Έλα ρεεεε!!!!Αν δεν δείτε αρουραίο να κλέβει αυγά κοτας.... δεν θα καταλαβετε τίποτα για τη νοημοσύνη τους! Απιστευτοι! Ο ένας να το αγκαλιάζει και να ξαπλώνει ανασκελα και ο αλλος να τον τραβά από την ουρα....
Έλα ρεεεε!!!!
Τι τέλεια!!
Καμιά φορά χαίρομαι που δεν ζω στην εξοχή, δεν μπορώ να σκοτώσω ποντίκια γμτ!
Αν δεν δείτε αρουραίο να κλέβει αυγά κοτας.... δεν θα καταλαβετε τίποτα για τη νοημοσύνη τους! Απιστευτοι! Ο ένας να το αγκαλιάζει και να ξαπλώνει ανασκελα και ο αλλος να τον τραβά από την ουρα....
ναι ετσι λένε το χωριο μου!Στο ρατατούη το είδες αυτό;:mrgreen:
Οι γάτες δεν κυνηγάνε αρουραίους, γι αυτό χρησιμοποιούσαν κάποια τεριέ στο εξωτερικό, κοκόνια στην Ελλάδα. Οι Νορβηγικοί/αγρού είναι πολύ μεγαλόσωμοι και όταν απειληθούν γίνονται επιθετικοί, δαγκώνουν μια χαρά, είναι απο αυτούς που κυνηγάνε τις γάτες.
Πέρα απο την πλάκα, για όσους ασχολούνται με γεωργοκτηνοτροφικές δραστηριότητες είναι σοβαρό πρόβλημα. Τα τρωκτικά προσελκύονται απο την παρουσία σιτηρών, φρούτων, καρπών κ.λ.π. είναι πανέξυπνα και αξιοθαύμαστα ζώα, αλλά δυστυχώς πέρα απο τις ζημιές που προκαλούν, μεταφέρουν και ασθένειες/παράσιτα. Όπως και τα ποντίκια, έτσι και οι αρουραίοι έχουν την κακή συνήθεια να αφοδεύουν όταν τρώνε, με μια λάμπα λευκού φωτός, μπορείτε εύκολα να δείτε τα "ίχνη" τους εκεί που έφαγαν. Τα φίδια είναι οι αδικημένοι της υπόθεσης, ούτε ζημιά κάνουν, αντίθετα φροντίζουν για την μείωση του πληθυσμού των τρωκτικών.
ειχαμε μια κλιματαριά στο σπιτι στο χωριό (προ σεισμου) και θυμηθηκα που της ριχναμε για να μην ανεβαίνουν.... ετσι μου ρθε...υπαρχουν πολλα διαφορετικα δολωματα στο εμπορειο.διαλεγεις και περνεις αλλα ποτε εν τα ριχνεις στην φωλεια τους.
το θειαφι γκελυ (μιας και το ανεφερες) πλεον εχω δει οτι δεν πιανει ουτε σε φιδια ουτε σε ποντικια.μαλλον παραπονηρεψαν τα ατιμα .
ακομα ριχνουν αλλα δεν κανει τιποτα.
ραμπο και ετσι φαση.. και αεροβολο μαζι σναιπερας με λειζερακι κολλημενο με ταινια..γι'αυτο ειμαι της σχολης "βρισκεις τη φωλιά και ριχνεις ναπαλμ" γιατι αν αυξηθει ο πληθυσμός και δεν τον προλάβεις... μετακόμισε!
ασε γιατι ειναι και σε μονιμο οιστρο τα σιχαμένα!ραμπο και ετσι φαση.. και αεροβολο μαζι σναιπερας με λειζερακι κολλημενο με ταινια..
επειχειρηση <<τα ρατ τα τα>>
μη ξεμεινει και κανενα ζευγαρακι της αγιας παρασκευης γιατι μετα ξανα μια απο τα ιδια..