Από Κατασκευαστική εταιρεία

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Ο Τσιανάκας δεν έχει καλή ποιότητα, αν το πάρεις βάλε άλλα τόσα στομυαλό σου να γίνει κλουβί και εμφάνιση ...
Δεν υπάρχει αγορά ... αυτό θεώρησέ το ώς δεδομένο.
Αν πάς για 10 το χρόνο maximum ...

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
σκελετός ίσως να μην χρειάζεται
συνδέεις τα πάνελ εξωτερικά με γαλβανισμένη λαμαρινογωνιά και τα φορτία τα παίρνουν τα ίδια τα πάνελ-που έτσι κι αλλιώς τα φορτία είναι ελάχιστα

pethomes

Member
21 Δεκεμβρίου 2010
18
0
Ηράκλειο Κρήτης
www.pethomes.gr
Ευχαριστώ για τα σχόλια παιδιά. Σχετικά με τα κλουβιά για σκύλους και εγώ δεν νομίζω ότι υπάρχει αγορά, αλλά ίσως κάποιοι θέλουν παρόμοιες κατασκευές για κουνέλια ή άλλα ζώα και γι αυτό λέμε να το έχουμε απλά σαν επιλογή.

Εχεις δίκιο κοκόνι ότι αν είναι μικρή η διάσταση δεν είναι απαραίτητος ο σκελετός. Γίνεται μάλιστα να γυρίσεις και το ίδιο το πάνελ καμπύλη και να είναι και πιο όμορφο και σταθερό. Η γαλβανιζέ λαμαρίνα στην γωνιά θα του χαλάει λίγο την εμφάνιση.
Πάντως ο σκελετός σου δίνει άλλη αντοχή και άλλες κατασκευαστικές δυνατότητες.

PETHOMES - Θερμομονωτικά σπίτια για σκύλους και κατοικίδια

Sophiaouda

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2008
1.325
8
Φθινοπωρο
Καλως ηρθες
ειχα παει πριν λιγες μερες το Λεροη Μερλιν και ειχε ενα τετοιο σπιτακι,
το μεγεθος που ειχε μμμμ μεσαιο θα το ελεγα και κοστιζε γυρο στα 300,00.
Τα χρωματα του ηταν σκουρα και θα ελεγα οτι θυμιζαν γρανιτη και η οροφη του ανοιγε απο πανω

mildecoy

Well-Known Member
14 Φεβρουαρίου 2009
294
3
Βγεθι, Κερατεα
Στο Βελγιο εφιαχνα σπιτια για σκυλους στον Eurojoe με ενα υλικο που εμοιαζε με πανελ αλλα δεν ηταν. Μαλλον απο νομεις πλοιου εμοιαζε το υλικο. Τελως παντων το αποτελεσμα ηταν πολυ καλο και γερο χωρις εσωτερικα στηριγματα και φοβερη μονωση λογω του υλικου. Το κοστος ηταν γυρω στα 150€ αλλα δεν μπορω να βρω το υλικο εδω στην Ελλαδα!!!

pethomes

Member
21 Δεκεμβρίου 2010
18
0
Ηράκλειο Κρήτης
www.pethomes.gr
Ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις σας παιδιά. Σχετικά με τα σπιτάκια του EuroJoe, εννοείς ότι το κόστος των υλικών κατασκευής ήταν 150 EUR ?
μπήκα στο site του eurojoe.be και το είδα.
spitaki eurojoe
Χρησιμοποιεί λέει πλαστικό πάχους 5 cm. Δεν θα έχει καλύτερη μόνωση απο τα πάνελ πολυουρεθάνης , ειδικά στην ζέστη. και απο άποψη αισθητικής δεν μου αρέσει. Με 430 EUR που κοστίζει μπορούμε να προσφέρουμε και αλουμινένιο και ότι θέλουμε.
Εσυ εργαζόσουν εκεί φίλε mildecoy?

PET HOMES Θερμομονωτικά σπίτια σκύλων

stas

Member
8 Νοεμβρίου 2010
6
0
Θα προτεινα να εγκαταστεισετε σε καποια απο τα σπιτακια Φερορμόνη D.A.P.Για να νιωθει ο σκυλος πιο ασφαλης,γιατι ειναι πολλα τα σκυλακια τα οποια δεν μπενουν στα σπιτακια τους βρεξει χιονισει

pethomes

Member
21 Δεκεμβρίου 2010
18
0
Ηράκλειο Κρήτης
www.pethomes.gr
Ενδιαφέρον αυτό το στοιχείο φίλε stas. ¨Ομως εκτιμώ ότι το φαινόμενο αυτό οφείλεται συχνά στο σπιτάκι. Δηλαδή πχ ένα πλαστικό σπιτάκι (Δεν θέλω να γενικεύσω, αλλά αυτά που έχω δει σίγουρα) ειδικά όταν το έχει δει ο ήλιος εκτός του ότι γίνεται φούρνος, βγάζει και μυρωδιά. Αν το σπιτάκι είναι άνετο , δεν βγάζει μυρωδιά και προσφέρει δροσιά τότε ο σκύλος από μόνος του θα το προτιμήσει. Πιστεύω ότι τα δικά μας προϊόντα δεν θα έχουν αυτό το πρόβλημα. Πάντως θα το έχω υπόψιν μου αυτό που είπες και σε ευχαριστώ.

winmobileguru

Member
20 Σεπτεμβρίου 2011
12
0
Βόλος
theoprofil.com
Κυρίες και κύριοι , καλώς σας βρήκα.
Εγώ είμαι φιλοζωος , εχω 4 σκυλια , αλλα η μεγαλη μου καψουρα ειναι οι γατες. Εχω μονο 2 γιατι τις εχω σαν πριγκιποπουλα. Τωρα θα μου πειτε τι δουλεια εχει η αλεπου στο παζαρι? Ο λογος που αποφασισα να γραψω ειναι τα σπιτακια απο πανελ πολυουρεθανης. Η εταιρεια μας μπορει και χτυπαει την κριση στα κόκκαλα. Με τιμη ΜΟΝΟ 120 ευρω (συμπεριλαμβανομενου του ΦΠΑ) αγοραζετε σπιτακι διαστασεων Υψους 95, βαθους απο 90-100 εκ. και πλατους απο 85-95 εκατοστα. Οι τιμες ειναι κατω του κοστους καθοτι για να υλοποιηθουν τα συγκεκριμενα σπιτακια χρειαζονται 7 τετραγωνικα μετρα πανελ πολυουρεθανης τα οποια κοστιζουν 140 ευρω (20 ευρω ανα μετρο) βιδες, γωνιες, και μεροκαμματα 6 ωρων + κοστος ΙΚΑ. Το σπιτακι αυτο πρεπει να πουληθει στα 220 ευρω. Παρολα αυτα εχουμε τον τροπο μας και πουλαμε ΦΘΗΝΑ. ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΜΟΝΟ 120 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΦΟΡΟΥ ΖΩΗΣ. Αποστελουμε σε ολη την Ελλαδα. Προθυμος να απαντησω σε οποιαδηποτε απορροια. Σας δινω και εναν συνδεσμο να ριξετε μια ματια στην ιστοσελιδα μας. Δειτε εδω http://www.theoprofil.com/article.php?id=217 ΑΛΛΑ και εδω http://www.theoprofil.com/article.php?id=282 Αποστελουμε σε ολη την Ελλαδα!

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Το εμπεδώσαμε... Μην κάνεις search για "σπίτι" και βάλεις το ίδιο ποστ παντού να χαρείς!

Η εταιρεια μας μπορει και χτυπαει την κριση στα κόκκαλα.
Μάλιστα...