Μερικοί το αναφέρουν στη σελίδα του εκτροφείου τους, άλλοι δεν το αναφέρουν.Υπαρχουν μηπως και τα αντιστοιχα υψος-βαρος για καθε σκυλο?
παππους του δικου μου σκυλου...μοιαζουν κιολας λιγο....O Dante
Καλε αυτος ειναι ιδιος με μπουλμαστιφ. Εχω δει κανε κορσο με κατω τα αυτια αλλα δεν ηταν ετσιAiace del rosso malpelo
Είναι και το χρώμα νομίζω που παίζει ρόλο (τα περισσότερα κάνε κόρσο είναι μαύρα, γκρι/μπλε ή τιγρέ ενώ αντιθέτως το συγκεκριμένο χρώμα το βλέπουμε συχνά σε μπουλμαστίφ). Πάντως αν είχε κομμένα αυτιά σίγουρα δε θα μας φαινόταν τόση η ομοιότητα.Καλε αυτος ειναι ιδιος με μπουλμαστιφ. Εχω δει κανε κορσο με κατω τα αυτια αλλα δεν ηταν ετσι
Αναμενόμενο το σχόλιό σου.Καλε αυτος ειναι ιδιος με μπουλμαστιφ.
Στο κόκκαλο δεν συμφωνώ. Ανάλογα που θα κοιτάξεις. Και για τα bullmastiff ισχύει αυτό και για τα cane corso.Η διαφορα ειναι στο κοκκαλο και στην διαπλαση.
Αν ηταν θηλυκο , καλλιστα θα το ελεγες bullmastiff.
Συμφωνώ ότι τα cane corso έχουν πιο αθλητικό σώμα, αλλά στο κόκκαλο υπάρχει αισθητή διάφορα.Στο κόκκαλο δεν συμφωνώ. Ανάλογα που θα κοιτάξεις. Και για τα bullmastiff ισχύει αυτό και για τα cane corso.
Άποψή μου είναι αυτή
Η διαφορά είναι στο ότι το cane corso έχει πιο αθλητικό σώμα.
Σε αυτή την φωτο δείχνει εντελώς διαφορετικός σκύλος από την προηγούμενη. Ωστόσο δεν μου αρέσει , δεν είναι το cane corso που θα επελεγα.
Aiace del rosso malpelo
67cm , 60kg
Ναι, αλλά τα σκουρόχρωμα φαίνονται πιο ''κακά''.παντως τα ανοιχτοχρωμα σκυλια ,δειχνουν πολυ πιο τουμπανα,
ο leone εχει ενα βλεμμα....
Σε αυτή είναι 3 χρονών, στις προηγούμενες ήταν 2.Σε αυτή την φωτο δείχνει εντελώς διαφορετικός σκύλος από την προηγούμενη. Ωστόσο δεν μου αρέσει , δεν είναι το cane corso που θα επελεγα.
Εγω ακομα επιμενω Αν δεις μεχρι και τις ζαρες στο μετωπο ιδιες τις εχουνε. Η μονη διαφορα που βλεπω ειναι στα ματια αλλα πιστευω σιγουρα και καποιο μπουλμαστιφ θα εχει λιγο πιο τραβιχτα ματια προς τα κατω. Το σωμα μου θυμιζει κι αυτο μπουλμαστιφ. Εχω δει ανοιχτοχρωμα κανε κορσο οπως Λεονε που ειναι κουκλος ή ο Genesiosteewe που εβαλα (και ειναι απλα τελειος). Αν και μετα απο πολυ ωρα που το κοιταω οντως καταλαβαινω τις διαφορες.Αναμενόμενο το σχόλιό σου.
Όντως φέρνει λίγο (εξάλλου είναι και πρώτα ξαδέρφια), αλλά διαφέρουν και στο κεφάλι και στο σώμα. Είναι και το χρώμα που σε παραπέμπει σε bullmastiff.
Για παράδειγμα, με αυτό το bullmastiff ( http://3.bp.blogspot.com/-itx2BS-zzSc/T7P1LJfAkWI/AAAAAAAAALQ/CSxiMN8HviY/s400/Bullmastiff-11.jpg ) έχουν αρκετές διαφορές.