Θοδωρή, να σου ζητήσω την κατανόησή σου, για να γράψω λίγο επί του θέματος, όπως εξελίχθηκε, απλά για να μη φανεί ότι ο (ομολογουμένως ευγενέστατος και καταρτισμένος) krisai έβγαλε "φωνή βοώντος εν τη ερήμω"
Αγαπητέ
krisai,
Ευχαριστώ για την ενημέρωσή σου. Χτες βράδυ δεν απάντησα (κοινώς, το βούλωσα) και κάθησα να (ξανα)διαβάσω διάφορα δικά μου βιβλία κλπ.
Είσαι σωστός, κατά μείζονα λόγο, ανάλογα με τη "σχολή" βιβλιογραφίας που έχεις χρησιμοποιήσει. Με καλύπτεις σε μεγάλο βαθμό και, αν ...παραδεχτείς ότι το ποσοστό "αίματος" στο σύγχρονο old english mastiff είναι παραπάνω από 1 σταγόνα, δηλαδή γύρω στο 40%, θα τα ...βρούμε, τελικά, δεν θα τα χαλάσουμε.
Είναι ωραίο θέμα (καταλαβαίνεις τις ...αδυναμίες μου, φαντάζομαι) και θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε, κάποια στιγμή, σε νέο θέμα ή σε κάποιο που θα βρούμε ότι ταιριάζει...
Υ.Γ. Επειδή με έχεις "διαγνώσει", δικαίως μου σύστησες να αγοράσω το σχετικό βιβλίο. Ολη τη βιβλιογραφία που χρησιμοποιώ, πάντοτε την
αγοράζω. Και τα βιβλία του Συνταγματάρχη Hancock τα είχα ψάξει από πέρισυ και τελευταία μου έχει υποσχεθεί ο φίλος
Teobullmastiff να με βοηθήσει να τα βρω.