φιλε κ εγω εχω ακριβως το ιδιο προβλημα . του δινω βεβαια ρογιαλ κανιν ανταλτ κ ενω παντα το ετρωγε ολο τωρα τελευται με το ζορι.Το τσουβάλι λήγει το 2013 και η μόνη διαφορά με τα προηγούμενα είναι ότι μύριζε λιγότερο έντονα. Όσες τροφές δοκίμασα να δώσω στον μικρό (arden, orijen) και τις έτρωγε πάντα με όρεξη του δημιουργούσαν προβλήματα. Με τη RC και έτρωγε και δεν είχε άλλα προβλήματα. Δεν ξέρω και δεν γνωρίζω άλλη καλή για να του δώσω ούτε μπορώ να πειραματιστώ πάνω στον σκύλο μέχρι να βρεθεί η κατάλληλη. Και αν υποθέσουμε ότι οι σωστές μεταβάσεις από τροφή σε τροφή θέλουν περίπου 20 ημέρες έτσι και συνεχιστεί το φαινόμενο της αφαγίας θα έχω πολύ μεγαλύτερο πρόβλημα.
Κατά τα λοιπά, δοκίμασε με λίγο τυράκι/ζαμπονάκι ή ότι άλλο λαχταριστό έχεις πρόχειρο, να δεις αν ανταποκρίνεται.
Είναι ένα τεστάκι που θα χρειαστεί να αναφέρεις στον γιατρό. Για την ακρίβεια, κατά την γνώμη μου, αν δεις και ανταποκρίνεται, τότε δεν χρειάζεται καν γιατρός. Είναι απλώς κουταβοκόλπα. Υπάρχουν και μέρες, που δεν έχουν κέφια. Οπως κι εμείς. Δοκίμασες να νοστιμέψεις λίγο την ξηρά του; Ισα για να πάρει μπρος; Κι αυτό, μόνο και μόνο, επειδή είναι μικρός. Αλλιώς, θα σου έλεγα να τον αφήσεις νηστικό και όποτε φάει.
Αφού βεβαίως, δεν υπάρχουν άλλα συμπτώματα...
παιδια κατι πρεπει να παιζει με την RC , πηρα καινουργιο σακι maxi junior και εχω το ιδιο προβλημα, βασικα βρωμαει και πολυ εντονα ψαρι η τροφηφιλε κ εγω εχω ακριβως το ιδιο προβλημα . του δινω βεβαια ρογιαλ κανιν ανταλτ κ ενω παντα το ετρωγε ολο τωρα τελευται με το ζορι.
υποψιαζομουν μηπως εχουν αλλαξει κατι στην τροφη... κ τωρα διαβασα κ το δικο σου κ μπηκαν ψιλοι στα αυτια μου.
δοκιμασε να ανακατεψεις μια φετα ζαμπονακι μεσα σε μικρα κομματακια να δεις αν το καθαριζει το πιατο
Σοβαρα? η Exigent υπηρχε σε κωδικο για δυστροπες γατες...την εβγαλαν και για σκυλους? θα το δω...Και εμένα κάποια στιγμή εκοψε την RC και μετά την Arden!
Είδα οτι βγήκε ένας νέος κωδικός RC που λέγεται Exigent!
Είναι γεμιστή με κοτόπουλο στο εσωτερικό και ευτυχώς την τρώει!
Κάνει για σκυλάκια μέχρι 10 κιλά αλλά η τιμή είναι αρκετά τσουχτερή!
23ε τα 2 κιλά!
Ναι ναι βγήκε!Σοβαρα? η Exigent υπηρχε σε κωδικο για δυστροπες γατες...την εβγαλαν και για σκυλους? θα το δω...
δεν μας κανει η τροφη αυτη....ειναι 13 κιλα η δικη μου.....με αλλες διατροφικες αναγκες....ναι...εχουμε θεμα με τη σκετη κροκετα και τη μονοφαγια...της βαζω μια κουταλιτσα κονσερβα και την τρωει μια χαρα....Ναι ναι βγήκε!
Και εγώ από το περιοδικό "Σκύλος και γάτα" το έμαθα!
Έχετε και εσείς θεματάκια με το φαγητό σας?