλίκι μην το σκέφτεσαι
πολύ σε περνάνε για ρεζίλι και μόνο που έχει σκύλο

posedon2468

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2010
372
0
Τσου! δεν ειναι στειρωμενος...
Οσο για το ρεζιλι, στη βολτα καλως/κακως με ενδιαφερει μονο ο Ερμης κ κανεις αλλος...

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
κ μετά το Σωτήρη κ τον γκογκολ, περάσετε κ μια βόλτα απο εδώ, να λιώσει η λώρα το σκύλο σου στο τρέξιμο-σβέρκωμα-άφημα-τρέξιμο-σβέρκωμα-άφημα κοκ, κ θα'στε κομπλέ!:D:D:D:D

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Κι αν το δεις μετα απο όλες αυτες τις βόλτες να παιρνει πολυ θαρρος, φερτον κι απο δω να τον βαλει η άλλη Λόρα στη θέση του :D

posedon2468

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2010
372
0
κ αν περασει ετσι ολα αυτα με ολα τα σκυλια σιγα που θα θελει μετα να τα αφησει κ να παμε σπιτι...! πραγματικα μακαρι να τα παμε καλα με το αμαξι και να παρουμε θαρρος!

posedon2468

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2010
372
0
Ερωτηση κρισεως (αποτι καταλαβαινετε κ τετοια ωρα αυτο σκεφτομαι :) ). Πως να του κανω τις διορθωσεις στη βολτα οταν ειναι στην τσιτα? Να καθομαι να τον ηρεμω να του φυγει το στρες ή να του επιβαλλομαι μπας κ καταλαβει οτι δεν εχει το πανω χερι σε διαφορες περιστασεις που γρυλισει/γαυγισει/ορμιξει σε στιγμη που δεν περιμενω?Πχ να το πηγαινω πιο περα να τον βαλω στο κατσε και να τον επιβραβευω ή να του φωναξω 'μη' και να τραβιξω λουρι γυρνωντας για να φυγουμε? Απο τη μια φωνη και τραβηγμα λουριου για διορθωση νομιζω οτι μπορει να τον στρεσαρει πιο πολυ, απο την αλλη το καθισμα κ το ηρεμα νομιζω οτι με ριχνει στα ματια του... (θα θελα πολυ να τον τραβιξω αποτομα σημερα με το σκυλο για να καταλαβει οτι δεν κανει κουμαντο αυτος αλλα θα ηταν λαθος ετσι?)

posedon2468

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2010
372
0
Κανεις? :( κ θελω να ανοιξω κ αλλο θεμα πιο σημαντικο!! παντως πραγματικα νομιζω στρεσαρεται με τη βολτα κ δεν ξερω πως να του συμπεριφερομαι... σε περιπτωσεις (σκυλος, μηχανη, κατι αλλο που δεν περιμενω οταν ειναι στρεσαρισμενος) που γαυγισει/γρυλισει
α)συνεχιζουμε, προσπερναμε και τον κανω να με ακολουθησει σαν να μη συμβαινει τιποτα?
β)τον καθιζω λιγο στην ακρη ωστε να βλεπει τον 'κινδυνο' και αν μενει ηρεμος τον επιβραβευω?
γ)τον διορθωνω με εντονο 'μη' ή εντονο τραβηγμα?
δ)κανενα απο τα παραπανω??

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Να σου πω κάτι; Εχω αρχίσει να πιστεύω ότι ο σκυλάκος δεν μπορεί να έχει τόσα πολλά προβλήματα, όσα εσένα σου φαίνονται.
Να σου προτείνω το εξής; Μίλα με έναν εκπαιδευτή, εάν μπορεί να κανονίσετε μία συνάντηση, επί πληρωμή για ένα μόνο ραντεβού, αν και πολλοί δεν χρεώνουν για το πρώτο διαγνωστικό ραντεβού, να έρθει να σας δει από κοντά στις βόλτες σας και να σου πει τουλάχιστον αν όντως είναι τόσο προβληματική η συμπεριφορά του ή έτσι νομίζεις εσύ. Ισως να μπορέσει να σου δώσει και κάποιες συμβουλές, αναλόγως του τι θα δει από κοντά.

posedon2468

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2010
372
0
αυτος ειναι ο λογος που αρχιζω κ να τον βαζω στο αμαξι.. να τον παω σε καποιον πιο εμπειρο,εστω για μια γνωμη γενικως (ακομα κ στον αλιμο που ειναι το κεντρο εκπαιδευσης το πιο κοντινο μας,ειναι αρκετα μακρια με τα ποδια). Αλλα μεχρι τοτε εννοειται ανησυχω παααρα πολυ με οποιαδηποτε συμπεριφορα που δειχνει επιθετικοτητα... ενταξει δεν ειναι το θεμα οτι δεν μακουει στη βολτα ή δεν ειναι διπλα μου ή δεν κανει πραγματα που δεν θελω εγω αλλα ειναι γρυλισμα! τι θα γινει με ενα αδεσποτο που του γρυλισει?

(παντως αλλο ενα θεματακι συμπεριφορας υπαρχει κ τελος! αυτα εχουμε ολα κ ολα!)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Μην αρχίζεις να πλάθεις στο μυαλό σου διάφορα πιθανά σενάρια, προβληματικής του συμπεριφοράς.
Κάνε τώρα ένα τηλέφωνο, εκεί που λές και βάλτον τώρα στο αυτοκίνητο και πήγαινε να τα πείτε από κοντά.
Πιστεύω ότι θα τα καταφέρετε μια χαρά και όταν γυρίσεις, αν θέλεις, μας μεταφέρεις κι εμάς, όσα σου είπαν, για να μαθαίνουμε :)

posedon2468

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2010
372
0
Ασε, τα πρωινα δεν εχω αμαξι αλλα φανταζομαι οτι θαναι κ απογευμα εκει καποιος κ αν δω οτι με τη δευτερη βολτα με το αμαξι (που θα γινει σημερα) δεν εχει προβλημα ο μικρος θα τον παω μια βολτα... παρολαυτα μεχρι τοτε δες κ το επομενο (κ τελευταιο ελπιζω απο αποψης συμεπριφορας) θεμα που θα ανοιξω κ θα καταλαβεις γιατι αγχωνομαι!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97