Xαχαχα,μεγάλο γκάζι η μικρή mareco μιλάμε για 2 κλόουν με τη μικρή να έχει το Chuck Noris μέσα της!Ευτυχώς που έχεις την μεγάλη, να εκτονώνει την μικρή.
Τι κέρατο είναι αυτό αδελφάκι μου. Το βλέπω, να στο γκρεμίζει το σπίτι
Να την χαίρεσαι. Μεγάλο καραγκιοζάκι μου φαίνεται
Και ελπίζω, οι μεταξύ τους στιγμές να είναι πάντα τέτοιες
Φιλαράκι GRDANE το είχες επισημάνει πολύ καιρό ότι ο συνδιασμός θα είναι ιδανικός και έπεσες διάνα αδερφέ!!καλημερα... καλως την δεχτηκες... ειναι κουκλακι...
παντα ετσι θαναι οι στιγμες....
ντογκο και μποξερ φανταστικος συνδιασμος....
Γεια σου Αμαλία!! Δεν έχω καμία αμφιβολία οτι η Ηρα θα περάσει απο ενταντικό "βελονισμό" της Κάρμα...χαχαχα θα δέσουν σίγουρα αλλα τα καψονάκια της θα τα περάσει η Ηρα!Εχει να φαει δαγκωμα η Ιρα...ολα της τα δοντια η Καρμα πανω της θα τα αλλαξει!
Να εχετε μια υπεροχη ζωη Γιώργο! Οι καλυτερες φιλεναδες θα γίνουν
Γεια σου Ιάκωβε! Ενοείται και άξιζε φιλαράκι!! Εδεσε το γλυκό και για την Ηρα οπότε ειναι διπλή η χαρά!! Νασε καλά αδερφέ και φυσικά η Βellen και ο επιβήτορας για τη κουτάβα μας !Kαλοριζικη Γιωργο και Δωρα !
Να τις χαιρεστε και τις δυο !
Πως το βλεπεις αξιζε η προσμονη ?
Πολλα φιλακια στα κοριτσια....
Nατάσσα σε ευχαριστώ πολύ και τα δικά σου είναι κουκλιά!!!Κούκλα η Κάρμα, την πέτυχα κ στην έκθεση... ;-)
Να τα χαίρεστε κ τα 2 σας τα μωρά!!
Καλησπέρα zafcon_romel! Ναι φίλε έτσι είναι,αν θυμάμαι καλά έχεις και εσύ τον ίδιο "ζευγάρι"?Καλός συνδυασμός, όπως άλλωστε είχαμε πει. Καλή διασκέδαση και καλό κουράγιο!!!
Φιλαράκι τα ρέστα μου,άψογη η "παρέα" σου και το χαρέμι του Αργεντίνου no1.. Να τα χαίρεσαι αδερφέ!!!Όχι ακριβώς ζευγάρι, αλλά μάλλον το τρίο "Stooges". Dogo αρσενικό, 3ων ετών, Boxer θ. 9 και 12 ετών.
Σε ευχαριστω πολυ ! Ειναι οντως το ενα για το αλλο και το βλεπω μερα με τη μερα αυτο...! Η αποφαση ηταν δυσκολη αλλα εβαλα μπροστα το ποσο θελω κουταβια απο τη μπορξερινα και ειπα να μη παρω αρσενικο και τη στειρωσω αν και εγερνα στην αρχη προς τα εκει...τελικα δεν υπαρχει προβλημα λογω διαφορα ηλικιας που εχουν,αν ηταν και τα 2 σε μικρη ηλικια θα ειχαμε πιο πολλα φαγωματα λογω κυριαρχιας. Οποτε συντομα θα μπορω να βαλω μπροστα και τη γεννα πρωτα ο θεος καλα να ναι..!Πανέμορφα!!!!Μεγάλη αδυναμία και τα ντόγκο και τα μπόξερ να σου ζήσουν!!Πως και αποφάσισες όμως να πάρεις και τα 2 θηλυκά?
Άμα ήταν αντίθετου φύλου δεν θα ήταν και πιο εύκολη η συμβίωση μεταξύ τους?ή δεν έχει σχέση?
Πως τα φερνει ο καιρος ε?? Kατατοπιστικοτατο το slide photo χεχε,εχεις φοβερο παρεακι Σταυρο!View attachment 21821View attachment 21823View attachment 21822μια και μιλαμε για boxer και dogo,bruno & ramon το πριν και το μετα...