Από πού κρατά η σκούφια του;

Evan7783

Member
26 Μαρτίου 2011
23
0
ΝΙΚΑΙΑ Ή TΡΙΚΑΛΑ
ΗΡΑ 15..jpg ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΗΜΙΑΙΜΟ -ΟΝΟΜΑΤΙ ΗΡΑ- ΑΡΑΓΕ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΑΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 2 ΜΗΝΩΝ ΕΧΕΙ ΒΑΡΟΣ 2.7 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΥΨΟΣ 3Ο ΕΚΑΤΟΣΤΑ ???!!! :confused::):confused:ΗΡΑ 12..jpg

christos1976

Active Member
26 Φεβρουαρίου 2011
34
0
δεν γνωριζω να σου απαντησω στα ερωτηματα σου...αλλα ειναι φ α τ σ α η ήρα σου!!! ;-)

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Τι σημασία έχει τώρα απο που κρατάει η σκούφια του ..είναι γλυκύτατη σκυλίτσα. Δική σου είναι ?

Evan7783

Member
26 Μαρτίου 2011
23
0
ΝΙΚΑΙΑ Ή TΡΙΚΑΛΑ
Κάποιος ασυνείδητος την πέταξε σ ένα κάδο μαζί με αλλα 5... μια κοπέλα τα μάζεψε στο σπίτι της και κράτησε κι ένα... εγώ απέκτησα την Ήρα και τα υπόλοιπα 4 δόθηκαν επίσης για υιοθέσια !!! Η απορία μου περι καταγωγής και μεγέθους ήταν απλά απο περιέργεια !!! Ευχαριστώ για τον χρόνο και τις απαντήσεις σας !!!

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Είναι απίστευτη γλύκα ! :D Να σου ζήσει, και να είσαι καλά που την υιοθέτησες ! :):)
Μικρόσωμη πάντως δεν θα γίνει ... :D

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Evan7783 είναι 30 πόντους στο ύψος με το κεφάλι ή ως το ακροώμιο? Αν είναι ακροώμιο, μεσαία προς το μεγαλούτσικη την κόβω να γίνεται, γύρω στα 25 μπορεί και 30 κιλάκια, αλλά λυγερή.

Evan7783

Member
26 Μαρτίου 2011
23
0
ΝΙΚΑΙΑ Ή TΡΙΚΑΛΑ
Evan7783 είναι 30 πόντους στο ύψος με το κεφάλι ή ως το ακροώμιο? Αν είναι ακροώμιο, μεσαία προς το μεγαλούτσικη την κόβω να γίνεται, γύρω στα 25 μπορεί και 30 κιλάκια, αλλά λυγερή.
Το ύψος είναι στο ακρώμιο... περίπου 29-30 εκατοστά... θα δούμε πόσο θα γίνει τελικά η μικρή !!! Σ ευχαριστώ πάντως !!!

Evan7783

Member
26 Μαρτίου 2011
23
0
ΝΙΚΑΙΑ Ή TΡΙΚΑΛΑ
Είναι απίστευτη γλύκα ! :D Να σου ζήσει, και να είσαι καλά που την υιοθέτησες ! :):)
Μικρόσωμη πάντως δεν θα γίνει ... :D
Είμαι πλέον πεπεισμένος οτι δε θα γίνει μικρόσωμη... υγιής να είναι κι ας γίνει όπως θέλει !!! Σ ευχαριιστούμε πάντως για τα καλά σου λόγια !!!

lia8530

New Member
28 Μαρτίου 2011
1
0
Κάποιος ασυνείδητος την πέταξε σ ένα κάδο μαζί με αλλα 5... μια κοπέλα τα μάζεψε στο σπίτι της και κράτησε κι ένα... εγώ απέκτησα την Ήρα και τα υπόλοιπα 4 δόθηκαν επίσης για υιοθέσια !!! Η απορία μου περι καταγωγής και μεγέθους ήταν απλά απο περιέργεια !!! Ευχαριστώ για τον χρόνο και τις απαντήσεις σας !!!
telika sthn poreia tha mathoume gia thn hra mas!!kala na einai k na thn vlepoume na megalwnei! elpizw oxi para polu :)