Αρνάκι με μένα καρχαρίας με τη κοπέλα μ

Mariosgs

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2017
1.465
1.599
31
Λοιπόν...έχω ένα γ.π τον Δία...το "θέμα" που αντιμετωπίζω έχει να κάνει με τη κοπέλα μ...δε ξέρω αν την λατρεύει ή αν τη μισεί... Αστειεύομαι για το τελευταίο...Ο Δίας ήταν δαγκανιαρικο κουτάβι..πλέον έχει ηρεμήσει αρκετά...εμένα δε με δαγκωνει σχεδόν ποτέ πλέον...κ ακόμα κ αν το κάνει καταλάθος σταματάει κ με γλύφει άμεσα...με τη κοπέλα μ είναι αλλιώς...με το που θα μπει στο δωμάτιο θα κάνει σα τρελός...θα αρχίσει να τη δαγκώνει κλπ...τ ίδιο και όταν ξαπλώνουμε...θα πάει στη πλευρά της θα τη γαυγίζει και θα την δαγκωνει...γενικά την ακούει στη βασική υπακοή.οταν βγαινουν βολτα δεν τραβαει και περιμενει παντα εντολη για να φαει παρολο που ειναι τρομερος φαγανας..

τ κάνουμε??

• Like
Reactions: gsd364546

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Ειναι ασφαλες να υποθεσουμε οτι τον "κανακευει" λιγο παραπάνω?
Κ μεις μια απτα ίδια ημαστε κ η Ηρα δεν ειναι κουταβι,οταν γυρναει λοιπον με παράπονο το ετερο ημισυ κ μου λεει γιατι "εσενα δε σε δαγκωνει ποτε?" Απανταω πολυ απλα γιατι δεν το επιτρεπω κ το ξέρει...

Παιζουμε,κ παιζουμε αγαρμπα,αλλα να με δαγκωσει απαγορευεται,καθετα,τελεσιδικα,χωρις μα μου...αντιθετως το ετερο ημισυ δε μπορει να ειναι σταθερο ουτε καν στο αν θα ανεβει στο κρεβάτι ή όχι...οπότε?

Οπως τα λες,λοιπον,θελει να παιζει μαζι της,μη σου πω βλεπει την ιδια σα παιχνιδι,κ αυτα πρεπει να του τα κοψει με συνοπτικες διαδικασιες (ελπιζω να ειναι πιο σταθερη αποτι ο δικος μου)

Εν ολίγοις,ας του βαλει καμια φωνη,ας τον βαλει καμια τιμωρια,ας του αστραψει κανα χαστουκι (αυτο που λεω παντα ειναι αν με πονεσεις θα σε πονεσω,δεν ειμαι κ λαλακας να καθομαι να τις τρωω) αλλα όχι μετα απο πέντε λεπτα κανακεματα κ γλυκες!

Mariosgs

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2017
1.465
1.599
31
Ειναι ασφαλες να υποθεσουμε οτι τον "κανακευει" λιγο παραπάνω?
Κ μεις μια απτα ίδια ημαστε κ η Ηρα δεν ειναι κουταβι,οταν γυρναει λοιπον με παράπονο το ετερο ημισυ κ μου λεει γιατι "εσενα δε σε δαγκωνει ποτε?" Απανταω πολυ απλα γιατι δεν το επιτρεπω κ το ξέρει...

Παιζουμε,κ παιζουμε αγαρμπα,αλλα να με δαγκωσει απαγορευεται,καθετα,τελεσιδικα,χωρις μα μου...αντιθετως το ετερο ημισυ δε μπορει να ειναι σταθερο ουτε καν στο αν θα ανεβει στο κρεβάτι ή όχι...οπότε?

Οπως τα λες,λοιπον,θελει να παιζει μαζι της,μη σου πω βλεπει την ιδια σα παιχνιδι,κ αυτα πρεπει να του τα κοψει με συνοπτικες διαδικασιες (ελπιζω να ειναι πιο σταθερη αποτι ο δικος μου)

Εν ολίγοις,ας του βαλει καμια φωνη,ας τον βαλει καμια τιμωρια,ας του αστραψει κανα χαστουκι (αυτο που λεω παντα ειναι αν με πονεσεις θα σε πονεσω,δεν ειμαι κ λαλακας να καθομαι να τις τρωω) αλλα όχι μετα απο πέντε λεπτα κανακεματα κ γλυκες!
Γενικά ναι του κάνει πιο πολλές γλυκες...αλλά προσπαθεί και αυτή να είναι αυστηρή..π.χ όταν την δαγκωνει θα τον βγάλει στο μπαλκόνι κλπ... αλλά μόλις μπει μέσα ο Δίας ξεκινάει πάλι

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Απτο "προσπαθει" μεχρι το "επιτυγχανει" χαος...

Κ εφοσον ξεκιναει με το που μπει παλι τα ιδια,προφανως κ η τιμωρια του μπαλκονιου ειτε δεν τον κοφτει,ειτε δεν καταλαβαινει καν οτι προκειται για τιμωρία...
(Εαν το μπαλκονι το χρησιμοποιειτε κ για να αραζετε πχ καθε απογευμα να πινετε καφε,δεν μπορειτε να το χρησιμοποιετε κ για τιμωρια)

Οποτε?

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
Γενικά ναι του κάνει πιο πολλές γλυκες...αλλά προσπαθεί και αυτή να είναι αυστηρή..π.χ όταν την δαγκωνει θα τον βγάλει στο μπαλκόνι κλπ... αλλά μόλις μπει μέσα ο Δίας ξεκινάει πάλι
Κι εγώ θα την δάγκωνα αν μ έβγαζε στο μπαλκόνι...

Δεν γίνεται κάποιος έτσι ηγήτωρ...Ετσι γίνεται δικτάτωρ, με όλες τις συνέπειες της αντιδρασης στην προσπαθεια επιβολής ή της ανατροπής του κάποια στιγμή ακομα κι αν καταφερε προσκαιρα να επιβληθει!

• Like
Reactions: Estranged

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Μέχρι στιγμής δεν ειχαμε εξεγέρσεις...

Ο καλος ο δικτάτορας,
ξέρει ποτε να σφίξει τα λουριά κ ποτε να τα αφησει πιο λασκα....
αλλα οχι,
δεν εχουμε δημοκρατια,
Φυσικά οποιος θελει παραπανω ελευθεριες μπορει παντα (καλοδεχούμενος) να προσπαθησει (επαξια) να τις κερδίσει ( με τις ευχες μου) :)

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.756
48
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Ποσο ειναι τωρα;

Χθες το βραδυ ενα θηλυκο γπ μου θυμισε γιατι δεν τους εχω εμπιστοσυνη. Αυτη λοιπον εχει τη συνηθεια να την πεφτει σε οτι ασχολειται ο ανθρωπος ή οι ανθρωποι της.

Οποιος και να ναι ο λογος. Η λυση ειναι να παρει τα πανω της η φιλη σου και να τον στρωσει. Της εχει παρει τον αερα. Να του κανει ασκησεις οταν τον πιανει τρελα. Κατσε, ξαπλα, μεινε κλπ. Δεν καταλαβαινω τι νοημα εχει το μπαλκονι. Εγω αυτο θα εκανα.

Και οταν ξαπλωνετε ο σκυλος να ναι σε αλλο δωματιο. Δε θα παθει κατι! :)

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
Ο καλος ο δικτάτορας,
ξέρει ποτε να σφίξει τα λουριά κ ποτε να τα αφησει πιο λασκα....
αλλα οχι,
δεν εχουμε δημοκρατια,
Φυσικά οποιος θελει παραπανω ελευθεριες μπορει παντα (καλοδεχούμενος) να προσπαθησει (επαξια) να τις κερδίσει ( με τις ευχες μου) :)

Οχι! Κάνεις λάθος ή δεν γνωριζεις τους όρους. Ο δικτάτωρ, εκτός από...αυστηρός, είναι εκ τοις πράγμασι άδικος!

Που μιλησα εγω για δημοκρατία, ελευθερία, ισότητα και...Σκύλοι όλων των χωρών ενωθήτε;

Για σωστή ηγεσία προς τον διοικούμενο μίλησα!

Last edited:

Mariosgs

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2017
1.465
1.599
31
Ποσο ειναι τωρα;

Χθες το βραδυ ενα θηλυκο γπ μου θυμισε γιατι δεν τους εχω εμπιστοσυνη. Αυτη λοιπον εχει τη συνηθεια να την πεφτει σε οτι ασχολειται ο ανθρωπος ή οι ανθρωποι της.

Οποιος και να ναι ο λογος. Η λυση ειναι να παρει τα πανω της η φιλη σου και να τον στρωσει. Της εχει παρει τον αερα. Να του κανει ασκησεις οταν τον πιανει τρελα. Κατσε, ξαπλα, μεινε κλπ. Δεν καταλαβαινω τι νοημα εχει το μπαλκονι. Εγω αυτο θα εκανα.

Και οταν ξαπλωνετε ο σκυλος να ναι σε αλλο δωματιο. Δε θα παθει κατι! :)
Είναι 6,5 μηνών...Το μπαλκόνι έχει το νόημα ότι τον απομονώνεις από την αγέλη του...Να κοιμάται σε άλλο δωμάτιο δε το θέλω...

Mariosgs

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2017
1.465
1.599
31
Απτο "προσπαθει" μεχρι το "επιτυγχανει" χαος...

Κ εφοσον ξεκιναει με το που μπει παλι τα ιδια,προφανως κ η τιμωρια του μπαλκονιου ειτε δεν τον κοφτει,ειτε δεν καταλαβαινει καν οτι προκειται για τιμωρία...
(Εαν το μπαλκονι το χρησιμοποιειτε κ για να αραζετε πχ καθε απογευμα να πινετε καφε,δεν μπορειτε να το χρησιμοποιετε κ για τιμωρια)

Οποτε?
Μάλλον δε το καταλαβαίνει σα τιμωρία...αλλά καφέ δε πίνουμε εκεί..δε το χρησιμοποιουνε γενικά... έχουμε αυλή...

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Ο όρος δικτατορία με την σύγχρονη χρήση της αναφέρεται στην απόλυτη εξουσία ενός ηγέτη (δικτάτορα) ή ομάδας που κυβερνά χωρίς να περιορίζεται από τους νόμους, το σύνταγμα, ή άλλους κοινωνικούς και πολιτικούς παράγοντες του κράτους. Κύριο χαρακτηριστικό της δικτατορίας είναι η συγκέντρωση της εκτελεστικής και της νομοθετικής εξουσίας στο πρόσωπο του δικτάτορα, η οποία συνδυάζεται και με έλεγχο επί της δικαστικής εξουσίας.

:):):):):)

Εγω ειμαι ακριβοδικαιος δικτάτορας (το αδικο δε το μπορω :X3: )

Μάριε,καλε μου,κανε κανα ιδιαιτερο στην κοπελα σου για το πως επιβάλλουμε τον "νομο"...
τι σοι μπα...
εεεεε :censored:
αστυνομικος εισαι?:p:D:X3::ROFLMAO::LOL:

• Like
Reactions: Mariosgs

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.564
μαριος
.πλέον έχει ηρεμήσει αρκετά...εμένα δε με δαγκωνει σχεδόν ποτέ πλέον...
μαρια ηρα
Μάριε,καλε μου,κανε κανα ιδιαιτερο στην κοπελα σου για το πως επιβάλλουμε τον "νομο"..

μαριε καποτε κατι σου ειχα πει αν θυμασαι....για ξαναψαξτο απο την αρχη.

• Like
Reactions: Mariosgs

Mariosgs

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2017
1.465
1.599
31
μαριος
.πλέον έχει ηρεμήσει αρκετά...εμένα δε με δαγκωνει σχεδόν ποτέ πλέον...
μαρια ηρα
Μάριε,καλε μου,κανε κανα ιδιαιτερο στην κοπελα σου για το πως επιβάλλουμε τον "νομο"..

μαριε καποτε κατι σου ειχα πει αν θυμασαι....για ξαναψαξτο απο την αρχη.
Τάσο θυμάμαι...περί διόρθωσης κλπ...απλά αν θες ανέλυσε το και εδώ...όχι μόνο για μένα (ούτε για τη φουκαριαρα τη μάνα μ) αλλά για τον οποιοδήποτε άλλο αντιμετωπίζει παρόμοια προβλήματα στο μέλλον..

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.361
8.175
Τα ιδια εκανε και ο δικος μου...σε εμενα ηταν ενταξει ουτε αμυχη, τον φιλο μου τον ξεσκιζε σε δαγκωματα, γρατζουνιες κ.τ.λ Αλλα εκανε αρκετες βλακειες και τα ηθελε ας το πουμε....

Σε γενικες γραμμες δεν ειχε πολλη σταθεροτητα απεναντι στο τοτε κουταβι και δεν ειχε καθολου πυγμη στο να τον βαλει στη θεση του, περισσοτερο τον επιβραβευε παρα τιμωρουσε με τον τροπο που πασχιζε να του επιβληθει. Χρονικα ηταν λανθασμενες οι στιγμες και οι ανιδρασεις του, το μπερδευε το κουταβι. Στο παιχνιδι δεν ειχε ορια, τα δαγκωματα μια τον αφηνε μετα εκνευριζοταν, στο καναπε μια τον ανεβαζε μια τον εσπρωχνε. Με λιγα λογια ο μικρος τον αντιμετωπιζε συντομως ως τον προσωπικο του κλοουν, ηρθε ο κυριος να παιξουμε και αποψε. Φαινομενικα σε χαζομαρες τον υπακουε και φαινονταν οκ, αλλα στη λεπτομερεια χανοταν η μπαλα, εβλεπα οτι ηταν μια φουσκα. Φοβομουν επισης οτι ο,τι εχτιζα την ημερα οσον αφορα το να μαθει 2-3 πραγματα το κουταβι το βραδυ γκρεμιζοταν , σα το γεφυρι της αρτας ενα πραγμα ....

Εν τελει απλα βεβαιωσα μια υποψια που ειχα οτι γκρεμλιν ειχε απλα διορατικοτητα και προσπαθουσε εμεσως πλην σαφως να μου πει οτι δεν μου ταίριαζε ο φιλος...:LOL: (ενταξει δεν ειναι λυση για ολους αχαχαχχα)

gsd364546

Well-Known Member
2 Αυγούστου 2016
382
288
31
Λοιπόν...έχω ένα γ.π τον Δία...το "θέμα" που αντιμετωπίζω έχει να κάνει με τη κοπέλα μ...δε ξέρω αν την λατρεύει ή αν τη μισεί... Αστειεύομαι για το τελευταίο...Ο Δίας ήταν δαγκανιαρικο κουτάβι..πλέον έχει ηρεμήσει αρκετά...εμένα δε με δαγκωνει σχεδόν ποτέ πλέον...κ ακόμα κ αν το κάνει καταλάθος σταματάει κ με γλύφει άμεσα...με τη κοπέλα μ είναι αλλιώς...με το που θα μπει στο δωμάτιο θα κάνει σα τρελός...θα αρχίσει να τη δαγκώνει κλπ...τ ίδιο και όταν ξαπλώνουμε...θα πάει στη πλευρά της θα τη γαυγίζει και θα την δαγκωνει...γενικά την ακούει στη βασική υπακοή.οταν βγαινουν βολτα δεν τραβαει και περιμενει παντα εντολη για να φαει παρολο που ειναι τρομερος φαγανας..

τ κάνουμε??
Χαχα και μας το ιδιο. Ισως ηταν ποιο χαλαρη μ αυτο απ οτι εσυ.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Η συμβουλή μου:

Άλλαξε ρουτίνα!

Κομμένη η επαφή του σκύλου με την κοπέλα σου εντός σπιτιού ή τουλάχιστον απέφευγε να δημιουργείτε καταστάσεις στις οποίες φαίνεται ότι ο σκύλος θα αναπτύξει την συμπεριφορά αυτή!

Μάθε την να πουσάρει και να δουλεύει τον σκύλο στην βόλτα(ουδέτερο περιβάλλον) και μόνο εκεί μέχρι να μεστώσει το μυαλουδάκι του!

Οι ψευτοδιορθώσεις αυτές που κάνετε είναι ανούσιες για το ζώο!

Είστε ιδιοκτήτες 2 ταχυτήτων εντός του ίδιου χώρου!

Ο σκύλος τεστάρει που τον παίρνει! Αν είναι και στην εφηβεία ακόμη χειρότερα! Έχει βρει την κοπέλα σου ως μέσω να τεστάρει τα δικά σου όρια! Δεν ξέρω τι σκύλος είναι αλλά πρόσεχε σε ενδεχόμενη διόρθωση δική σου να αντέξεις πιθανή διόρθωση από αυτόν(δυσμενές σενάριο)!

• Like
Reactions: l.Kyveli

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Εν τελει απλα βεβαιωσα μια υποψια που ειχα οτι γκρεμλιν ειχε απλα διορατικοτητα και προσπαθουσε εμεσως πλην σαφως να μου πει οτι δεν μου ταίριαζε ο φιλος...:LOL: (ενταξει δεν ειναι λυση για ολους αχαχαχχα)
:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Ξερεις που εκανες το λάθος εε?
Δεν τον εκπαιδευσες μανα μ'...

Τους αντρες πρεπει να τους εκπαιδευουμε,ειναι πολυ πολυ χειροτεροι απο τα κουταβια κ ορισμενοι κουτορνιθια σκετα...αλλα με μπολικη επιμονη,περίσσια υπομονη,εε κ λιγη αγαπη (οχι πολυ,γιατι παίρνουν κ αερα τα μυαλα τους) θεωρω θα εχεις ενα καλο (ανεκτο) αποτέλεσμα :X3:

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.361
8.175
:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Ξερεις που εκανες το λάθος εε?
Δεν τον εκπαιδευσες μανα μ'...

Τους αντρες πρεπει να τους εκπαιδευουμε,ειναι πολυ πολυ χειροτεροι απο τα κουταβια κ ορισμενοι κουτορνιθια σκετα...αλλα με μπολικη επιμονη,περίσσια υπομονη,εε κ λιγη αγαπη (οχι πολυ,γιατι παίρνουν κ αερα τα μυαλα τους) θεωρω θα εχεις ενα καλο (ανεκτο) αποτέλεσμα :X3:
οφ τοπικ εντελως

Μονο το γκρεμλιν θελει εκπαιδευση που θα μεινει μονιμα εδω...Οτιδηποτε αλλο εχει καρτα αλλαγης :p

Mariosgs

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2017
1.465
1.599
31
Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια...Γενικά η κοπέλα μ δε μπορώ να πω ότι δεν επιβάλλεται κλπ...γενικά κρατάμε ίδια συμπεριφορά προς το τέρας...Επίσης όταν λέω την δαγκωνει μην φανταστείτε κομμένα χέρια και λοιπά...απλά αρκετές φορές ξεχνιέται και δαγκώνει λίγο ποιο έντονα..Πράγμα το οποίο όμως δε γίνεται κάθε μέρα... Συγγνώμη που δεν απαντάω σε έναν έναν ξεχωριστά αλλά είμαι στη δουλειά...
Πραγματικά εκτιμώ τη βοήθεια σας και προσπαθώ να φιλτράρω τις άποψεις για να δω τι ταιριάζει στη δική μ περίπτωση

Last edited:

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Θα πρέπει ο σκύλος να μάθει να δουλεύει και με τους δύο σε όλο το φάσμα σας!

Και στην επιβράβευση και στην διόρθωση και στην γενικότερη στάση μέσα στη μέρα!

Το mouthing και γενικά το «στοματάκι» είναι και θέμα σκύλου!
Πολλά σκυλιά ακόμα και ενήλικα με απροβλημάτιστο τον υπόλοιπο χαρακτήρα τους χρησιμοποιούν το στοματάκι τους...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν