Απώλεια όρεξης!

καλησπερα!! η σιντρα μου ειναι 14 μηνων αλλα εχει αρχισει τις απεργιεσ πεινασ. ενω ψιλοτρωει μαγειρευτο,την ξηρα τροφη δεν την αγγιζει, παρα μονο ανακατεμενη με κατι αλλο, ή αν μεινει κανα 2 μερεσ χωρισ φαι! τι να κανω??:eek:

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ο τίτλος άλλαξε για να είναι πιο περιγραφικός του θέματος.

Last edited by a moderator:

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Να την αφήσεις όντως κανά 2 μέρες χωρίς φαί! Ακούγεται κάπως αλλά κ μένα η δική μου είναι σε κοντινή ηλικία κ κάνει τα ίδια. Οταν την άφησα 2 μέρες νηστική, τις ριμαξε! Από τότε ακόμα κ αν μου το παίξει δύσκολη την ώρα του φαγητού, αν δεν υποκύψω να της δώσω κάτι άλλο ενδιάμεσα την ακούω το βράδυ που πάει τάχα κρυφά στην κουζίνα κ κάνει κρίτσι-κρίτσι. Το σκασμένο! Τεστ σου κάνει.

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Ετσι λέω εγώ! ;) Μπορείς να μπεις στην διαδικασία να της αλλάξεις τροφή μήπως βαρέθηκε την παλιά, αλλά ναι πιστεύω ότι σου κάνει ότι μου έκανε η δική μου. Το πήρα απόφαση ότι αν το παίζει δύσκολη θα φάει το βράδυ. Κ αν θέλει. Εγώ δν αποφασίζω? :p

σωστα!! ειχα αλλαξει παλιοτερα σκυλοτροφη γιατι την ειχε βαρεθει, επισησ κ τον ιουνιο που ηρθε η πρωτη περιοδοσ δεν ειχαμε ορεξη,αλλα μετα ετρωγε κ μενα απο τη λαιμαργια!! τωρα παλι τα ιδια! θα ακολουθησω τη συμβουλη σου,να δω

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Αν θες το σκυλί να τρώει ξηρά καλό είναι να αποφεύγεις το μαγιρευτό γιατί θα το συνηθήσει.

Βοηθάει αν τον πας μια βόλτα και τον ταίσεις όταν γυρίσετε. Δεν μου έχει τύχει σκυλί να μη τρώει αλλά φαντάζομαι ότι αν τον κουράσεις και πεινάσει θα φάει και πέτρες :D

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Eγώ BigBilly έχω ένα Τζακ Ράσελ. Για να πεις ότι έρχεται στα ίσα της, θέλει 2 ώρες παιχνίδι την ημέρα, χώρια οι μικρότερες βόλτες για πιπι-κακά κ οι τρεχάλες στο σαλόνι. Μετά από όλα αυτά, θα περίμενες να ψωμολυσσάει το άτιμο! Ε αν της κατσικωθεί, δν θα φάει κροκέτα. Πάει, την μυρίζει, την ανακατεύει στα μεγάλα κέφια κ την αφήνει. Μόνο αν την αφήσω όλη μέρα κ βεβαιωθεί ότι δν έχει κτ αλλο -όχι απαραίτητα μαγειρευτό. Μπορεί ναναι κ κονσερβα που την τρώει πιο εύκολα- θα πάει να φάει κ όταν εγώ πάω για ύπνο για να μην την δω. Δν το κάνει πάντα, αλλά όταν το κάνει απλά αλλάζω την ώρα φαγητού κ της το αφήνω κάτω αργά για να νομίζει ότι της πέρασε, αλλά μου περνάει κ μένα γτ τελικά τρώει αυτό που θέλω εγω. Πολύ πεισματάρικα σκυλιά! Μπορεί το ίδιο να είναι κ η Σίντρα...

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Αν εχεις προσεξει και άλλα «συμπτωματα» εκτος από την ανορεξία, όπως να μην εχει ιδιαιτερη διαθεση για βολτα, να είναι γενικως πεσμενη, να κουραζεται ευκολα, κλπ, καλο είναι να πας μια βολτα στον κτηνιατρο και ισως να κανετε και γενικες εξετασεις.
Εφοσον ειχε περιοδο τον Ιουνιο, τωρα μαλλον δεν εχει «προεόρτια» περιοδου.

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Οχι κακό δν κάνει Scarlett μου αλλά εγώ τουλάχιστον αν βάλω μαγειρευτό -οτιδήποτε, κρεατάκι, σαρδελίτσα, όχι γαλακτοκομικά γτ έχουμε κολλίτιδα όμως- μαζί, θα κάτσει να το ξεχωρίσει τι θα φάει, κάνοντας τα όλα λίμπα στην προσπάθεια! Κ δν θα χορτάσει κιόλας με την ποσότητα που θα βρει. Δν μπορώ να την κοροιδέψω την ρουφιάνα! Ε και αφού πρέπει να φάει κυρίως κροκέτα γτ έτσι κρατήσαμε τα δόντια μας τέλεια ως τώρα, την πιέζω λιγουλάκι. Στην αρχή ένιωθα άσχημα αλλά με αρκετά γεύματα κροκέτας την εβδομάδα κ στικάκια, κοντεύει 2 χρονών κ πέτρα δν έχει. Θα μου πεις γτ της έδωσες μαγειρευτό τότε κ την κακόμαθες... Αδυναμία δική μου να αντισταθώ όχι στα παρακάλια -δεν κάνει τέτοια- αλλά σε εκείνο το καρμίρικο βλέμμα ότι εσύ τρως νοστιμιές κ μένα με έχεις με παλιομπισκότα!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog