Δεν βλέπω τίποτα ανεπιθύμητο στο παρακάτω post και φυσικά κανέναν βομβαρδισμό ερωτήσεων:Μήπως να αφήσετε πρώτα τον άνθρωπο να απαντήσει [αν θέλει], αν και πόσο, έχει κάνει "έρευνα", πάνω στην φυλή που τον ενδιαφέρει; Με το καλημέρα, είπε ότι έχει ήδη προγραμματίσει να μιλήσει με εκτροφείς. Αρα...κάποια ενημέρωση την έχει. Και άρα...η μη κατανόηση του γραπτού λόγου, επεκτείνεται κάπως, δεν βρίσκεις; Το να βομβαρδίζουμε τα θέματα του φόρουμ, με μηχανικές απαντήσεις, σε χρόνο ρεκορ, το βρίσκω το ίδιο ανεπιθύμητο, με άλλες δημοσιεύσεις.
Να κάναμε λοιπόν μια παύση, στα συμπεράσματά μας, μέχρι να επανέλθει ο/η Golden;
Ο θεματοθέτης έκανε ένα σωρό ερωτήσεις/απορίες (και καλά έκανε) και πολύ ωραία απάντησε -με αντερωτήσεις σε ένα ουσιαστικό post- το μέλος!Εφόσον είχε πολλές απορίες, πολλές θα είναι και οι ερωτήσεις. Το ότι είναι καινούργιο ένα μέλος, έχει όρεξη να γράψει, είναι ποιοτικά τα posts του δεν είναι κάτι ανεπιθύμητο. Ανεπιθύμητα είναι τα 15 posts παρακάτω συμπεριλαμβανομένων και των δικών μου μιας που έγραψα για να κάνω παρατήρηση.Καλώς ήρθες! Να πεις στον φίλο σου οτι δεν κάνει να ζευγαρώνουμε τα σκυλιά μας.΄Γιατί θέλεις Γκόλντεν; Εχεις μελετήσει την φυλή; Γιατί να έχεις πρόβλημα εαν πάρεις θυλικό; Επίσης αυτό που λες για εκτροφεία εξωτερικού, σίηουρα δεν μπορείς να εμπιστευτείς κάποιον να σου στείλει όντως το κουτάβι που ζήτησες, γι αυτό πας εσύ, να δεις το εκτροφείο, τακουτάβια, να διαλέξεις και γενικά να έχεις μια γνώμη!
Μπορείς να λες ότι θες αρκεί να είναι μέσα στους κανόνες!δηλαδη αγαπητε στελιο (θα το εβαζα σκετο στελιο αλλα αφου το εγραψες ετσι στο βαζω και εγω)
σε καθε θεμα μπορουμε αν εχουμε και διαφορετικες γνωμες;
αλλα να λεμε εδω και αλλα παραδιπλα;
Έπεσαν στην αντίληψη μου 2-3 posts που αναφέρεις περί της "ειδικότητας" που έχει κάποιο μέλος, λες και δεν ξέρεις με τι σκεπτικό το έγραψε, και αναλώνεσαι στο να το ξαναγράφεις και να περιπαίζεις. Αυτό και μόνο.