Ή αυτό ή περιμένεις μέχρι το 2017.Θέλω να αποκτήσω ένα shiba inu αλλά οι 2 εκτροφείς που ρώτησα στην Ελλάδα μου είπαν πως δεν περιμένουν κάποια γέννα πριν το 2017, τι θα μπορούσα να κάνω; Να ψάξω εξωτερικό;
Ρωτησατε τους ελληνες εκτροφεις αν συνεργαζονται με καποιους εκτροφεις απο το εξωτερικο ; Ενδεχομενως να μπορουν να σας κατευθυνουν.Φυσικα θα πρεπει να τους ελεγξετε και εσεις και να μην επαναπαυθειτε σε αυτα που θα σας πουνε.Απλά από το εξωτερικό δεν ξέρω από που να ψάξω.
Από το εξωτερικό θα σου πάει πιο ακριβά οπότε εγώ θα περίμενα μέχρι το 17Θέλω να αποκτήσω ένα shiba inu αλλά οι 2 εκτροφείς που ρώτησα στην Ελλάδα μου είπαν πως δεν περιμένουν κάποια γέννα πριν το 2017, τι θα μπορούσα να κάνω; Να ψάξω εξωτερικό;
Λογικά θα περιμένω.Από το εξωτερικό θα σου πάει πιο ακριβά οπότε εγώ θα περίμενα μέχρι το 17
Βάλε κάνα 300αρικο ακόμα.Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω τόσο τιμή αλλά νομίζω κανένα χιλιάρικο;
Δεν μπορει κανεις να σου πει το ''πανω κατω'' που ζητας..γιατι το λεω αυτο..1300 πάνω κάτω δηλαδή;
Και εγώ από Έλληνα εκτροφέα λέω να πάρω αν πάρω, απλά όταν μίλησα μαζί τους ήταν όσο πιο ψυχροί γίνεται και προβληματίστηκα.Δεν μπορει κανεις να σου πει το ''πανω κατω'' που ζητας..γιατι το λεω αυτο..
Γιατι στο εξωτερικο καθε εκτροφεας κοστολογει καθε κουταβι διαφορετικα.δηλαδη η τιμη μπορει να ξεκιναει σε μια γεννα απο 1000 και να ανεβαινει μεχρι 1500,χωρις τα μεταφορικα..
Τα μεταφορικα παλι,αλλος εκτροφεας απο σερβια πχ τα χρεωνει 150 και αλλος 400..ειναι αναλογα τον εκτροφεα δηλαδη..Οποτε σου συστηνω να επικοινωνησεις..Εγω παντως ειμαι υπερ του να στηριζουμε ελληνες εκτροφεις και σου θυμιζω πως το 2017 ειναι σε λιγους μηνες..!!!
Καταλαβαινω τι λες και εγω οταν ειχα πρωτομιλησει με τους εκτροφεις(που οσοι εκτρεφουν σιμπα στην ελλαδα,εκτρεφουν και ακιτα) εβγαλα το συγκεκριμενο συμπερασμα..Οταν ομως τους εδωσα να καταλαβουν οτι πραγματικα ενδιαφερομαι για την αποκτηση σκυλου και συνεχεια ρωταγα αποριες,με πηραν και αυτοι στα σοβαρα και σιγα σιγα ανοιχτηκαμε ο ενας στον αλλον..Για μενα η αποκτηση σκυλου απο εκτροφεα,πρεπει να συγχεεται με την καλη επαφη και επικοινωνια με τον ιδιο...Να βρεις ποιος εκτροφεας σου ταιριαζει πιο πολυ και ποιον νομιζεις οτι εμπιστευεσαι πιο πολυ...Αν επιτρεπεται με ποιους μιλησες?Και εγώ από Έλληνα εκτροφέα λέω να πάρω αν πάρω, απλά όταν μίλησα μαζί τους ήταν όσο πιο ψυχροί γίνεται και προβληματίστηκα.
Με τον κ. Νίκο Βαζακα και τον κ. Σάκη Τζηρα ο πρώτος μου είπε για τον δεύτερο και τον πρώτο τον βρήκα από αυτό το forum.Καταλαβαινω τι λες και εγω οταν ειχα πρωτομιλησει με τους εκτροφεις(που οσοι εκτρεφουν σιμπα στην ελλαδα,εκτρεφουν και ακιτα) εβγαλα το συγκεκριμενο συμπερασμα..Οταν ομως τους εδωσα να καταλαβουν οτι πραγματικα ενδιαφερομαι για την αποκτηση σκυλου και συνεχεια ρωταγα αποριες,με πηραν και αυτοι στα σοβαρα και σιγα σιγα ανοιχτηκαμε ο ενας στον αλλον..Για μενα η αποκτηση σκυλου απο εκτροφεα,πρεπει να συγχεεται με την καλη επαφη και επικοινωνια με τον ιδιο...Να βρεις ποιος εκτροφεας σου ταιριαζει πιο πολυ και ποιον νομιζεις οτι εμπιστευεσαι πιο πολυ...Αν επιτρεπεται με ποιους μιλησες?