Είναι πάρα πολύ ωραίο!!Μπράβο σας που το μαζέψατε
Γλυκάκι είναι![]()
Είναι πάρα πολύ ωραίο!!Μπράβο σας που το μαζέψατε
Γλυκάκι είναι![]()
Κι εγώ πάντα ήθελα και γάτα, αλλά έχουμε αλλεργία, και έντονη! Κατέληξε να αποκτήσει η αδερφή μου που δεν τις ήθελε καν!! Για να πάω σπίτι της τώρα, απαραιτήτως παίρνω αντιισταμινικά!Πω ρε γμτ. Σας νιωθω. Και γω εχω αλλεργια στις γατες και ζηλευω πολυ τους φιλους που εχουν γατοσκυλα.
Μπάνιο κανονικό, με σαμπουάν, τον κάνουμε ανά 3-4 μήνες, όχι πιο συχνά (εκτός κι αν πάει και κυλιστεί πουθενά και γίνει χάλια). Μετά την θάλασσα πχ τον κάνουμε μόνο με νερό, ίσα για να φύγει το αλάτι. Ενδιάμεσα τον ψεκάζω που και που με μηλόξυδο αραιωμένο και τον τρίβω με πετσέτα. Επίσης τρώει έτοιμη barf, ίσως να παίζει και αυτό κάποιο ρόλο. Είναι όντως απαλό και γυαλιστερό το τριχωμά του, ίσως να είναι από φυσικού του, να μην παίζει τόσο ρόλο η "περιποίηση" που του κάνουμε...Επίσης μου άρεσε πολύ το τρίχωμα του και στις φωτογραφίες φαίνεται πολύ καθαρό και λαμπερό κάνεις κάτι συγκεκριμένο πχ συχνό λούσιμο μόνο με νερό ή μηλοξιδο ή κάτι τετοιο και είναι τόσο λευκό ,καθαρό και λαμπερό?
μην αγχωνεσαι Αμπου, η βρωμια ειναι ωραιο πράγμα! Εγω το λαμπερο γκρεμλιν εχω να κανω μπανιο απο τον ιουλιο του 17Και να συμπληρώσω, ότι το μπάνιο που του κάνουμε στους 3-4 μήνες είναι γιατί κάποια στιγμή πάει και κυλιέται σε λάσπες, αν δεν κυλιόταν μπορεί να καθυστερούσαμε κι άλλο να τον κάνουμε.
Χαχαχα είσαι τυχερός εσύ Μπάτμαν!! Είσαι μαύρος!! Εγώ μετά από κάτι μήνες αρχίζω και παίρνω μια μπεζοκαφετί απόχρωση... και είναι και κάποιες λάσπες και βρωμιές (ή πρασινίλες από φρεσκοκουρεμένο χορτάρι) που ακόμα και με το μπάνιο φεύγουν δύσκολα από το όμορφο λευκό μου τρίχωμα!!μην αγχωνεσαι Αμπου, η βρωμια ειναι ωραιο πράγμα! Εγω το λαμπερο γκρεμλιν εχω να κανω μπανιο απο τον ιουλιο του 17
Ειμαστε ομορφοπαιδα και εχουμε καλα γονιδια![]()
Ναι το ευχαριστιέται πολύ όταν σκάβει και μετά κυλιέται μέσα στη λακκούβα τουτι ωραιο και χαρουμενο μουργακι![]()
Ρε παιδιά τι πλαΖμα είναι αυτό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!